Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Smíšek78 pozitivní zprávy potřebujee
a díky za ně ![]()
moc moc gratuluju a ať se vám oběma dobře daří ![]()
@dygyna jj bereme už půl roku, dokonce máme i něco ještě navíc co je jen na předpis co nám dali doktoři před 4 měsícema jsme měli úplně stejný výsledek jako teď
![]()
Ahoj holky, me laparku taky nikdo nedelal rekli, ze zkusime iui a pak laparku.za me osobne tri iui a ak ivf, kdyz uz pod narkozou tak at radsi udelaji tohle nevim.
Gratuluju tehulce!!!
@lulu1986 píše:
Ahoj holky, me laparku taky nikdo nedelal rekli, ze zkusime iui a pak laparku.za me osobne tri iui a ak ivf, kdyz uz pod narkozou tak at radsi udelaji tohle nevim.
Gratuluju tehulce!!!
me teda pred prvnim iui delali HSG.Je to bez rezani a bez narkozy.
@sonulicka tak musis doufat no. A co treba zmena zivotniho stylu? Ten muj prestal kourit a uz tak dobre spermio bylo vynikajici po mesici!
@dygyna no víš to je těžko, my s mužem jsme myslím si mladí, mě je 27, mužovi 28, ani jeden z nás nedržel nikdy cigaretu v ruce, alkohol nepijeme, jen na Vánoce si vždycky koupíme nějaké výborné víno a i s tím máme problém vypít ho ve dvou lidech, většinou pak zbytek vyhazuji. Můj muž má ale sedavé zaměstnání a já taky, ale živý nás to a v dnešní době to má asi spousta z nás. Sice nesportujeme denně, ale snažíme se aspoň dvakrát týdně, ne vždy to vyjde, to je pravda, do hospod také nechodíme, naší neřestí je možná láska k výborné kávě, kterou si rádi dopřejeme alespoň dvakrát za den. Holt budem doufat v zázrak…
@sonulicka hm tak to je teda divne.Asi u nej teda neco bude.Me je 28 a tomu memu 32 takze jsme taky m
ladi ale ja tomu verim ze se to povede, uvidis ze obe brzy najdeme //
@dygyna já v to doufám
a věřím, že se to musí každým dnes prolomit
Holky budete nekdo delat test kolem 30teho po iui? Jestli v tom nejsem sama kdo netrpelive ceka na vysledky? ![]()
@dygyna ahoj. Ja si zajdu 27.6 na krev, to budu 13ty den od iui
Ahojte, mám na vás jednu otázku, platila některá z vás za provedení laparoskopie na zjištění průchodnosti? Doktor po mě bude chtít 2000Kč, myslela jsem, že je to hrazeno plně pojišťovnou…
Příspěvek upraven 22.06.14 v 10:53
@Motyna Tak ja budu 30teho 12 dni po iui tak bych ch tela s testem vydrzet az tak do druheho, ale znam se to nevydrzim
to je hruza to cekani ![]()
@Danďuška Tak to fakt nevim me delali HSG a to bylo zadarmo.
@Danďuška píše:
Ahojte, mám na vás jednu otázku, platila některá z vás za provedení laparoskopie na zjištění průchodnosti? Doktor po mě bude chtít 2000Kč, myslela jsem, že je to hrazeno plně pojišťovnou…Příspěvek upraven 22.06.14 v 10:53
a proc ti chcou hnedka delat laparku? To je uz docela zasah a jeste pod narkozou.
@Danďuška píše:
Ahojte, mám na vás jednu otázku, platila některá z vás za provedení laparoskopie na zjištění průchodnosti? Doktor po mě bude chtít 2000Kč, myslela jsem, že je to hrazeno plně pojišťovnou…Já neplatila za laparku nic, pouze za noci v nemocnici…