IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
742
1.7.14 13:34
@Ukume11 píše:
No zvlastni to je… to je pravda… a co dneska.. porad to same? Jeste me napada jestli ti to nejak nespustil utrogestan?

Ja utrogestan neberu.Dnes uz jen lehoucke krvaceni ale porad me boli bricho a zada. Zitra bych mela mit termin opravdove menstruace a mela bych byt 14dni po iui. Zkousela jsem rano zase test a neco jsem tam vykoukala ale spis to bude jen moje bujna fantazie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
1.7.14 13:45
@dygyna píše:
Ja utrogestan neberu.Dnes uz jen lehoucke krvaceni ale porad me boli bricho a zada. Zitra bych mela mit termin opravdove menstruace a mela bych byt 14dni po iui. Zkousela jsem rano zase test a neco jsem tam vykoukala ale spis to bude jen moje bujna fantazie :mrgreen:

Snazim se byt realistka a beru to jako neuspesny pokus.Asi jsem nejaka anomalie ci co :P ale dneska to pichani ve vajecnicich je minimalne zvlastni :think: u ms mivam bolesti jen prvni den a ted uz ani nevim kolik :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
1.7.14 21:11

Ty jo..tak uvidis… treba z toho neco bude… budu drzet pesticky…
Ja mam teda toto, me uz pate, iui taky hoodne jiny… tak trosku doufam, ale testovani mam jeste 8 dni daleko…
Hod sem fotku testu…koukla bych se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
1.7.14 22:11

Jeste jsem se chtela zeptat na neco… uz asi 3 dny mam telesnou teplotu 36,8… normalne kdyz se merim pri nemoci a teplotu nemam, je to vzdy okolo 36,3-5…utrogestan beru az od vcerejska… tak myslim ze tim to neni… jen podotykam, ze nejde o bt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
1.7.14 23:32

Ahoj holky, po dlouhe dobe se hlasim, mam takove narocnejsi obdobi mimo dedy mi. v sobotu umrel jeste strejda takze pohreb dnes mam za sebou a zitra dalsi. hruza uz aby tenhle tyden skoncil. babicka chtela videt dedu takze se na nej sla podivat a ja se jeste pred obradni sini sesypala z pohledu na ni a to jsem si rikala jak budu silna. jinak v pondeli jsem byla na utz ten malej folikul vyrostl na 13mm musela jsem na svou gyndu protoze v iscare me nemohli objednat.tak nevim doktorka rikala, ze by jeste zkusila utz v patek ale asi tam nepujdu necham to na dalsi mesic ono uz se to nezblazni, zase vymyslet duvody kam jdu v praci uz mi dochazi doktori :lol: alergolog, zubar, gynda, prakticka tam vsudeuz jsem jako byla a samozrejme nepujdu za sefem s tim, ze chci dite jednak nechci aby to vedeli a za druhe kdyz uz to nejde tak dlouho tak cim min lidi a vsetecnych otazek typu tak co uz jste tehotny tim lip :pankac: a co vy kdy bude testovat bunnysek??? A co ostatni nejake dobre zpravy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
2.7.14 07:17

Ahoj holky, tak u me 1.iui neuspesne od sesteho dne po inseminaci bolesti podbrisku a zad,9ty a 10ty den po ruzovy hlen. 11ty 12ty a 13ty den to preslo ve slabe ksrvaceni, bolesti stale stejne, testy negativni.Dnes 14 den po iui uz jen spineni a test negativni, bolesti ustupuji.Tot moje zkusenosti s 1.iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
2.7.14 07:34

@lulu1986 :,( :,( to je mi opravdu moc líto, máš toho teďka opravdu moc… :,( :,( :zed: ale myslím, že teď už musíš mít jedině štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
2.7.14 08:25

@dygyna to me mrzi… myslela jsem ze by to mohlo i tak vyjit… 2.iui bude snad uspesnejsi… ale iui ma procento uspesnosti 5-15%, tak nelze cekat zazraky… no ja jsem dukaz… po 5. iui, sice jeste nevim jestli vyslo, ale ctyri neuspesne jsou taky dost… doufam, ze se ti to povede driv… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
2.7.14 08:33

@Ukume11 mě taky nevyšlo 5× IUI a ted jdeme na 2.IVF. Někomu se to povede jinému ne. Bohužel je to na štěstí a přírodě. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
2.7.14 09:07

@snowhite31 ahojky a kdy zacinas? Ja uz zitra zacinam stimulku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
2.7.14 09:07

@lulu1986 drz se zlato!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
2.7.14 09:49

@snowhite31 no nam doktor od zacatku rikal ze zkusime vsech 6 hrazenych pokusu a pak az se rozhodne zda jit do ivf nebo pokracovat v iui… no vim ze mi doporuci ivf, jak jinak…, ale aspon je vyssi uspesnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
2.7.14 10:18

Holky kolik dní se u vás držel pregnyl, myslela jsem že už tam dnes nebude a ještě je, jsem 6den po IUI a 7den po pregnylu :think:

@dygyna
teda to je mi líto, ale teda dostala jsi to brzy po IUI :think:

@snowhite31
tak držím palce na 2IVF, nám vyšlo taky až druhé tak držím palce at je to tak i u vás :palec:

@Motyna
tak držím palce na IVF :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
2.7.14 10:37

@evaprochy ja mela 9ty den jeste slabounkou carecku v limitu ale skoro neviditelnou.Mela jsem 5000 jednotek. Myslim ze 7den je jeste brzy to bude urcite jeste pregnyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
2.7.14 10:39
@dygyna píše:
@evaprochy ja mela 9ty den jeste slabounkou carecku v limitu ale skoro neviditelnou.Mela jsem 5000 jednotek. Myslim ze 7den je jeste brzy to bude urcite jeste pregnyl.

ani nemluv byla jsem z toho vyjukana jak tele :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital