IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
742
5.7.14 13:59
@evaprochy píše:
@dygyna
já vím ale zeslábla, proto tomu nevěřím :roll:nebo takhle je to vyprchávající prenyl a na // si počkám do října :palec:

většinou se stává že pregnylka vymizí úplně a pak za dva tři dny ejhle a jsou tam // :potlesk: uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
5.7.14 19:19

@dygyna
no kéž by, ale dr. mi to řekla jasně že stím spermiogramem není šance :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
6.7.14 09:26

Ahoj holky, tak jsem byla v pátek na UTZ a Štelc musel na sál…Tak jsem se poprvé potkala s Dr. Kuřicovou a ještě jakousi novou mladou, drobnou kudrnatou blondýnečku - viděly hysterii v mých očích, takže se snažily být příjemný…:-) Bohužel na sonu po Femaře nic:-(, jdu znovu v úterý, aby se potvrdilo že mi nastavili nízkou dávku (samozřejmě se modlím, aby prostě jen bylo brzo…):-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
7.7.14 07:43

Já jsem dneska 12. den po IUI… 10.7. (ve čtvrtek mám testovat, nevím, jestli se mám těšit, nebo se připravit na sklamání raději předem :nevim: mám z toho smíšené pocity :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
7.7.14 08:22

@Muf86 Držím pěsti, ať to vyjde a jsou tam //! A jsi teda dobrá, že netestuješ dřív ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
7.7.14 08:40

@kuklisek díky :hug: myslím, že dřív to nemá cenu… prý by se // možná ukázaly, ale nebylo by to těhu, ale pregnyl :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
7.7.14 08:58

@Muf86
teda klobouk dolu, já už testovala a samozřejmě pregnyl, dnes už je skoro bílo.

tak držím at tam máš // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
7.7.14 09:10

@evaprochy podle podpisu koukám, že jsi na IUI byla den po mně :think: tak myslíš, že já už budu mít dneska pregnyl pryč? :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
7.7.14 09:11

@evaprochy jinak díky za podporu, já tobě taky držím palce :palec: zasloužíš si to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
7.7.14 09:17

@Muf86
no pokud jsi 13den po pregnylu tak to bych do toho už šla tedy testla. Včera 11den od pregnylu jsem měla opravdu pidi dušíka a dnes už bílo, takže si myslím že už by si mohla, ale je to samozřejmě na tobě ;)

děkuju, ale tak já jsem stímto ani nepočítala ale doufala no, tak v říjnu to snad klapne :palec:

držím palce a dej vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
7.7.14 09:40

@Muf86 Držím palce a přeju ať tam jsou dvě //.

Jinak já se rozhodla po druhé neúspěšné IUI pro vyšetření vejcovodů. Mudr mi rovnou řekla, že úplně nejlpší je laparka… nebyla jsem nadšená :roll:. Ptala jsem se i na HSG, ale to hned mudr vyloučila, že je to zbytečně bolestivé a nevyšetřila by se děloha. Pokud se prokáže, vejcovod jako neprůchodný a bude obsahovat tekutinu, která je jak jsem se dočetla pro plod toxická, vejcovod odstraní. Koncem tohoto měsíce mě to čeká, tak doufám, že to k něčemu bude a posunu se zas o krok dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
7.7.14 09:58

@Martina225 díky, jsi milá :hug:
Laparku určitě doporučuju :palec: není to nic z čeho by jsi měla mít strach a aspoň budeš vědět na čem jsi :palec: a hlavně i když nic nenajdou tak po laparce často ženy otěhotní… prý jak se ty vejcovody propláchnou… :pankac: takže ti budu držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
7.7.14 10:11

@Muf86 děkuju za povzbuzení :hug: Hned mi je líp :), protože se samozřejmě bojím 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
7.7.14 11:47
@snowhite31 píše:
@Motyna tak to bylo nějak rychlý? Já myslela, že budeš začínat až v srpnu. No protokol už mám doma i Gonal Další léky si vyzvednu až po UZ 6den. No já bych měla dostat MS někdy během příštího týdne a začít stimulovat. Co máš za léky? @evaprochy děkuji snad už tento pokus vyjde. Bohužel nemáme mrazáčky a vše musím podstupovat znova. :(
@Ukume11 takže jdeš ještě na poslední IUI?

jojo ja si to pohlidala, at se hned neco deje. Uz pred iui jsem rekla, ze v pripade neuspechu chci hned ivf, tak se odeslala zadost a ja hned pri ms naklusala pro leky. Zitra jdu na prvni kontrolni utz, tak jsem zvedava na pocet vajuch. Co ty? Uz zacinas? Nechces se k nam pridat do skupiny? Nase prvni IVF. Je nas tam asi 25 a aktualne stimulujem 3, tak ze bys byla 4ta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
7.7.14 12:24

@Motyna jj jdu… nechce se mi to zahodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí