IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
3.7.14 09:21

@evaprochy příští týden bych měla začít stimulovat. Tak snad to tentokrát vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
3.7.14 10:01

@lulu1986 ja právě testovala už jen pro jistotu protože v pátek jdu na oslavu a ono tohle. Vím že mamtest udělá ducha když se namoči dlouho a proto já vsechny testy namacim jen 5s.Ja uz fakt nevim, porad me boli vajecniky a zada :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
3.7.14 10:38

:(Ahoj holky…tak u me se IUI nekona, vajicka nejsou :( na konsky davky clostilbegytu se mi udelalo 52 mini folikulu…Dnes mi konecne rekli diagnozu, ze mam PCO (syndrom polycystickych ovarii)a rovnou jsem vyplacla 600,– za testy na AMH testy ( antimulleriansky hormon jestli to pisu dobre) Jsem zklamana ale jedeme dal…pristi cyklus zkusime znovu clostilbegyt a kdyz zas nic, tak IVF to jisti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
3.7.14 12:20

@Sájoušek ja taky nakonec nic pry to tam mam nejaky divoky a ze je mozny ze mam davno po ovulaci. jinak sem vyfasovala zadanku na imunologii a dneska sem v Iscaru cekala hrozne dlouho a to jsem si odbehla z home officu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
3.7.14 13:02

@lulu1986 To je bííída :( Ale taky si říkám, co když už ovulka přece jenom proběhla a na ultrazvuku pak už byli vidět zase jenom ten zbytek nedodělaných…Pro jistotu na tom dnes doma ještě zapracujeme, co kdyby náhodou to vajíčko čekalo ve vejcovodu :think: po dnešní kontrole jsem z toho všeho vážně na dně :| Taky jsem byla v Caru (já jezdím do Brna na Obilňák) dnes nějak moc dlouho, myslela jsem jak to bude vše ok a akorát naplánujeme IUI a pak jsem se tam paní doktorce málem rozplakala (zas) že se jí mě asi zželelo a napsala mi znovu clostylbegyt, abych aspon něco dělala do dalšího IVFka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
3.7.14 15:34

@Sájoušek musime to brat z te lepsi stranky ti nasi chlapi nemusi dodrzovat tridenni pust :pankac: :D

Byla jste nektera na imunologii? ja vubec nevim co tam zjistujou a jdu az na konci cervence pouze na konzultaci a pak az na odbery pry to delaji jednou za 14 dni. a taky by me zajimalo jak resite v praci to litani po doktorech? me do CAR objednavaji zasadne uprostred dne se slovy, ze maji plno a ja tam jsem prumerne jednou tydne a to se proste neda furt vysvetlovat a po temer 3letech snazeni to v praci rikat nechci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
3.7.14 16:01

@snowhite31 jo jo jeste chci to seste zkusit… ale to vychazi az na druhou polovinu cervence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
3.7.14 16:08

@dygyna tak vidis :palec:… jsem zvedava na foto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
3.7.14 16:48

@dygyna ja bych si zasla na krev..tam to mas na 100%, treba i jako samoplatce..pac je to u tebe opravdu divny bych rekla :nevim:

@lulu1986 ja jdu po prvnim IUI teprve v pondeli zase do CAR..takze ty tento cyklus nebudes inseminovat? :) a co ti hodlaji zjistovat na te imunologii? jinak ja se v praci taky citim trapne ted zu prosazuju v caru(jeste tam musim dojizdet 40 km) objednani hned rano na osmou takze dojdu do prace jen s hodinovym spozdenim, lepsi nez pul dne volno..proste reknu ze dojdu hned na osmou a zadny argumenty me nezajimaji..treba jsme tam 3 objednany na osmou porad jsem ven rychleji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
3.7.14 17:28

No jako na těch fotkách to není tak dobře vidět. Snad něco uvidíte :nevim: Jinak asi v ponděli snad zajdu na krev :mrgreen: jestli bude čásek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
3.7.14 17:30

Ale moc už v to že to vyšlo nevěřím. Testnu ještě ráno a když tam bude zase duch půjdu na krev a jinak se na to vykašlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
3.7.14 17:34
@Baterinka píše:
@dygyna ja bych si zasla na krev..tam to mas na 100%, treba i jako samoplatce..pac je to u tebe opravdu divny bych rekla :nevim:@lulu1986 ja jdu po prvnim IUI teprve v pondeli zase do CAR..takze ty tento cyklus nebudes inseminovat? :) a co ti hodlaji zjistovat na te imunologii? jinak ja se v praci taky citim trapne ted zu prosazuju v caru(jeste tam musim dojizdet 40 km) objednani hned rano na osmou takze dojdu do prace jen s hodinovym spozdenim, lepsi nez pul dne volno..proste reknu ze dojdu hned na osmou a zadny argumenty me nezajimaji..treba jsme tam 3 objednany na osmou porad jsem ven rychleji..

Mě už teda taky docházejí v práci argumenty kam pořád chodím. @Baterinka to máś dobrý jen hodinu zpoždění, já dojíždím 70 KM a vždy mě objednají na desátou a tak musím mít volno celý den :( Už se mě ptají co se mnou je :think: Nechci nikomu nic říkat tak si pořád něco vymýšlím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
3.7.14 17:36

Ahoj holky tak předevcirem jsem byla na první iui a dnes na další, ted už jen čekat na testování, mám strach, ze to nevyšlo, ale chvíle má už v mysli nakupuju vybavicku..Nevím, jak vydrží 14dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
3.7.14 17:39

@Milus335 těch čtrnáct dní je nejhorších, ja to odečítala snad po minutách,…šíleně dlouhá doba :zed: je to nahlavu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
3.7.14 17:47

@dygyna No jsem napnuta jako ksandy, nejhorsi je, ze celou tu dobu budu doma a urcite projizdet diskuze, komu se to na poprve povedlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí