Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, ráda bych se tady k Vám přidala. V pondělí 23.6.2014 jsem podstoupila IUI v Eurofertilu v Nové. Je to 1. IUI po porodu, celkově 3. Stimulovala jsem 3.-7.DC Clostibelgytem 1-0-1, před zákrokem Pregnyl. Folíci 22 a 23mm. Teď po IUI neberu nic…hypnotizuju hodiny a kalendář, ať už můžu testit… chci to prubnout 5.7. v sobotu ráno. Ten den se mi žení brácha a nerada bych pila, kdyby…jen nevím, zda výsledek 12DPO už bude objektivní ![]()
@dygyna Ahojky, prolízala jsem teď různé članky o tomhle a píšou, že uhnizďování může být 6.-7.DPO a končí 12.DPO, takže bych to viděla, jakože se tam chystá něco na delší dobu
držím palečky ať duch sílí ![]()
@Jankarica86 píše:á jsem 12DPO také po iui zítra…dnes na testu spíš nic než něco, chystám se testit i zítra tak snad tam bude něco jasnějšího. Přeji ať tedy najdeš //
Ahoj holky, ráda bych se tady k Vám přidala. V pondělí 23.6.2014 jsem podstoupila IUI v Eurofertilu v Nové. Je to 1. IUI po porodu, celkově 3. Stimulovala jsem 3.-7.DC Clostibelgytem 1-0-1, před zákrokem Pregnyl. Folíci 22 a 23mm. Teď po IUI neberu nic…hypnotizuju hodiny a kalendář, ať už můžu testit… chci to prubnout 5.7. v sobotu ráno. Ten den se mi žení brácha a nerada bych pila, kdyby…jen nevím, zda výsledek 12DPO už bude objektivní
Ahoj holky ja jsem prave po 5. iui… testovat budu az 9.7., folici 4…
Muzu se sem k vam pridat?
@Jankarica86 12 DPO je dost brzo, záleží jak moc citlivý máš test. Já měla koupené citlivost 10 a 12 DPO tam byl naprosto neviditelný dušík, spíš jsem myslela, že je to jen taková čárka od výroby než co jiného a manžel ho neviděl vůbec. Takže na to bych určitě nespoléhala a raději s pitím na svatbě opatrně
A držím pěsti. ![]()
@dygyna píše:
Ahoj devcata, potrebovala bych nazor zkusenejsich.9 dni po iui jsem zacala mit navecer ruzovy vytok trvalo to i 10 dpo a dnes je to 11dni po iui a lehounce krvacim takova staroruzova barva. A otazka je jestli by mohlo jit o nidacni krvaceni? Nemate nektera podobnou zkusenost? Rano jsem si delala test a no je to takove 50 na 50,ja tam dusika vidim pritel ne.Neni 9dpo uz pozde na uhnizdovani?Příspěvek upraven 29.06.14 v 18:29
Tak to nějak zesiluje a začínám krvácet, ale dostat to o 7 dní dřív to se mi teda ještě nestalo
![]()
@dygyna bereš utrogestan? Někdy se stává, že prodráždí čípek a ten pak krvácí.
@kalipso píše:
Ne neberu, neberu vubec nic. Zitra zavolam asi do Car. T
!ohle jsem nikdy nemela a uz 6dni me boli zada a podbrisek
@kalipso píše:
a cim se ten cipek muze podrazdit? Je fakt ze jsem se ted dva dny drncala na kole.
@dygyna to určitě zavolej, asi by bylo dobrý zajít na krev na HCG a podle výsledku se zařídit.
@dygyna no myslela jsem tím utrogestanem. Kolo nevím zda může mít vliv.
@kalipso píše:
@dygyna no myslela jsem tím utrogestanem. Kolo nevím zda může mít vliv. [/citace
Aha tak ten neberu tak tim to nebude, tak dekuji za odpoved. Uvidim zitra snad mi neco povi.
@Muf86 no pořád nevím dělala jsem ráno test cemio a tam slabá ale carka a ze stejného vzorku dr max a tam asi nic. Jinak stále krvacim už čtvrtý den (no dva dny ruzovy hlen a teď druhý den krev ).Tak chci dnes zavolat do car a zeptat se co dělat. A jak jsi na tom ty?