Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@dygyna a co to podstoupili tři známi tak ani u jednoho to nedělali a to byl každy z nich na jiné klinice, tak jsem z toho asi jelen
![]()
Příspěvek upraven 19.06.14 v 21:40
@sonulicka píše:
@dygyna a člověčí co to podstoupili tři známi tak ani u jednoho to nedělali a to byl každy z nich na jiné klinice, tak jsem z toho asi jelen![]()
no nevim me to prijde divne.Proc delat neco k cemu potrebujes „neco“ o cem nevis jestli to funguje ![]()
@sonulicka ja mam za sebou prvni iui, delane vcera. Takze taky cekam na vysledek. Ovulaci jsem mela na prave strane a pravy vejcovod mam pruchozi. Kdybych mela ovu na leve tak nema cenu delat iui protoze ten mam nepruchodny, tudis nemuze dojit k oplodneni.
@dygyna píše:
no nevim me to prijde divne.Proc delat neco k cemu potrebujes „neco“ o cem nevis jestli to funguje
je to ale jen muj nazor. Nekdo to treba vidi jinak. Nikomu ho nevnucuji. ![]()
@dygyna to ne to já se spis ptám, my se moc nepátrali stačí mi ty stresy okolo, nechci se stresovat víc. Ale pravé mě to tady překvapilo jak jste to řešily, protože jak říkám máme par známých co to absolvovali a žádné z těchto vyšetření teda to hsg nebo laparku ne absolvovali a to mají za sebou jedni úspěšně IUI a dva IVF. My jsme se bavili s nima jako co nás čeká a tak, a pravé o tomhle neomluvili a teď to tady čtu, tak mě to překvapilo… Nevím jsem z toho vedle ![]()
@sonulicka píše:
@dygyna to ne to já se spis ptám, my se moc nepátrali stačí mi ty stresy okolo, nechci se stresovat víc. Ale pravé mě to tady překvapilo jak jste to řešily, protože jak říkám máme par známých co to absolvovali a žádné z těchto vyšetření teda to hsg nebo laparku ne absolvovali a to mají za sebou jedni úspěšně IUI a dva IVF. My jsme se bavili s nima jako co nás čeká a tak, a pravé o tomhle neomluvili a teď to tady čtu, tak mě to překvapilo… Nevím jsem z toho vedle
u Ivf nemusis mit pruchozi vejcovody! u Iui je to podminkou!
@dygyna my reprofit v Brně. Tak uvidíme, u nás je hodně spatny spermiogram, takže jsme se dohodli max na dvou pokus a pak rovnou IVF, protože s téma hodnotama je šance minimalni ![]()
@dygyna jinak teda děkuji za info
aspoň mám zase nějaké ty zkusenosti ![]()
@sonulicka píše:
@dygyna my reprofit v Brně. Tak uvidíme, u nás je hodně spatny spermiogram, takže jsme se dohodli max na dvou pokus a pak rovnou IVF, protože s téma hodnotama je šance minimalni
no dobre spermio je taky jedna z podminek, rikala doktorka. V tomhle ohledu mame na rozdavani ![]()
@dygyna to závidíme, my máme jen 3% progresivní pohyb, děláno uz dvakrát a změna zadna ![]()
@sonulicka píše:
@dygyna to závidíme, my máme jen 3% progresivní pohyb, děláno uz dvakrát a změna zadna
A berete nejaky vitaminy? Selzink je pry vybornej.