IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4668
25.6.14 09:02

@Muf86 Ahoj:-) vede se fajn. O víkendu jsme dali pěkně dohromady byt - žili jsme tam jak u cikánů :roll: A to už tam bydlíme 3 roky. 3.7. jsem objednaná k doktorce v CARu, abych se jí ukázala po tom neúspěšném IUI a domluvila se, co se bude dít dál. Respektive bych jí chtěla požádat o to vyšetření průchodnosti vejcovodů. Měla jsem teď MS asi po 35 dnech a hrozně slabou a jen 3 dny. Tak nevím, co to zase je…Tobě každopádně držím palce, ať IUI dopadne dobře! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
25.6.14 09:31

@Bulibánka tak to je škoda při tak krásným počtu folíků, je to maraton, ale stojí to za to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
25.6.14 11:25

@Sájoušek Ahoj - já brala taky 1-1-1 5 dnů - vždy pouze jeden folík, dr říkal, že maximální dávka je 4× denně…Brala jsem to rok - byť je v letáku uvedeno max 6 měs - taky to prý není pravda…po 12 cyklech se mi udělala cysta a začínám brát Femaru (leták ještě horší než clostík)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
25.6.14 11:55

Ahoj holky, tak moje druhá IUI byla neúspěšná. Čekala jsem to. O víkendu jsem si dělala test a byl sněhobílý :evil: :evil:. Včera sem TO dostala a objednala se na konzultaci v pátek. Budu požadovat vyšetření vejcovodů :cert:. Po vyšetření zvážíme další IUI, nebo IVF. A to by bylo, aby nebylo!!! Však se všechny dočkáme. Ani jsem to neobrečela (kupodivu, jindy jsem, jak uzlík neštěstí). Jsem připravená na další cestu, která možná i bude obtížnější, než ta, kterou jsem prošla doposud. Tak neztrácet energii na začátku a s chutí do toho ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
25.6.14 13:41

@kuklisek Ty jo celý rok na clostíku to jsi šikula toto vydržet, ale ono nic jiného nezbývá než to pořád nějak zkoušet. :think: Já zvládnu inseminaci maximálně 2× a pak jdu znova do druhého IVF… :think: No nedejbože kdyby se embryjko zase nechytlo, tak u mě taktéž začne zase maraton..a to pak z toho čekání na // sešílím. :zed: Někde sem četla, že některá na clostil nemusí reagovat vůbec, tak jsem zvědavá co bude za úrodu a jestli vůbec :nevim: Femaru neznám, ale předpokládám, že taky něco na zrání vajíček???… třeba změnou preparátu se vám tentokrát zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
25.6.14 13:51
@lulu1986 píše:
Ahoj holky, musim se z toho vypsat. dneska mi umrel deda, uplne me to odrovnalo. babicka u nej sedela do posledni chvilky.bylo mu krasnych 93 let, zitra mam jit na utz a naplanovat iui ale prijde mi to takovu sobecky a nevhodny po tom co se dnes stalo.jsem hrozne smutna mela jsem ho neskutecne rada. :,(

to je mi opravmu moc líto :hug: :,(
nemyslím, že by to bylo sobecký… :nevim:… víš jednou jsem někde četla, že ten člověk který zemče „uvolní“ místo v rodině někomu jinému… tak třeba to tentokrát výjde :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
25.6.14 15:43

@bunnysek a jak si dopadla ty? jaké máš pocity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
25.6.14 16:21

@lulu1986 tak to mi mrzí, každá ztráta bolí… Nějak se s tím holka poper, každé rozhodnutí bude správné! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
25.6.14 16:22

@Muf86 Ahoj, tak dneska to proběhlo všechno hladce, oproti minulému pokusu… mám z toho dobrý pocit, ještě, aby to dobře skončilo! Jinak mi tak zvláštně pobolívá břicho, takže odpočívám a lenoším ;)
Co ty? Když sem odcházela, před 11,30 tak sem na tebe myslela :hug: Máš Ustrogestan, od kdy ho bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
25.6.14 16:43

Tak se rozhodlo samo, jsem 15 DC a moje pitomy foliky maji nejvic 7mm doktorka nevi jiste jestli uz sem neovulovala.do toho posloucham ja :cert: k ma manzel super spermiogram, jestli nechce darovat to fakt zlepsuje naladu kdyz je chyba evidentne u me.do toho vyjit vstric casove s ultrazvukem je problem takze se musim zkusit objednat k me gynekolozce at se jukne ona. takze jsem z toho pekelne otravena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
25.6.14 16:50

Ale podle me mam po, protoze utrogestan mi zpozdi menzes asi o sedm dni takze asi mam po legraci tenhle mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
25.6.14 17:15

@lulu1986 Tak to by se mi teda taky nelíbilo je to od těch mudr pěkně netaktní. Jinak upřímnou soustrast a já to vidím tak, že babička s dědou to nějak nahoře zařídí ;) a miminko ti brzy vyjde :andel:.
@bunnysek Tak držím palečky, ať to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
25.6.14 17:18

@bunnysek drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
25.6.14 17:22

@lulu1986 škoda, hlavně se nijak netrap, starostí máš teď až dost :? Ale hlavu vzhůru, bude zase dobře!! :hug:
@Martina225 @lulu1986 holky, díky, jste hodné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
25.6.14 17:23

@Martina225 taky nemám žádné vyšetření vejcovodů, tak budu doufat, že by… :! Na každou se to štěstí musí usadit, přeci!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí