IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4289
26.6.14 13:10

@kuklisek a jak dlouho se snažíte vy? 10 - 15 let??? to je mazec, my se snažíme cca 2,5 roku a už toho taky začínám mít plný zuby :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
26.6.14 13:16

@kuklisek ahojky já jsem na tom podobně. Taky se snažíme 2,5 roku a stále nic. Jen negativní test a zklamání. :,( Máme za sebou 1.IVF a 5×IUI a příští měsíc jdeme do 2.IVF. Snad už naposledy. Vždy když jsem si píchala Pregnyl, tak jsem si říkala je to naposledy a ono nic.. :,( Moje kámošky otěhotněly napoprvé či v brzké době a já stále nic. Navíc má nejlepší kámoška je podruhé těhotná a to se jim podařilo hned druhý měsíc. Moc jim to přeji, ale nikdo nechápe jakou trnitou cestu si musíme projít k vysněnému miminku. :,( Všude kolem mě samé těhule a taky mě to ubíjí. Musíme myslet pozitivně i když v této situaci je to obtížné.. Hodně štěstí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
26.6.14 13:31

@Muf86 nene, my taky „jen“ 2,5 roku - rok a půl přirozeně a rok s clostíkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
26.6.14 13:33

@snowhite31 Jo, tak nás teprve IVFko čeká…tak tak…rady typu - pořiď si štěně, začni studovat, najdi si koníčky, jeď na dovču…máme 4 psiska, koupili jsme velkej barák, takže koníčkem je megazahrada, na dovolenou se snažíme každé dva měsíce alespoň na prodloužený víkend, další titul v kapse a všechno k ničemu - pořád hlodá v hlavě „proč já/my“…Hodně štěstí všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
26.6.14 14:06

@kuklisek Moje skore je 20 kg navíc… :palec: Taky jsem myslela, že se na mimčo ani nepůjdu podívat, ale nechtěla jsem aby ta moje závist byla nějak zákeřná, tak jsem přece jen šla jim pogratulovat, že mají takové štěstí.. Aspoň jsem si mohla pochovat, a to mě naplnilo uplně bojovnou náladou a vím že to nevzdám :-) A to jsem tam byla u nich asi dva týdny po tom, co jsem se dozvěděla, že se nám ani jedno zavedené embryjko neuchytlo…no málem jsem se jim tam rozbrečela, když se mě ptali - a co vy, jak ste na tom?… :cert: Závidím pořád stejně, ale to štěstí jim přeju, idkyž bych jim malou nejrači ukradla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
26.6.14 14:10

@snowhite31 Ahojky koukám že sme na tom stejně, kdy plánujete 2. IVF??? nám to vychází cca srpen, nebo září ještě uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
26.6.14 14:19

Ahoj holky jsem 8 den po iui a chci se zeptat od 6teho dne mám bolesti zad a podbřišku jako kdybych to měla dostat, ale to je ješte brzo. Takovéto bolesti mívám jen v den menstruace jinak ne. Nemáte to taky někdo, je to spíš v klidu když sedím nebo ležím. Jinak jsem dnes dělala test a je tam ještě pregnyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
26.6.14 14:21

Cau holky. Ja taky dalsi pokus ivf. Hned v cervenci. Zitra jdu na krev po iui jestli se nahodou nestal zazrak a pak se do toho vrhneme!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
26.6.14 14:22

@Muf86 každý CAR to má jinak, když jsem pročítala tuhle diskusi, tak je to různé.. Já mám testovat zase až za 18dní, ale jestli vydržím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
26.6.14 15:37

@Muf86 a stimulovala jsi pred iui? Ja jsem 18 dni pichala merional. Na iui jdu dokonce az 24DC. Folik nechtel vyrust takze jsme porad zvysovali davku az najednou takhle vyrostl. Dr m rikala.ze kdyz uz tak. dlouho pichame a tolik. peneZ Jsme do toho investovali tak ze ho nechame vyrust vic. Ale neboj i z 16mm se muze podarit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
26.6.14 15:54

@kuklisek jj to znám, já abych na to nemyslela tak jsem se vrhla do práce, začala studovat druhou školu a nikde nic. Jsem z toho unavená a vyčerpána a to se snažíme „jen rok“ ale od listopadu co zname nás stav je to čím dal víc ubijejici. A rady typu hele na to nesmíme myslet a bude trhu hned od lidi kteří otěhotněli na druhy či třetí pokus… Tak ty bych kopala do patřičných mezi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
26.6.14 17:29

@Sájoušek
tak bohužel nás to další IVF čeká, páč dnes na IUI mi sdělili že ho tedy provedou ale zbytečně, bylo jen 0,5mil spermií takže mi dr. jen řekla až to dostanete tak se dostavte a projednáme další IVF. :zed: no jo no počítala jsem stím ale pořád jsem si dávala šanci, no nic tak zase ivf. Tobě držím palce aby si na další IVF nemusela :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
26.6.14 19:21

@evaprochy na oplodnění stačí jedna… takže si myslím, že šance je ;)
@kattulda001 nestimulovala jsem, měla jsem jenom den před IUI pregnyl a teď utrogestan… tak uvidíme jak to dopadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
26.6.14 19:49

@dygyna podle mne 8my den po IUI tam jiz pregnyl nemá co delat nebo? Treba to znamená ze to vyslo :dance: jinak bolesti jsem mela i ja podobne i holky tady múzeu to znamenať vsechno a nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
26.6.14 19:52
@Baterinka píše:
@dygyna podle mne 8my den po IUI tam jiz pregnyl nemá co delat nebo? Treba to znamená ze to vyslo :dance: jinak bolesti jsem mela i ja podobne i holky tady múzeu to znamenať vsechno a nic :)

No nevím dělala jsem si test i dva dny před tím a byl lehce pozitivní a ten dnešní byl slabší tak myslím že ještě určo pregnyl.No tak nějak v to doufám, že by to mohlo vyjít…třeba začne zase sílit…uvidím no. Nicméně takovéhle bolesti jsem nikdy neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí