IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4278
24.6.14 16:53

@Sájoušek já měla jen dva po dobu peti dni a výsledek stejný jako když jsem brala jeden, pouze jeden folikul, tak možná ti to schválně dali aby se jich vytvořilo víc, prý je to lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
24.6.14 18:02

@sonulicka Rači si tam ještě zítra ráno zavolám, nějak se mi to nezdá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.6.14 18:09

@Sájoušek Ahojky,já měla taky clostilbegyd 3× denně 5dnů, protože s nižší dávkou mě nechtěli růst folíci, s dávkou 2× denně 5dnů se mi nevytvořil ani jeden a s tou vyšší dávkou hned 3na každé straně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
24.6.14 18:21

@Bulibánka No tak přece jenom nejsem jediná s takovýma dávkama… bych asi na menší dávku taky špatně reagovala, tak to dává smysl. :think: Ale zarazil mě příbalový leták, píšou tam, že maximální dávka v jednom cyklu nesmí přesáhnout právě to jednobalení… :roll: A nebylo ti po tom špatně? Já pozoruju, že žaludek se s tím trochu pere, ale dá se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.6.14 21:10

@Sájoušek Taky mi trošku bylo zle od žaludku, ale bylo to snesitelné. První inseminace nám nevyšla, tak teď mě budou zase stimulovat tou „koňskou“dávkou na druhou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
24.6.14 21:13

Ahoj holky, musim se z toho vypsat. dneska mi umrel deda, uplne me to odrovnalo. babicka u nej sedela do posledni chvilky.bylo mu krasnych 93 let, zitra mam jit na utz a naplanovat iui ale prijde mi to takovu sobecky a nevhodny po tom co se dnes stalo.jsem hrozne smutna mela jsem ho neskutecne rada. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.6.14 21:20

@lulu1986 Upřímnou soustrast, 93let je krásný věk, ale bolelo by to stejně, i kdyby měl let 100.Drž se! Mě umřel děda, který měl taky 93let, letos v lednu a ještě teď mám slzy v očích. Sobecké to v žádném případě není lulu, ale nevím, jestli je to dobrý nápad, nebudeš teď psychicky fajn, pohřeb, opora babičce…,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
24.6.14 21:52

@Bulibánka dekuju.je to hrozny pred par mesici manzelova babicka, ted muj deda to je obdobi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.6.14 22:02

@lulu1986 Uvidíš, už se bude blýskat na lepší časy. Bude líp, jen to všechno chce svůj čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
24.6.14 22:03

Uprimnu soustrastLULU. Drz se a mysli i na sebe, zivot jde dal a pokud se citis na IUI tak urcite jdi, sobecke to rozhodne neni.
Drzim plce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
24.6.14 22:10

@hvezdicko dekuju! zitra jdu na utz tak uvidim jestli se tam neco deje a o vikendu se rozhodnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
24.6.14 22:46

Pak napis jak dopadlo UZD! Mysli pozitivne jak jen to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5632
25.6.14 06:38

@lulu1986 Upřímnou soustrast! :hug: Jak už tady padlo 93 je krásný věk, i když bolest z odchodu to nezmírní. Naprosto souhlasím - pokud nebudeš úplně mimo, šla bych do IUI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
25.6.14 07:08
@lulu1986 píše:
Ahoj holky, musim se z toho vypsat. dneska mi umrel deda, uplne me to odrovnalo. babicka u nej sedela do posledni chvilky.bylo mu krasnych 93 let, zitra mam jit na utz a naplanovat iui ale prijde mi to takovu sobecky a nevhodny po tom co se dnes stalo.jsem hrozne smutna mela jsem ho neskutecne rada. :,(

Sobecké to určitě není, pokud se na to cítís tak na iui jdi. Držím palce :palec: e

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
25.6.14 07:51

@lulu1986 úprimnou soustrast holka, drž se :hug:
Uvidis sama ohledne IUI jak se budes cítit sobecke to nebude v zadnem prípade.

Holky toto leto to proste musí vyjit, IUI nebo IVF, to je jedno, hlavne at nám pribyvaji tehulky :)

@Smisek78 napis mi prosim jeste jednou jaks to mela s tím pregnylem a následne IUI? Myslíš ze pregnylem večer a IUI o dva daný dopoledne je teda pozde? Mám to pichnout radíš tak at tam je menší odstup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí