IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14000
2.7.14 10:41

@dygyna
jo to ja si ani nemyslím že by to bylo něco jiného, jen jsem myslela že už pregnyl v těle nebude. Jsem zvědavá kdy dorazí MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
2.7.14 10:42

@dygyna
a test je negativní? a utrogestan si brala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
2.7.14 11:07
@evaprochy píše:
@dygyna
a test je negativní? a utrogestan si brala?

jo jo test je negativni a utrogestan mi nedali :nevim:
Divni je ze normalne mivam ms 4dny a hotovo, zadne spineni pred ani po. A tentokrat uz sesty den krvavy hlen a bolesti, nechapu :nevim: takhle jsem to nikdy nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
2.7.14 11:11
@evaprochy píše:
@dygyna
jo to ja si ani nemyslím že by to bylo něco jiného, jen jsem myslela že už pregnyl v těle nebude. Jsem zvědavá kdy dorazí MS.

ja dokonce jeden cyklus mela pregnylku jeste trinacty den ale sotva viditelnou a jednou uz osmy den cisto. Kazdy cyklus je to bohuzel jine. V prumeru ten 10 den uz by to mohlo o. k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
2.7.14 11:35

@dygyna
taky nemám utrogestan. Kdy se máš dostavit do Car? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
2.7.14 11:57

@evaprochy Mam si zavolat a objednat se na uz mezi 10 a 13 dnem na uz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
2.7.14 12:16

@Muf86 njn, povinnosti :mrgreen:
@lulu1986 já mám na testování času dost :lol: jestli, tak koncem příštího týdne. Jinak přeju hodně sil, měla si to teď hodně náročný, ale věř, že bude zase brzy lépe!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
2.7.14 12:39

@dygyna
a hned bude další IUI? budu držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
2.7.14 12:41
@dygyna píše:
jo jo test je negativni a utrogestan mi nedali :nevim:
Divni je ze normalne mivam ms 4dny a hotovo, zadne spineni pred ani po. A tentokrat uz sesty den krvavy hlen a bolesti, nechapu :nevim: takhle jsem to nikdy nemela.

A nemohlo to byt tak ze se embryo chtelo uchytit ale nakonec se nepovedlo ci jina vyvojova vada a ted to s ms odchazi, proto krvacis vic nez obvykle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
2.7.14 12:47

@Ukume11 no taky me to uz napadlo.Do car jdu az v srpnu tento cyklus mi to vychazi na dovcu tak dam mesic pauzu a pak dalsi kolotoc.Ale jak tam pujdu tak se na to kazdopadne zeptam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
2.7.14 13:38

@Motyna tak to bylo nějak rychlý? Já myslela, že budeš začínat až v srpnu. No protokol už mám doma i Gonal Další léky si vyzvednu až po UZ 6den. No já bych měla dostat MS někdy během příštího týdne a začít stimulovat. Co máš za léky? @evaprochy děkuji snad už tento pokus vyjde. Bohužel nemáme mrazáčky a vše musím podstupovat znova. :(
@Ukume11 takže jdeš ještě na poslední IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
2.7.14 19:23

@snowhite31
taky jsem po 1IVF neměla mrazáčky, bohužel ani po 2IVF nemám mrazáčky a tak musím na 3IVF taky vše podstupovat znova. Tak držím palce :palec:

kdy že jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
2.7.14 21:26

Ahoj holky zitra drzte co mate, jdu na utz mozna preci jen tenhle mesic inseminace vyjde. uvidime zitra hned v sobotu bych sla na inseminaci, ale desi me, ze dostat to mam za devet dni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
3.7.14 07:51

Holky myslite ze by bylo mozne mit ducha 15 dni po iui? Je to mamtest 10 namacela jsem ho jen 5s a duch byl v limitu asi po 2minutkach. Odpoledne pridam foto prez tel mi to nechce jit. Folici mi totiz praskaji az dva dny po aplikaci pregnylu tak bych teoreticky byla 13 dpo.Je to spis blbost ale je mi porad divne a duch je videt i po zaschnuti, sice zesvetlal ale je tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
3.7.14 09:20

@dygyna pregnyl uz vyprchal, test jsem si ja mela delat dva tydny po iui takze udelej zitra jeste jeden test aby jsi to mela potvrzene.ale za me je mamatest spolehlivy nikdy neukazal ani ducha, az kdyz jsem tenkrat otehotnela dve carky v limitu. drzim pesti konecneby se nekomu zadarilo!!! :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí