IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2042
10.6.14 13:16

@lulu1986 tak ať sebou tetka pohne, že jí to vzkazuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
10.6.14 13:18

@bunnysek ty jo tahle věta mi v hlavě běhá pořád, ale nějak to nejde :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
10.6.14 13:42

@bunnysek jastě optimismus = půl úspěchu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
10.6.14 14:36

@lulu1986 já jsem taky bez nálady. Vím jak se asi cítíš…O víkendu jsem se testila a také sněhobílý test. :zed: IUI jsme podstoupili 5× a teď nás asi čeká 2.IVF. Vím, že je malé procento úspěšnosti inseminace, ale myslela jsem si, že se to povede a já tak nebudu muset podstupovat opět IVF. :( Je hodně holek, kterým vyjde IUI, ale já jsem asi bohužel ta, které to nevyšlo…

@sonulicka testovat se máš až za 14 dní po IUI. První den se počítá až ten následující po inseminaci. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
10.6.14 16:33

@snowhite31 to je mi lito ale ono se nam to proste jednou povede!!!a pred tim ivf delali ti laparku, imunologii nebo nejake detailnejsi vysetreni? u nas ma manzel spermio ukazkovy! takze je to ve me.

@bunnysek vzkaz jsem predala akorat se te tetka asi tak lekla, ze jsem pro jistotu prestala i spinit :lol: a mrzi me ze mas takovy zdravotni potize, ale verim ze se to povede a nesmis myslet na to, ze to nemusi dopadnout. :hug: i kdyz me se to keca ja sem ohledne meho otehotneni uz negativni jako prase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
11.6.14 07:55

@lulu1986 laparku mi nedělali. Nechtěla jsem zatím na ní jít. Pokud i 2.IVF bude neúspěšné tak pak buď laparku nebo hysteroskopii. Ano imunologické vyšetření máme. Já tam byla 2×, jelikož dr. řekla, že pokud neotěhotním do půl roka tak tam mám přijít znova, aby zkontrolovali, zda je všechno v pořádku. No mám nízké AHM a k tomu mírně zvýšenou alergii na sperma a NK buňky, přítel má i trošku horší spermio. :( Genetika je v pořádku a 4D UZ dělohy také. Ano musíme věřit, že se nám to brzy povede. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
11.6.14 13:49

Ahoj holky muzu se pridat? Jsem po HSG, verdykt jeden pruchozi vajecnik.Mela jsem podstoupit iui ale ted nevim jestli se to dela i u jednoho vajecniku? Nevite nahodou nektera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
11.6.14 13:58

@dygyna ahoj, vítej. Mně doktorka říkala, že podmínkou pro IUI je funkční aspoň jeden vaječník, takže by to mělo jít v pohodě. Oni si jen pohlídají ovulaci právě z toho funkčního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
12.6.14 12:10

Ahoj holky co je u vas noveho? ja vcera volala do iscaru a jeste prubnu 2.iui ale tim koncim.budu chtit ultrazvuk a kdyz to nevyjde chci bud laparku nebo ivf i kdyz toho se bojim, protoze to nevyjit tak to uz bych byla totalne rozhozena. manzel me doma uklidnuje, ze si nemam vycitat ze to nejde, ze za to nemuzu ale stejnak si pripadam blbe. chyba je evidentne u me a me to hrozne vadi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
12.6.14 12:16

@lulu1986 Neobviňuj se. Určitě nám to brzy vyjde. My byli na 1.IVF na podzim, bohužel neúspěšně a 5×IUI. Pořád jsem totiž doufala, že to vyjde a nebudu muset podstupovat další IVF. A je to tady příští měsíc začínáme s 2IVF. Určitě trvej na UZ před IUI je to lepší, aby jsi věděla, zda folikul praskl nebo ještě ne. Já na něm trvala pokaždé. Já se na laparku neženu, je to přeci větší zákrok také pod narkózou. Možná by jsme na ni šli v případě dalšího neúspěchu. Musíme věřit, že se v brzké době zadaří. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
12.6.14 13:05

@lulu1986 kuš ty, to je přeci jasný, že za to nemůžeš!! jednou se nám to povede všem, uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
13.6.14 07:17

Ahoj holky tak se hlásim z dovolené z nádherného Slovinska 8)
Jinak se pridávam do radu neúspešných z tohoto mesice dnes 13.den po IUI a test negativni takze mesic pauza a pák znovu do toho..nechce se me ale detekovať začnu až pák at si vychutnam zbytek dovolené…
@lulu1986 nedepkuj nebo i ja zacnu :zed: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
13.6.14 11:57

@Baterinka sakrys ja doufala, ze ty budes mit uspech!!!no tak nam to vyjde v cervenci to uz proste vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
13.6.14 17:22

Ahoj holky
tak mam ze sebou 1IUI a zacina dlouhe cekani.
Silene se bojim zklamani ale muusim myslet pozitivne.
Hodne stesticka vsem snazilkam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.6.14 09:51

@Baterinka Taky mám měsíc oraz po první neúspěšné IUI, takže holky hlavu vzhůru, v červenci se nám to určitě všem podaří. Krásnou sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí