Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lulu1986 @Baterinka tak hlásim, že ani já si nedala narozeninový dárek…
A už i tetka dorazila, dokonce se ani nelekla ustroše. V po volám do CARu, prý na další „konzultaci“, zatím nejsme domluveni, co dál. Ale chceme zkusit 3 IUI a pak případně na podzim IVF. *** HOLKY TAK HODNĚ ZDARU A POKRAČUJEME DÁL!!! ***
@bunnysek tak to mě mrzí, že to nevyšlo. Určitě to nevzdávej, hlavu vzhůru a určitě to vyjde příští pokus. ![]()
Nevzdavaj to, urcite dalsi pokus bude uspesny a dockas se //
Prece kazda z nas zalouzi trochu stesticka
Cau holky. Taky uz jsem od vcerejska cekatelka na vysledek po iui. Spermio bylo tak zly, ze pravdepodobnost tak 0,5%. Takze dalsi pokus iui nema smysl a podali jsme zadost o ivf. Hezky den ![]()
@Motyna drzim pesti!
@bunnysek presne jak pises 3iui a pak ivf, ale toho se trochu bojim.beru to tak ze to ivf uz pak musi vyjit a kdyby ne tak bych byla hodne. zklamana.
Ale to resit nemusime. cervenec bude stastny mesic!!! ![]()
Ahoj holky, já jsem teď po 3. IUI 10DPO. Pokud to nevyjde teď, mám už taky žádost na IVF na červenec. Držím pěsti, ať to všem co nejdřív vyjde ![]()
@Motyna tfuj, tfuj, tfuj!!!
@lulu1986 už ses objednala na další pokus? já jdu příští pondělí za dr.
@snowhite31 díky, jj, hlavu vzhůru ![]()
Cau holky. Prosim radu. Vcera vecer jsem si zapomnela vzit utros. Mam si vzit ted 2 nebo pokracovat? ![]()
Já bych teda asi pokračovala. Ale záleží na tobě, já třeba beru 2-0-2, takže ti to neuškodí…
Ahojky nechodite tady nahodou nektera na IVF cliniku do Olomouce na Horni lan? Zitra jdeme na prvni IUI a zajimaly by me Vase zkusenosti. Jinak u nas obou vse v poradkutja mam jen nepruchozi jeden vajecnik. Snazime se dva a pul roku.
Holky, tak jsem včera byla na utz, a ani ten merional nezabral. Folici ne a ne vyrůst
takže teď picham 2 merionali denně a ve čtvrtek dalsi utz. Už začínám panikarit, 3měsíce do sebe cpu vsemozne hormony a stále nic:( já už chci taky na IUI ![]()
@dygyna Jak víš, že máš jeden neprůchozí? Byla jsi na laparce?
Já teď ani nepřispívám, není čím. Zatím čekám. Dnes jsem 11 den po 2 IUI. A test prubnu o víkendu. Začalo mě bolet břicho, tak doufám, že tetka nedorazí ![]()
Ahoj
jsem 4den po IUI a mam bolesti v oblasti vajecniku, mnela jste to nektera? neboli porad ale kdyz chytne tak je zle.
Diky za zkusenosti
@bunnysek ahojky!!!ja jdu az 25.na UTZ protoze mam ovulku pozdeji tak jsem se objednala dyl a uvidim
S manzelem jeste planujeme dovcu na konci zari tak uvidime jestli nam vyjde druhy iui v nejhorsim mam alespon vizi te dovci
a budu se mit na co tesit
Pak napis jak jsi dopadla a kdy jdes na iui jako takove