Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky
tak to jsme museli byt ve stejny termin na IUI, ja dnes mam 14den. Mne doktorka doporucila testovat za 3tydny, zatim se drzim a jeste jsem ani test nekoupila. Doopravdy se bojim, bojim zklamani.
Tobe drzim palce a budeme doufat ze se postesti
![]()
Drzim palce k IVF. A v cem je u vas problem? U nas mam ja policisticke vajecniky, ted jsem 14dni po prvnim IUI, pokud nic nebude asi pujdu na laparku a dal se uvidi.
Hodne stesti vsem nam ![]()
Děvčata, mám dotaz na VÁS zkušenější
Ve středu dopoledne jsem byla na IUI, večer mě bolel podbřišek na pravé straně (bolest jako při OVU, jenom silnější, což připisuji iněkci pregnylu), včera mě podbřišek bolel, ale opravdu jenom maličko, včera večer jsem si podle „příkazů“ mudr. zavedla první 2 tablety utrogestanu (mám užívat 0-0-2), dnes mě ale bolí v podbřišku víc (bolest se stěhuje po celém podbřišku), jak dlouho to bude trvat?, má to spojitost s utrogestanem?
@hvezdicko ahojky. Sice nevim, jestli dotaz patri me, ale odpovim Ti na nej
. Nas problem je spatne spermio, ze to nestaci ani na iui. Dekujeme za podporu a Tobe taky tfuj tfuj hodne stesti a brzy superpozitivni test!!!
@Muf86 může to trvat třeba i 6 dní po IUI…ono z toho Utrogestanu taky prý bolí břícho, takže je to naprosto normální:-)
@Muf86 tyjo, to Ti neporadim. Me nikdy nic nebylo. Ale jednou me takhle pobolivalo na jedne strane a mela jsem cystu, ale nechci te strasit, fakt to nemusi nic znamenat. Je mozny ze jsou ty vajecniky cele prestimulovane, tak davaj o sobe znat. Drzim pesti ![]()
Ahoj
mne bricho bolelo taky asi 5-6 dni ale vetsinou zleva, ted uz jsem 14dni po IUI a taky mne obcas boli. Dokonce i vnoci se z toho probouzim, doufam ze to nebude cista.
@dygyna ahojky bohužel těhule nejsem… přišla jsem o to už 6× tak do 4tt
a tobě moc přeji aby se zadařilo ![]()
Cau kocky, tak je to definitvni. Hcg 0,1 a i kdyz jsem to cekala, zase to zamrzelo. Ale jedeme daaal a dalsi pokus zdar nazdar
![]()
To mne mrzi, ale hlavu vzhuru. Dalsi mesic prinese stesti. Nebud smutna ![]()
Uzij si vikend
Ahoj holky, prosím o radu. Moje 3. IUI nevyšlo, a tak jsem dostala jsem antiko, kterou mám brát 21 dní a pak stimulace na IVF. Mám začít brát v den MS. Po utrogestanu jsem měla min. měsíc taky hodně slabou MS a teď jsem 6. den po dobrání Utrogestanu. Už 3. den špiním, ale uplně minimálně. Volala jsem do Gennetu a říkali, že se MS musí rozjet a pak se začíná brát. Co myslíte? Stalo se to některé, která už byla na IVF? Dnes mě bolí hrozně záda jako obvykle ve dnech nejsilnější MS a ono nic…
Ahoj devcata, potrebovala bych nazor zkusenejsich.9 dni po iui jsem zacala mit navecer ruzovy vytok trvalo to i 10 dpo a dnes je to 11dni po iui a lehounce krvacim takova staroruzova barva. A otazka je jestli by mohlo jit o nidacni krvaceni? Nemate nektera podobnou zkusenost? Rano jsem si delala test a no je to takove 50 na 50,ja tam dusika vidim pritel ne.Neni 9dpo uz pozde na uhnizdovani?
Příspěvek upraven 29.06.14 v 18:29