Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@dygyna @Martina1409 @Martina225 to, že je to někde zdarma a někde ne, to teda taky nechápu… leda, že by to bylou jinou zdravotní pojišťovnou…??? ![]()
Jinak já jsem se do laparky moc nehrnula… přecijenom narkoźa a zákrok do těla, prostě se mi nechtělo a moje mudr. mi žekla, že bez toho mi IUI stejně neudělaj… takže asi jak kde
a někde zadarmo a někde za peníze…
JE TO PROSTĚ BORDEL!!!
Holky jsem po 5× neúspěšných IUI a taky mi nedělali laparoskopii či hysteroskopii nebo jak se to jmenuje.
Ani mi to nenabídli v caru. Příští měsíc se chystáme na 2.IVF, tak nevím, zda nemám nejdříve jít na nějaké vyšetření, zda mám průchozí vejcovody, aby byl druhý pokus už konečně úspěšný. ![]()
@snowhite31 tak to je husty 5× iui a ani nevis jestli mas pruchodne vejcovody? k ivf to potreba neni co ja vim.
@Muf86 hsg je jen rentgen delaji to spodkem a bez umrtveni.Na tom jsem byla ja.Je to jen bolestive ale zjisti zda mas vejcovody pruchodne.
@dygyna já se na to zeptám v caru až tam půjdu před začátkem IVF. Taky myslím, že na IVF to není potřeba, ale co já vím. Moc tomu nerozumím. Chtěli jsme to zkusit víckrát, protože jsem očekávala, že se to určitě povede a nebudeme muset podstupovat 2.IVF.
I dr. řekl, čím vícekrát IUI tak je větší šance.
Hele my taky absolvovali IUI aniž bych byla na nějaké laparoskopii či čem a paltili jsme za to 1500,– chodíme na soukromou kliniku. To se jako před IUI musí na laparoskopii? Kamarádka byla taky a taky jí to nědělali…
Ahoj holky, stále čtu IUI diskuzi, a držím všem pěstičky, aby se vám IUI povedlo, tak jako nám… přikládám obrázek z dnešního UTZ (dle menstruace jsme 6+2, dle UTZ 6+4 a srdíčko nám už bije)… Vím, že procento úspěšnosti je nízké, ale není nemožné
… Takže hodně štěstí všem!!! Nejvyšší čas, aby se někdo přihlásil se //… ![]()
Velka gratulace k vytouzenym //, konecne pozitivny prispevek!!!
![]()
Opatruj se!
Holky, nam to taky vyjde, musi!!!
@sonulicka proc hned laparoskopii, jsou jine metody jak to zjistit.Pred kazdym iui ne ale pred tim nez ti to udelaji poprve asi jo.Je zbytecne delat insemku kdyz ten problem neplodnosti muze byt v nepruchodnosti vejcovodu. Podminkou iui je aspon jeden pruchozi vajecnik.
@sonulicka píše:
Hele my taky absolvovali IUI aniž bych byla na nějaké laparoskopii či čem a paltili jsme za to 1500,– chodíme na soukromou kliniku. To se jako před IUI musí na laparoskopii? Kamarádka byla taky a taky jí to nědělali…
a vam se zadarilo na kolikaty pokus?
@dygyna my byli zatím jednou, teď čekáme na testování, dělali mi jen Utz, jinak nic a doktor taky nic neříkal…