Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@evaprochy píše:
@dygyna
já vím ale zeslábla, proto tomu nevěřímnebo takhle je to vyprchávající prenyl a na // si počkám do října
většinou se stává že pregnylka vymizí úplně a pak za dva tři dny ejhle a jsou tam //
uvidíš
@dygyna
no kéž by, ale dr. mi to řekla jasně že stím spermiogramem není šance ![]()
Ahoj holky, tak jsem byla v pátek na UTZ a Štelc musel na sál…Tak jsem se poprvé potkala s Dr. Kuřicovou a ještě jakousi novou mladou, drobnou kudrnatou blondýnečku - viděly hysterii v mých očích, takže se snažily být příjemný…:-) Bohužel na sonu po Femaře nic:-(, jdu znovu v úterý, aby se potvrdilo že mi nastavili nízkou dávku (samozřejmě se modlím, aby prostě jen bylo brzo…):-/
Já jsem dneska 12. den po IUI… 10.7. (ve čtvrtek mám testovat, nevím, jestli se mám těšit, nebo se připravit na sklamání raději předem
mám z toho smíšené pocity ![]()
@Muf86 Držím pěsti, ať to vyjde a jsou tam //! A jsi teda dobrá, že netestuješ dřív ![]()
@kuklisek díky
myslím, že dřív to nemá cenu… prý by se // možná ukázaly, ale nebylo by to těhu, ale pregnyl
![]()
@Muf86
teda klobouk dolu, já už testovala a samozřejmě pregnyl, dnes už je skoro bílo.
tak držím at tam máš // ![]()
@evaprochy podle podpisu koukám, že jsi na IUI byla den po mně
tak myslíš, že já už budu mít dneska pregnyl pryč?
![]()
@evaprochy jinak díky za podporu, já tobě taky držím palce
zasloužíš si to ![]()
@Muf86
no pokud jsi 13den po pregnylu tak to bych do toho už šla tedy testla. Včera 11den od pregnylu jsem měla opravdu pidi dušíka a dnes už bílo, takže si myslím že už by si mohla, ale je to samozřejmě na tobě ![]()
děkuju, ale tak já jsem stímto ani nepočítala ale doufala no, tak v říjnu to snad klapne ![]()
držím palce a dej vědět ![]()
@Muf86 Držím palce a přeju ať tam jsou dvě //.
Jinak já se rozhodla po druhé neúspěšné IUI pro vyšetření vejcovodů. Mudr mi rovnou řekla, že úplně nejlpší je laparka… nebyla jsem nadšená
. Ptala jsem se i na HSG, ale to hned mudr vyloučila, že je to zbytečně bolestivé a nevyšetřila by se děloha. Pokud se prokáže, vejcovod jako neprůchodný a bude obsahovat tekutinu, která je jak jsem se dočetla pro plod toxická, vejcovod odstraní. Koncem tohoto měsíce mě to čeká, tak doufám, že to k něčemu bude a posunu se zas o krok dál…
@Martina225 díky, jsi milá ![]()
Laparku určitě doporučuju
není to nic z čeho by jsi měla mít strach a aspoň budeš vědět na čem jsi
a hlavně i když nic nenajdou tak po laparce často ženy otěhotní… prý jak se ty vejcovody propláchnou…
takže ti budu držet palce ![]()
@Muf86 děkuju za povzbuzení
Hned mi je líp
, protože se samozřejmě bojím
![]()
@snowhite31 píše:
@Motyna tak to bylo nějak rychlý? Já myslela, že budeš začínat až v srpnu. No protokol už mám doma i Gonal Další léky si vyzvednu až po UZ 6den. No já bych měla dostat MS někdy během příštího týdne a začít stimulovat. Co máš za léky? @evaprochy děkuji snad už tento pokus vyjde. Bohužel nemáme mrazáčky a vše musím podstupovat znova.
@Ukume11 takže jdeš ještě na poslední IUI?
jojo ja si to pohlidala, at se hned neco deje. Uz pred iui jsem rekla, ze v pripade neuspechu chci hned ivf, tak se odeslala zadost a ja hned pri ms naklusala pro leky. Zitra jdu na prvni kontrolni utz, tak jsem zvedava na pocet vajuch. Co ty? Uz zacinas? Nechces se k nam pridat do skupiny? Nase prvni IVF. Je nas tam asi 25 a aktualne stimulujem 3, tak ze bys byla 4ta ![]()