IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4289
10.7.14 11:31

@kuklisek to je mi líto :hug: ale IVF se určitě podaří, uvidíš :hug: budu držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
10.7.14 11:42

@Muf86 Jsi hodná, děkuju a doufám, že máš pravdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
10.7.14 13:40

@Motyna tak to máte fajn, já si myslím že je to prostě klinika od kliniky různé, nevím za co si berou těch 1500 u nás, ani jsme po tom popravdě nepátrali, prostě to tak mají v ceníku a my jsme s tím od začátku počítali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
10.7.14 13:44

@kuklisek Ahoj tak my jsme se od minule o něco zlepšili, ale furt máme špatnou morfologii jen 2% z celkového poštu, ale i tak jsme měli jednou tolik co minule, takže to máme za sebou, testovat mám cca za dva týdny, pokud dorazí MS tak si můžeme zajít pro léky na IVF, my už jsme si zažádali na pojišťovně minulý měsíc, protože od začátku nám štelcl říkal, že s těmi problémy co máme doporučuje zkusit iui max. dvakrát a když se to minule nepovedlo, tak už jsme ho požádala o žádost na pojišťovnu, to máme schváleno. Takže pokud nic tak můžeme přelom červenec srpen to spustit.. Ale furt nevím jestli jít do toho rovnou, mám to složitější v práci, tak vůbec nevím jak to dopadne.
To mě mrzí že vám to nevyšlo :-( ale neboj ivf určitě vyjde. Já v to věřím a vkládám veškeré své naděje. Tak hlavu vzhůru. Jsem právě koukala, jestli tam někoho nepotkám :-) V kolik jsi tam byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
10.7.14 13:48

@sonulicka Tak uvidíš, třeba to klapne :)
Já byla na devátou, takže jsem přišla cca 5 min před devátou a před půl desátou jsem odcházela pryč… tak počkej na mě na září :mrgreen: a půjdem spolu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
10.7.14 15:38

@kuklisek A odcházela si z ambulance i se Šteclem? Tak to jsem tě asi zahlídla :-) já šla na půl desátou :-)). No možná to tak dopadne, nevím jak to vyřešíme kvůli práci. Takže uvidíme, ale furt doufám že to tentokrát vyšlo a bude z toho mimi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
10.7.14 16:23

@hvezdicko Veliká gratulace :kytka:
@lilia81 Nad tím, už taky přemýšlím. Jestli jedno, nebo dvě. :roll: Ono m ít dvojčátka není legrace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
10.7.14 16:45

@Martina225 Holky vím že je to těžké rozhodnutí, dvojčata jsou neskutečný záhul, ale mám tři kamarádky dvě si daly jen jedno a to dvakrát po sobě a nic, na třetí pokus si daly dvě a jedno embryo se přestalo vyvíjet, obě to hrozně dlouho řešily, i kvůli financím, teď jsou rády, že daly dvě protože by možná neměly ani jedno… No ta jedna si hned na poprvé dala dvě a má dvojčátka před měsícem se narodili. Je to hrozně těžké rozhodnutí, ale ty dvě jsou teď šťastné že daly dvě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
10.7.14 18:39

Ahoj holky. prosím radu. máte některá jen jeden vejcovod a byla jste na iui, zadařilo se? já mám jeden vejcovod plně funkční ale u něj neovulační vaječník a druhý vejcocod skoro ucpaný a u něj vaječník ovulační a rozhoduji se zda podstoupit, zkusit iui nebo jít rovnou na ivf-ale do toho se mi moc nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
10.7.14 21:31

@sonulicka Tak to jsme se fakt museli potkat:-) Já teda byla tak vykolejená z toho, jak to dnes dopadlo, že jsem moc nekoukala kolem sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
10.7.14 21:32

@hankamisa Ahoj, pokud vím, tak průchodnost vejcovodu je pro IUI rozhodující…Pokud průchodný není, pak jedině IVF, bo tam to nevadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
10.7.14 21:42

@kuklisek - no zatím jsou průchozí oba, byt ten jeden jen z části.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
10.7.14 21:58

@hankamisa Pokud je jen skoro neprůchozí, tak určitě šance je, ale je otázkou jak velká…ještě jedině zkusit „profouknutí“ toho vejcovodu, který vede k fčnímu vaječníku - to by určitě mohlo pomoct:-) Ale neboj, jestli jste objednaní do CARu - určitě proberou všechny možnosti, které máte:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
10.7.14 22:01

S někým jsme si tu psali, proč už před IUI nedělají ultrazvuk…Prý když má folikul od 15mm více, pak je vlastně jedno, kdy se IUI dělá - bere se, že roste cca 2-3mm za den a praská právě mezi 18-22mm - pro IUI nevadí i když je folík už prasklej - chvílu počká:-) a zároveň nevadí, když je ještě menší - pregnyl urychlí dozrání a prasknutí, takže praskne ideálně v den píchance, max do dvou dnů - vzhledem k tomu, jak dlouho žijou spermoše je to ideál…toť výklad z CARu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
10.7.14 22:06

@kuklisek - profuk dělali. ale stejně zůstal z části ucpaný. :zed: no uvidím co mi řeknou. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí