Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak jsem volala do car a prý se to může stát dostat to takhle brzo, mám počkat dva dny a když to nepřejde tak si zajít na gyndu.tak mě moc nepotěšila.
@dygyna
to je mi líto
ale hlavu vzhůru a hurá do dalšího pokusu ![]()
já jsem po středečním IUI docela v pohodě, jenom mám bolesti v podbřišku…
ale to je prý normální
dokonce mi taky někdo psal, že po takových bolestech našel //, tak doufám ![]()
@Muf86 píše:
@dygynato je mi líto
ale hlavu vzhůru a hurá do dalšího pokusu
já jsem po středečním IUI docela v pohodě, jenom mám bolesti v podbřišku…ale to je prý normální
dokonce mi taky někdo psal, že po takových bolestech našel //, tak doufám
ja mela takove bolesti od 6teho dne po iui a presne jako ty jsem si rikala ze to vyslo a uplne nejvic jsem jasala kdyz 9ty den po iui jsem mela ruzovy hlen, rikala jsem si ze je to nidace no ale za dva dny to preslo v krvaceni a trva to uz druhy den a prestat se tomu nechce a bolesti bricha a zad mam stale a test negativni.Ale tobe preju at to jsou prave ty tehu bolesti a najdes //.Kdy budes delat test?
@Muf86 píše:
@dygynato je mi líto
ale hlavu vzhůru a hurá do dalšího pokusu
já jsem po středečním IUI docela v pohodě, jenom mám bolesti v podbřišku…ale to je prý normální
dokonce mi taky někdo psal, že po takových bolestech našel //, tak doufám
ja mela takove bolesti od 6teho dne po iui a presne jako ty jsem si rikala ze to vyslo a uplne nejvic jsem jasala kdyz 9ty den po iui jsem mela ruzovy hlen, rikala jsem si ze je to nidace no ale za dva dny to preslo v krvaceni a trva to uz druhy den a prestat se tomu nechce a bolesti bricha a zad mam stale a test negativni.Ale tobe preju at to jsou prave ty tehu bolesti a najdes //.Kdy budes delat test?
@dygyna jasaně, jsem realista, myslím, že jsem připravená na to, že MS dorazí, ale ve skrytu duše… test dle mudr. mám dělat 10.7., myslím, že to vydržím, protože dřív to nemá cenu kduli zbytkum z pregnylu… termín další MS mám 11.7. takže to s testem chci zkusit vydržet (v případě, že MS nedorazí) minimálně do 12.7… tak uvidíme ![]()
@Muf86 tak to ja bych nevydrzela teda:-Dto jsi dobra jestli to vydrzis;-)ale budu drzet pesticky at se ti zadari.Ja dnes zkousela test a na cemio gravitest pekna carka a na dr max asi nic.Ale max je spolehlivejsi pry tak to beru jako negativni 12dpo uz by tam neco bylo.
@dygyna taky testuju dr. max… holky je chválí, tak jsem jim věřila… ![]()
je fakt, že jestli krvácíš… ![]()
@Muf86 tak neni to zadne velke krvaceni ale je to cista krev. Takze uz to beru jako ze to nevyslo no
snad treba druhe iui vyjde.
Holky je mozny ze 5 dni po iui porad citim podbrisek?…ty 4 iui predtim jsem to nemela… ale prijde mi ze kazde iui je v necem zvlastni…asi je to pregnyl… ![]()
@Ukume11 já jsem taky dneska 5. den po IUI a podbřišek mě bolí taky… hlavně ráno…
ale já to mám první IUI, tak to nemám s čím srovnávat
Píchla jsem si pregnyl a teď beru utrogestan 0-0-2
@Muf86. Ja prave utrogestan jeste neberu… az dneska na noc poprve… vim ze toto utrogestan dela… kdybych ho brala neprekvapovalo by me to… no stejne nezbyva nez cekat… testovat stejne budu az 9.7. Takze cekat, cekat, cekat… jestli to zas nevyjde urcite me to zas polozi i kdyz s tim pocitam… nejhorsi je na testu videt /
@dygyna Asi Vás nějak nechápu holky, píšeš, že na cemio gravitest pěkná čárka…to jako ukazuje falešné těhu? Já bych už asi skákala radostí…na mně osobně působí věruhodněji ten Cemio než test značky drogerie..citlivost mají ale stejnou…ach ich ouvej…moc ti drži m palce ať zítřejší testování bude už na obou // Jinak se prý taky stává, že některé ženy mají prvních pár měsíců slabší MS i v těhu…třeba budeš ten případ:-)
@Jankarica86 Test dr max není z drogerie ale z lékarny. No co jsem četla tak ten cemio není moc spolehlivý prý hodně holek našlo slabou čárku a těhu to nebylo, tak se na to nechci upínat. spíš věřím tomu dr max protože na ten čtu samou chválu. Jinak sále krvácim a teď s příměsí hlenu
tak jsem z toho jelen
Zítra mám mít termín MS tak třeba něco bude vidět.
No ja vzdy kdyz jsem zacala krvacet… tak bylo po vsem… a kdyz ne, bylo to tehu… ale uvidis..treba to nebude tvuj pripad…
@Ukume11 píše:
No ja vzdy kdyz jsem zacala krvacet… tak bylo po vsem… a kdyz ne, bylo to tehu… ale uvidis..treba to nebude tvuj pripad…
Já si taky myslím ale začít krvácet 9 dni po iui, to mě trochu rozhodilo a o šest dní před termínem MS
Když jsem dnes volala do car tak mi doktorka řekla že mám udělat test a když to do tří dnů nepřejde jít k doktorovi.