IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
10.6.14 11:14

@sonulicka Ahoj,testovat bys měla 14 dnu po iui, dřív to nemá cenu, přeji hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
10.6.14 11:22

@sladkare Děkuji :-), a jak dlouho se v těle drží pregnyl? Někde jsem četla že může právě zkreslit výsledek testu. 14 dní, to bude horor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
10.6.14 11:43

@sonulicka Jestli ti píchl pregnyl, pak do dvou dnů přichází ovulace. Ale taky jsem si píchla pregnyl jeden den před IUI a dva dny jsme měli mít opakovaně styk. Těhotenskej test, tak po 2,5 až po 3 týdnech. Tak to mám napsaný v papírech já. Jinak náš první spermiogram byl prej tak bídnej 14 mil., že jsme byli doporučený do CARu. Tam zase zjistili, že máme spermio výborný 23,7 mil. A náš poslední spermiogram byl tragickej! Jen 5,7 mil! Prej je to dost pohyblivý… Přeju, ať ti to vyjde hned na poprvé ;). Někomu stačí jen Pregnyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
10.6.14 11:46

@sonulicka Prý je to individuální, někomu dýl, jak 10 dnů… Já si test dělala po 10 dnech ( nevím, co jsem čekala :roll: )a ani památka po Pregnylu. Bohužel jsem zůstala u jedné čárky nadále… :zed: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
10.6.14 11:51

@Martina225 no nám provedli IUI dnes a máme to i podpořit přirozeně dnes a zítra. Tak uvidíme, zatím se na to moc neupínám, nechci být pak zklamána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
10.6.14 11:53

@Martina225 a vy už jste teda byli třikrát? nebo jen spermio dělali třikrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
10.6.14 12:00

@Muf86 bohužel mám zdravotní problémy, autoimunní onemocnění.
@lulu1986 děkuji, ale… :idea:
@sonulicka ahojky a vítej :hug: já mám ve zprávě napsáno, že mám testovat 18 dní po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
10.6.14 12:21

@sonulicka Spermio bylo čtyřikrát. Jednou jen vyšetření. Potom v CARu zjistili, že jsme v pořádku, tak myslely, že pomůže jen Pregnyl. A teď dvakrát stimulace s Clostilbegytem a Pregnylem. Proč vám řekli, že jen třikrát IUI? Jestli to teď nevyjde, tak se taky zeptám, jak by to viděli dál… Nejhorší je to čekání… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
10.6.14 12:29

@Muf86 prave ze uvazuju. protoze co kdyz je to ten duvod proc to nejde. segriny kamosce se mesic od laparky zadarilo prirozene taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
10.6.14 12:30

Jo a nemela jsem teprve druhou davku utrogestanu a uz spinim, chudak menzes byl utlacovanej hormonama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
10.6.14 12:39

@Martina225 No u mě je bohužel problém, že nemám moc ovulaci, zkoušel mě můj doktor stimulovat clostíkem, a nic, včera jsme byli na první konzultaci a on mě právě vzal i na UTZ a objevil tam jeden dominantní folikul přirozenou cestou což je u mě prakticky zázrak, a řekl, že když nám příroda takhle pomohla tak toho hned využijem. Ještě neznali manželovi výsledky, u něj dens zjistili že je jen 4% progresivita, ale na IUI dokázali připravit 20mil. což mi řekl že je hraniční hodnota, tak že to zkusíme, no a pka mi říkal, že vzhledem k mým problémům a dohromady s tím i manželův spermiogram tak řekl, že by doporučoval 2-3 a pak ivf, ale že samozřejmě je to na nás :-) No to čekání bude děsné, toho se děsím nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
10.6.14 12:51

@sonulicka Aha, tak teď už to chápu. Mě naštěstí vaječníky pracují ( ale kde to štěstí je, že?) Teď jsem měla po clostíku i pravej v činnosti, tak doufám, že se povedlo. Taky mi zavedli jen 20 mil. Ale musím doufat, že to zachrání ty moje vaječníky. Stačí jen jedna, tak ať je mrštná ;) Budeme testovat přibližně společně :), tak ať se zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
10.6.14 13:08

@bunnysek aha, to je mi líto, ale podle toho co jsi psala, tak když na to doktoři dohlídnou, tak by to nemusel být problém, takže držím pěsti :palec:
@lulu1986 moje kamarádka otěhotnela 3 měsíce po laparce, ale povedlo se ;) doporučuju ti to, mě sice na nic nepřišli a ani jsem ještě neotěhotněla, ale dá se to vydržet, není to nic strašného a zjití kde je „chyba“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
10.6.14 13:11

@Martina225 tak to je fajn, no já si taky furt říkám, že stačí jen jedna :-D, tak uvidíme, snažím se myslet pozitivně, ale nejvíc se bojím toho čekání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
10.6.14 13:15

@Muf86 ono je to složitější, protože když se jednou zadaří, tak to hlavně taky nemusí dopadnout…ale budu myslet pozitivně, že ;)
@sonulicka nemysli na to, a uteče to rychle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí