Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@exPražačka no, já byla teď u doktorky a dohodly jsme se na vyšetření průchodnosti vejcovodů - ale moc se jí do toho nechtělo, že prý není pravděpodobné, že bych otěhotněla, kdybych je neměla průchozí. Ale za dva roky se může dost věcí změnit, že jo…Pak prý zkusíme IUI s Clostylbegitem a pokud ani to nevyjde, tak hysteroskopie v září.
@exPražačka zdravím ![]()
Já jsem dnes první den po druhé iui a zase to čekání ![]()
Držím palec ať se zadaří
![]()
Tak si to tu pročítám a koukám, že jsme na tom všechny asi stejně ![]()
Taky mě zrovna včera při IUI překvapilo, že neudělali utz na zkontrolování folíků. Já byla na UTZ v pátek a to jsem měla 3 folíky 17,14,12 mm doktor mi říká že si mám pregnyl píchnout v neděli to by měli být 21,18.16 mm a v pondělí iui.
A já si teď říkám jestli vůbec dozráli a praskli ![]()
No snad ju ![]()
Všep přeji pevné nervy
![]()
@vally no přijde mi to, že jedou dle učebnic, že když jsou dnes velké tak, tak za dva dny budou zas jinak velké a nepřihlíží na to, že každá ta žena je prostě jiná.
@Martina1409 mno přesně. Hele, dr. mi říka, že má vyrůst o 2 mm za den takže nejlepší je píchnout pregnyl v neděli, a v ponděli iui že to ješte o něco povyroste. Ale co když nestačí dozrát ![]()
Já doufám a nezbývá mi než věřit, že je to v pořádku a vajca dozrály ![]()
@vally no přesně, jak říkáš, nezbývá nám nic jinýho, než jim věřit…
Chtěla bych se zeptat, taky z vás po zákroku IUI vyteklo jakoby trochu vody? U mě jak u první tak i druhé.
Nebo například na těchto stránkách http://www.tehotenstviaz.cz/index.php?… píší, že úspěšnost IUI se zvyšuje pokud žena těsně po zákroku leží 10-15 minut v klidu. Zatímco mě posílají po vstřiku okamžitě domů. Žádný „poležte si“ nebo „chvíli odpočívejte“. Prd! Jedině tak „hotovo, šup můžete dolů a tady máte slipovku, kdybyste špinila“!! Divný ne?
@vally tak to v tom jedeme spolu ženo!
Jsem dnes třetí den po…
Tak to držím moc palce, třebas nám to zrovna vyjde ![]()
@exPražačka píše:
Nebo například na těchto stránkách http://www.tehotenstviaz.cz/index.php?… píší, že úspěšnost IUI se zvyšuje pokud žena těsně po zákroku leží 10-15 minut v klidu. Zatímco mě posílají po vstřiku okamžitě domů. Žádný „poležte si“ nebo „chvíli odpočívejte“. Prd! Jedině tak „hotovo, šup můžete dolů a tady máte slipovku, kdybyste špinila“!! Divný ne?
tak to nás po IUI nechávají ležet cca hodinku a ještě nám postýlku přivezou na sál a tam jen z kozy přehupsnem do postele a pak nám zvednou nohy ![]()
Ale stejně pak ze mě nějaká tekutina vyteče ![]()
No snad je to jenom ta voda ve který spermouši jsou ![]()
@exPražačka píše:
@vally tak to v tom jedeme spolu ženo!Jsem dnes třetí den po…
Tak to držím moc palce, třebas nám to zrovna vyjde
tak si budem držet palec ať se to konečně vydaří
![]()
Kolik si měla folíků?
@exPražačka mně řekla doktorka, že mám chviličku ležet, ale ležela jsem asi tak minutu a pak řekla, že můžu jít dolu, takže je to, jako kdybych neležela. @vally vyteklo to i ze mě…oni ty spermouše ještě ředí nějakou speciálním roztokem
Holky to je fakt zajimavy, ze vas lezet nechaji a me ne. Holt co CAR to jina metoda, ale ta vase je bezesporu lepsi
budte rady.
vis, ze nevim? sla jsem na vystereni s velikym myomem, ktery je jednou tak velky nez cela deloha(hruza!) a pri vysetreni mi pan primar zjistil, ze uz tam mam asi 22 cm folikul, coz bylo prekvapko, protoze mi teprve 4 dny pred tim skoncila ms, takze jsem ovulku cekala az za vic jak tyden. takze se v tom uz vubec nevyznam.
drzime palce, jasna vec
@Martina1409 no taky jsem si myslela, že by to mohl být ten roztok. Je to věda ta reprpdukce ![]()