Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Muf86
tak u mě nic ted dorazila MS
no jo tak říjen snad klapne.
Beru utrogestan 0-0-2, mudr. mi řekl, ať 10.7. udělám test a když budu těhotná ať navštívím svojí mudr. a když nebudu, tak ať ob cyklus zase přijedu 10. - 12. DC na ultrazvuk. Ale kdy mám přestat uřívat ten utrogestan to mi nějak zapomněl říct, nevíte jak to je? Más si dneska ještě vzít a od 10.7. (kdy jsem měla dělat test) ho mám vysadit?
@evaprochy toje mi líto
třeba se do října ještě zadaří přirozeně
co ty víš
ale nejpozději v říjnu to výjde, uvidíš ![]()
@Muf86 jojo, presne tak. Udelej test, kdy Ti rekli a kdyz bude negativni tak vysadit, kdyz pozitivni pokracovat. Drzim palce, at zitra najdes // ![]()
@Motyna díky za rydu, jsi hodná, ale o zítřejších // hooooodně pochybuju, protože dneska tam nebyl ani náznak, takže zítra možná test ani dělat nebudu… ![]()
@hvezdicko moc hratuluji ke //
to jsou zprávy, které by tu měli být pořád ![]()
Já jsem dneska 2 den po IUI a snad tam ty // taky najdu ![]()
@vally
to se pekne cte co? verim, ze to vyjde aj nám ![]()
už aby to bylo.
přemejšlím, že budu za frakjerku a nebudu se testovat a jen počkám zda se dostaví jahoddová. ![]()
ale moc nevím zda to vydržím ![]()
@exPražačka
hele to já si říkám každý měsíc že nebudu testovat dokud se nedostaví červená, a 10 dpo už mám zásobu testíku a jedu ![]()
Ne kecám minulý měsíc už 9 dpo ![]()
@vally
![]()
Tak to je hodně funny ![]()
Tak já ti dám vědět, jaká trapucha budu já.-)
@exPražačka no já bych chtěla testovat nejdřív příští pátek.. On ten pregnyl asi okolo toho týdne v těle bude ![]()
@vally
mam testovat pristi sobotu - tak se schvalne testnem ve stejnej den dle domluvy at si v tom neprijdem tak samy ![]()
@exPražačka tak ok
tak to provedeme v sobotu
a jestli nebudou //
![]()
Hvězdičko obrovská gratulaci a velká zavist, nás čeká zítra druhé IUI tak v nej doufáme. Ty se opatruj ať všechno dobře dopadne