IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2042
8.6.14 18:03

@lulu1986 VĚŘ!!! Držím pěsti…
No, mně už se to taky blíží, rozlušění tajenky :?: Dneska sem špinila, ale už je to zase v pohodě, ale na tetku mám ještě dost času… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
8.6.14 18:45

@bunnysek treba se zavrtava mimo!!!

Dekuju holky za podporu zatim nic, ale furt litam na zachod s pocitem, ze jsem to stopro dostala a zatim nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
8.6.14 19:05

Tak jsem si opet cetla pokyny z Iscaru k IUI a pisou tam za dva tydny test pokud je negativni vysadit leky. takze je fakt mozny ze ten utrogestan posunuje menzes.no jdu si delat test zitra rano, jsem zvedava ani se mi do nej nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
8.6.14 20:08

Ahoj holky tak muj drahy manzel me donutil udelat test uz dnes 13.den po IUI jelikoz jsem byla nervni rekla jsem mu at se jde podivat, prisel ze tam je jedna carka tak jsem se sla juknout a je tam uplne mizivej duch, rekla jsem mu at se podiva jestli to vidi taky tak pry jo ale ze myslel ze tehotna znamena dve tlusty viditelny cary. zkusim test jeste v utery rano.je fakt ze ten duch tam muze byt normalne jsem zmatenejsi nez predtim!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
8.6.14 20:47

@lulu1986 no nevím…ale jinak mi nic není.
Vidíš :) tak hlavně ať sílí! A očekávám info :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
8.6.14 20:54

@bunnysek :hug: dekuju. kolikaty jsi den po iui?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
8.6.14 20:57

@lulu1986 dnes 11tý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
8.6.14 21:16

Tak to je fakt mozny ze se ti uhnizduje mimo! to jsem zvedava jak dopadneme!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
9.6.14 06:10

@lulu1986 jednoho takovýho téměř neviditelného ducha už máme 18 měsíců doma :lol: čárka je čárka ať už je slabá nebo silná :-) Držím pěsti! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
9.6.14 07:39

Všechny vás moc zdravím :). Mohu se k vám přidat? Mám po druhém IUI, které proběhlo v pátek. Z prvního IUI jsem měla dobrý pocit, ale ta druhá inseminace se nějak nedařila. Přítel měl, zrovna ten den slabý spermiogram a paní doktorce se nedařilo vzorek zavést. Trvalo to asi tak 15 minut. Mám prý vrozenou vadu dělohy, kdy je nakloněná do prava ( to mi ještě nikdo neřekl). Při zavádění si musela paní doktorka pomoct tím, že mi rukou tlačila na břicho. První IUI proběhlo bezproblémově a trvalo přibližně minutku. O víkendu mi pobolívalo dost břicho. Ale většinou to bývá těma hormonama, kdy mám břicho nafouklý. Dnes mám třetí den po zákroku a cítím se skvěle :)… náladu mám taky dobrou a teď už jen doufat, že se chytí :). Držím palečky všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
9.6.14 07:44

@Martina225 ahojky to ti nezavidim tech 15 minut, ale treba se zrovna povedlo zavest tam kam melo!!!

Me holky v jiny diskuzi napsaly, ze dokud se bere utrogestan tak se brani menzesu je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
9.6.14 07:47

S tím utrogestanem to asi pravda bude… mě to zpozdilo menstruaci o týden! Začala jsem krvácet, až 4 den po dobrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
9.6.14 07:50

@lulu1986 no vida :potlesk: tak u úterý dej vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
9.6.14 07:53

@Martina225 to je mi líto, že to druhé IUI bylo tak „náročné“, ale tžřeba právě proto se povede ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
9.6.14 07:56

Minule mi zavedli 73 miliónů spermíků a teď „jen“ 20 miliónů. Na druhou stranu jsem měla oba vaječníky v činnosti. Tak uvidíme, jaký to budou šikulové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí