Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Muf86 jo to urco zvladnes doma me jen trochu bolely vajecniky jako u ms a kapicka krve na toaletaku ale jen malicka jinak opravdu pohodicka
@dygyna plánuju si, že si ten den (a možná i jeden po tom) udělám pravdu pohodičku
už se tak těším ![]()
@dygyna Chodím do Pronatalu v Teplicích. Prostě, až to dostanu, brnknu tam a domluvím si návštěvu dřív.
@Muf86 Pohodičku si udělej a buď pěkně v pohodě, ať se zadaří ![]()
@Martina225 nechapu proc ti delaji iui kdyz nevi jestli mas pruchozi vejcovody. A to zjisti jedine na hsg nebo laparce. Doplacela jsi neco za iui?
@Muf86 taky jsem se tesila a jak ted uz jen prezit ty dva
tydny
@Martina225 aha tak to potom jo mi platili 1500.A jake mate spermio?
@dygyna no já ty 2 týdny budu mít pořád nějaké akce atd. takže si myslím, že to půjde, hlavně se na to nechci moc upínat…
@dygyna Teď, jak na potvoru bylo šílený
. Při prvním IUI mi zavedli 73 mil. A teď 20 mil. Oba vaječníky byly v činnosti. Ale, už nějak nedoufám. Začalo mi bolet břicho, jak když přijde tetka. Doufám, že by se to mohlo povést, ale i tak, už tu spřádám plány co dál…
@dygyna @Martina225 no to jsem taky zvědavá kolik budeme platit… zatím nám nikdo nic neřikal…
asi se na to v pondělí zeptám…
@Muf86 @Martina225 tak mi mame spermio uplne ukazkove pry.Taky se na to nechci upinat ale jako jde to tezko no.Tak samotne iui hradi pojistovna ale tech 1500 je za pripravu a cisteni spermii.
@Martina225 na iui staci 15 mil takze tech dvacet je dobrych.Ty vajecniky muzes mit cinne ale pokud jsou nepruchodne vejcovody tak je iui nepouzitelne.