IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1750
8.7.14 15:44

@exPražačka tak to já chodím na folikulometrii tak 12 dc a to už jsou vyrostlí a na IUI cca 15 dc.
Je fajn vědět že jich tam je víc, aspoň je vyšší šance že se nějaké chytne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
8.7.14 15:56

@vally
no me to pripada, ze mi uz skoro zadny info nedavaji. doktorka rekla, ze je tam krasnej velkej folik, ale vic info mi nikdo neda. zrovna tak kdybych se po IUI na nejake veci nezeptala, tak mi nikdo nic nerekne. je to takovy trochu odflaknuty a o co si clovek nerekne, tak to nema. maji stesti ze za to z vlastni kapsy nic necáluju, jinak bych s nima vybehla.
jsem ready zkusit vsech 6 IUI a dal se uvidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
8.7.14 15:59

Tak já si na náš CAR nemůžu stěžovat, všichni jsou tam moc fajn a vše řeknou :-)
Já jsem řekla že zkusíme tři IUI a když to nevyjde tak jdem do IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
8.7.14 16:00

@exPražačka tak snad se to povede ať je to pro tělo jednodušší ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
8.7.14 16:02

@exPražačka a jak se po te iui cítíš? Bereš duphaston nebo něco na podporu hnízdění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
8.7.14 16:30

@vally

tentokrát jsme nestihly clostík protože se na to přišlo na poslední chvíli, jak jsem měla nečekaně brzo OV, takže jsem si jen píchla ovetrille dva dny před IUI, a dva dny po IUI (tj včera) jsem začala brát spodem utráč. 2× denně. nemám ho ráda, minule jsem po něm nemohla spát a byla jsem nateklá. snad to nebude tak kritický, hodlám řádně pozorovat co mi dělá a kdyžtak ho vysadit.
Pokud by tato IUI nevysla, jsem dohodnuta prijit 11 DC na dalsi UTZ a od 3 dne cyklu musim brat clostik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
8.7.14 16:41

@exPražačka já clostík beru od 3-7 dc pak 12 uz a od 16 dc beru dvakrát denne duphaston. Po tom se cítím celkem dobře. Ale prej je to to samé co utroš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.7.14 20:49

Ahoj holky.
Doufam ze moje sprava vas potesi a hlavne povzbudi a da vice nadeje, mam pozitivni test po IUI a krev potvrdila tehotenstvi. Akurat na ultrazvuku nebylo jeste nic videt.
Vsem vam od srdce preji brzkeho otehotneni a najit na tesstiku // :andel: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5632
8.7.14 20:55
@hvezdicko píše:
Ahoj holky.
Doufam ze moje sprava vas potesi a hlavne povzbudi a da vice nadeje, mam pozitivni test po IUI a krev potvrdila tehotenstvi. Akurat na ultrazvuku nebylo jeste nic videt.
Vsem vam od srdce preji brzkeho otehotneni a najit na tesstiku // :andel: :kytka: :kytka: :kytka:

Gratulace :kytka:…jsem ráda, že se ke mně někdo přidá do klubu úspěšných :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
8.7.14 22:31

@hvezdicko :hug: gratulace velika! to je super zprava!!!

Jinak holky moje zkusenost z CARu kazdy lekar mi tvrdi neco jineho, uz jsem tam byla u ctyr doktoru jeden je pro laparku, dalsi ne, jeden je pro vic pokusu iui druhy max pro dva a to jsem se chtela sverit do rukou odborniku. prijde mi jejich pristup zvlastni. pujdu na tu imunologii, na utz a pokud iui tak odmitam utrogestan protoze mi to cely rozhazel :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
9.7.14 08:20

@hvezdicko
ahoj moc gratuluji :kytka:

můžu se zeptat kolikátý den po IUI si testovala a kdy si měla pozitivní test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
9.7.14 08:23

Mě řelki ležte 10 až 15 min., takže jsem ležela 15 ;) a bylo to k ničemu :cert: :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
9.7.14 08:27

@hvezdicko gratuluju :potlesk: kolikátá to byla IUI, jaký den po IUI jsi testovala? já jsem dnes 13. den po IUI a test bílý :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
9.7.14 08:36

@Muf86
ty jsi jako já také jsem 13dní po IUI a taky test negativní :?

ale koukám že jsi byla o den dřív na IUI tak to počítám asi blbě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
9.7.14 09:02

@evaprochy ne, já jsem se přepočítala jsem 14 den po IUI, promiň :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...