Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sonulicka já měla taky pregnyl, a utrogestan se zavádí až po IUI, taktřeba ho ještě dostaneš ![]()
@Muf86 píše:
@sonulicka já měla taky pregnyl, a utrogestan se zavádí až po IUI, taktřeba ho ještě dostaneš
a k cemu ze ten utrogestan vlastne je? Je to neco na udrzeni ne? Ja taky zadnej neberu ![]()
@Muf86 no jedno IUI mám za sebou a nic jsem neměla teď půjdu na druhou, tak jestli si mám o něj říct ![]()
Hele holky ještě takový dotaz, včera jsem to dostala, dřív jsem to mívala děs, silné, bolesti prostě zavrtat se do postele a nic. Ale teď to pom IUI jsem to dostala, mám to slabé, břicho skoro necítím, včera spíš jen špinění, dnes trochu víc, ale taky nic extra. Zkoušela jsem i test pro jistotu ale samozřejmě je negativní. Něměl jste to někdo?
@sonulicka a pichaji ti pregnyl nebo neco? Ja teda od te doby co mi pichaji pregnyl to mam uplne slaboucke. Jinak po iui nemuzu ric, mam za sebou prvni a cekam zda dorazi nebo ne.Tot moje zkusenost.
@Muf86 jj, budeme se podporovat a za chvíli k nám přibyde ještě lulu, viď? ![]()
Ustroš si dej až po styku a ideálně hned nechoďte spát
Ustroš ti stejně vyteče, nic příjemného…to poznáš.
jinak já jdu na 11tou a partner v 9h.
@sonulicka mně je tedy už 33 ![]()
Ustrogestan je na udržení plodu, třeba ti ho napíše až půjdeš na UTZ, na ten je času dost ![]()
@dygyna no pichala mi sestra pregnyl právě, já taky byla jen jednou, ale byla jsem z toho trochu v šoku, v kabelce připravené léky, protože to fakt mívám silné a i bolesti a včera nic, dnes také nic. Tak jsem se lekla jestli to třeba nemůže něco znamenat..
@sonulicka píše:
@dygyna no pichala mi sestra pregnyl právě, já taky byla jen jednou, ale byla jsem z toho trochu v šoku, v kabelce připravené léky, protože to fakt mívám silné a i bolesti a včera nic, dnes také nic. Tak jsem se lekla jestli to třeba nemůže něco znamenat.. [/cita
Tak treba je to jeste pozustatek po zahnizdovani! Kolik jsi po iui?
@sonulicka top nevím, mě ho mudr. napsal hned… ![]()
@bunnysek tak to my jdeme půl hoďky po vás - v 9:30 a v 11:30 ![]()
budeme s lulu hodně u sebe, tak doufám, že to výjde aspoň nějaké z nás… ![]()
@bunnysek díky za tady s užíváním utroše
a nevíš, jestli se u něj může pít alkohol, ne že bych chtěla nějak hodně pít, ale přecijenom… občas si dám skleničku ![]()
Ja utrogestan ani nič podobného nemám..vim ze je to na udrženi ale ja mela endometrium vždy dobrý zadný potrat takze po nemá nejak netouzim
tady v Nemecku se bežne nedava..ja mela ted mesic pauzu jdu až je konci cyklu a pák znova do toho
jeste dva pokusy pák nevím jestli Zrovna IVF..pobavím se s doktorem ![]()
Vsem holkam tady preji hlavne psychickou pohodu ja mela teda decku pár dni po prvnim neúspechu
..hlavne myslieť pozitívne ![]()
@Muf86 nepamatuju si, co bylo v příbaláku, ale já si teda sklenku uplně v pohodě dala.
@Martina1409 ještě to dneska důkladně prostuduju… ![]()
a jak ty se vůbec máš, co nového?
Ahojte děvčátka, tak dnes konečně začínám brát Clostilbegyt a za dva týdny snad IUI, držte palce, jinak v srpnu jedem na další cyklus IVF. Jinak mám takový dotaz, je tu někdo, kdo bral Clostilbegyt 3× denně 5 dnů???Všude je napsané že nejvyšší možná dávka je 2× po dobu 5ti dní…
![]()
@dygyna po IUI přesně 15 dnu, pregnyl píchala den před tím. No nevím jako ne ze bych si stěžovala mít MS a pomalu o tom ne vědet je fajn, jen jsem se bála aby to naznačilo nějaký další problém se kterým bychom se měli potykat