Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1Anička1 urcite nevzdavam nedeje umira posledni
, ale vim jake jsou nase sance, tak se na to moc neupinam. Antiko nebudu brat, hned po ms zacinam kratky protokol. Drzim palce ![]()
Ja koukam, ze je nas tu vetsina 27-28 let no holky musi se nam zadarit ja jdu ve stredu na ultrazvuk a naplanujem iui pokus cislo dve ![]()
Tak já Vám to trošku kazím věkový průměr, ale snad mi tu necháte
![]()
@Motyna píše:
@1Anička1 urcite nevzdavam nedeje umira posledni, ale vim jake jsou nase sance, tak se na to moc neupinam. Antiko nebudu brat, hned po ms zacinam kratky protokol. Drzim palce
Co to je ten protokol prosim te?
@lulu1986 já byla na ultrazvuku včera a zítra jedeme na 1. IUI
![]()
Zdravím vás holky ja jdu na uzv 7.cervence a taký plánovaní 2.IUI … Držím vsem moc palce at uz to konečne vyjde
![]()
@dygyna to je druh stimulace. Taky v tom nejsem nijak zbehla jeste, ale rekla bych, ze kratky znamena, ze se zacina stimulovat po ms a dlouhy uz pred ms.
@bunnysek to je jasny, tahame preci za stejny provaz a na veku nezalezi ![]()
@Baterinka můžu se zeptat: u první IUI jsi měla utrogestan? píšou tam, že se má polykat, nebo zavádět… co jsi dělala ty, co je lepší?
@Muf86 já mám také zítra IUI ale už 2. ![]()
a jestli můžu odpovědět na tvůj dotaz, já si Ustrogestan zaváděla, polykání se prý hůře snáší (vedlejší účinky).
@Baterinka vidíš, tou dobou já už pomalu budu znát výsledek… Tak snad se nám brzy poštěstí, nám všem. ![]()
@bunnysek no tak to je super, můžeme si porovnávat a zdělovat dojmy ![]()
a může se ještě zeptat k tomu zavádění… zavedu si je před spaním… a když chci mít styk, tak až po? a „nevyplaví“ to sperma ten prášek ven???
@bunnysek v kolik hodin máte zítra IUI?
přítel tam jde v 9:30 a já v 11:30 ![]()
Tak vidím že jsme všichni podobně, mě je 27, ve středu začínám brát léky na stimulaci a na UTZ jdu někdy okolo 4.7. Hele můžu se zeptat, proč se bere ten utrogestan? Já jen dostala injekci pregnylu a jinak nic.