Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bulibánka testujes brzo podle me.kdyz se to tenkrat poprve a naposled povedlo tak mi test ukazal // az tyden po vybechani ms tak to jeste nevzdavej!!
I @Martina1409 my to mame taky stejne oba jsme v poradku jednou uz se zadarilo a nedopadlo to a od te doby jak kdyby se to sprajclo a proste to nejde. i kdyz me delali jenHP a laparku jeste vubec.je super ze to tak beres.taky jsme se s manzelem bavili ze kdyzto nepujde tak se svet nezbori, bezdetny zivot ma taky svoje vyhody ale i tak doufam ze se zadari.
Omlouvam se za preklepy pisu z mobilu
@lulu1986 Tím se i uklidňuju, že pokud nepřijde menstruace, tak ještě není nic ztraceno. Děkuju za podporu, je to milé číst od lidiček, kteří ví o co kde, je to na prd když nemáš ve svém okolí nikoho, komu bych se mohla svěřit. Ale pátek to rozsekne, tak se nebudu trápit už moc dlouho.
Drzim vse co mam hned v patek napis! ja jsem zitra teprv 11DPO a ocekavam mrchu zitra furt jak posuk nervozne chodim curat se strachem jestli sem to dostala jsem hrozne nervozni a bojim se zklamani ktery zazivam 2,5 roku kazdy mesic.taky nemam v okoli nikoho s kym bych o tom mohla pokecat teda mam ale nerozumi tomu.kdyz se jim to povede hned to se pak radi ![]()
@lulu1986 Nápodobně, taky ti přeju, aby se ta „červená mrcha“nedostavila ![]()
Taky si připadám jak magor, furt studuju břicho, jestli nemám menstruační bolesti.Fakt na palicu
V pátek napíšu, kolem oběda bych měla být zpět.
@lulu1986 @Bulibánka tak to jsem tedy zvědavá jak to dopadne… ![]()
@lulu1986 jsem stejný ročník a taky se snažíme 2,5 roku ![]()
@lulu1986 @Bulibánka ja jsem taky rocnik 1986 a snazime se 3 roky..nebude to necim, treba Cernobyl? ![]()
tak ja mam zitra teprve presne tyden po IUI, rano jdu na odber krve(moc jsem nepochopila naco) a odpoledne frcime do Slovinska tak snad prijdu na jiny myslenky..vsem, co se jim blizi Termin testovani preji jedine krasne vysledky
![]()
@Baterinka kdo ví co v tom bude… ![]()
to víš, že jo, odreaguj se a udělej si pohodičku, přeju ti štěstí a úspěch, už si ho opravdu zasloužíš… kolikáná IUI to je?
My bychom měli na 1. IUI jít v červnu
@Baterinka ty jsi me po ranu pobavila s tim cernobylem
uzij si dovcu! treba uz z krve zvladnou tak brzo zjistit hcg ![]()
@Muf86 hezky jsme se sesly ![]()
Ja mam termin ms dnes vali se mi doma test a furt si rikam jeste je brzo pockam minimalne do pondelka jestli me nepredbehne ta ruda mrcha ![]()
@lulu1986 já mám termín MS v sobotu, ale vím že příjde, tento měsíc jsme se nemohli snažit ![]()
To jsem tedy zvědavá jestli do pondělí vydržíš… ![]()
@Muf86 nastesti jedu o vikendu na chatu tak na to nebudu tolik myslet jinak bych testila nejradsi hned
![]()
@lulu1986
to chápu, ale když si sebou ten test nevezmwš, tak to budeš mít vyřešené, prostě otestuješ až doma, takže v pondělí ráno
takže čekám zprávu ![]()
@Muf86 Já jsem taky zvědavá, ale moc šancí tomu nedávám, dnes 13dpo a bílo.
@Baterinka ahoj, mam taky týden po iui a jsem strašně zvědavá, jak to dopadne. Pokud ne, tak IVF. Ale šanci jsme měli jen 3%:-( Testování se děsím, ale zároveňi těším, že bude jasno.