Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@evaprochy příští týden bych měla začít stimulovat. Tak snad to tentokrát vyjde.
@lulu1986 ja právě testovala už jen pro jistotu protože v pátek jdu na oslavu a ono tohle. Vím že mamtest udělá ducha když se namoči dlouho a proto já vsechny testy namacim jen 5s.Ja uz fakt nevim, porad me boli vajecniky a zada ![]()
Ahoj holky…tak u me se IUI nekona, vajicka nejsou
na konsky davky clostilbegytu se mi udelalo 52 mini folikulu…Dnes mi konecne rekli diagnozu, ze mam PCO (syndrom polycystickych ovarii)a rovnou jsem vyplacla 600,– za testy na AMH testy ( antimulleriansky hormon jestli to pisu dobre) Jsem zklamana ale jedeme dal…pristi cyklus zkusime znovu clostilbegyt a kdyz zas nic, tak IVF to jisti…
@Sájoušek ja taky nakonec nic pry to tam mam nejaky divoky a ze je mozny ze mam davno po ovulaci. jinak sem vyfasovala zadanku na imunologii a dneska sem v Iscaru cekala hrozne dlouho a to jsem si odbehla z home officu
@lulu1986 To je bííída
Ale taky si říkám, co když už ovulka přece jenom proběhla a na ultrazvuku pak už byli vidět zase jenom ten zbytek nedodělaných…Pro jistotu na tom dnes doma ještě zapracujeme, co kdyby náhodou to vajíčko čekalo ve vejcovodu
po dnešní kontrole jsem z toho všeho vážně na dně
Taky jsem byla v Caru (já jezdím do Brna na Obilňák) dnes nějak moc dlouho, myslela jsem jak to bude vše ok a akorát naplánujeme IUI a pak jsem se tam paní doktorce málem rozplakala (zas) že se jí mě asi zželelo a napsala mi znovu clostylbegyt, abych aspon něco dělala do dalšího IVFka… ![]()
@Sájoušek musime to brat z te lepsi stranky ti nasi chlapi nemusi dodrzovat tridenni pust
![]()
Byla jste nektera na imunologii? ja vubec nevim co tam zjistujou a jdu az na konci cervence pouze na konzultaci a pak az na odbery pry to delaji jednou za 14 dni. a taky by me zajimalo jak resite v praci to litani po doktorech? me do CAR objednavaji zasadne uprostred dne se slovy, ze maji plno a ja tam jsem prumerne jednou tydne a to se proste neda furt vysvetlovat a po temer 3letech snazeni to v praci rikat nechci ![]()
@snowhite31 jo jo jeste chci to seste zkusit… ale to vychazi az na druhou polovinu cervence…
@dygyna ja bych si zasla na krev..tam to mas na 100%, treba i jako samoplatce..pac je to u tebe opravdu divny bych rekla ![]()
@lulu1986 ja jdu po prvnim IUI teprve v pondeli zase do CAR..takze ty tento cyklus nebudes inseminovat?
a co ti hodlaji zjistovat na te imunologii? jinak ja se v praci taky citim trapne ted zu prosazuju v caru(jeste tam musim dojizdet 40 km) objednani hned rano na osmou takze dojdu do prace jen s hodinovym spozdenim, lepsi nez pul dne volno..proste reknu ze dojdu hned na osmou a zadny argumenty me nezajimaji..treba jsme tam 3 objednany na osmou porad jsem ven rychleji..
No jako na těch fotkách to není tak dobře vidět. Snad něco uvidíte
Jinak asi v ponděli snad zajdu na krev
jestli bude čásek
Ale moc už v to že to vyšlo nevěřím. Testnu ještě ráno a když tam bude zase duch půjdu na krev a jinak se na to vykašlu.
@Baterinka píše:
@dygyna ja bych si zasla na krev..tam to mas na 100%, treba i jako samoplatce..pac je to u tebe opravdu divny bych rekla@lulu1986 ja jdu po prvnim IUI teprve v pondeli zase do CAR..takze ty tento cyklus nebudes inseminovat?
a co ti hodlaji zjistovat na te imunologii? jinak ja se v praci taky citim trapne ted zu prosazuju v caru(jeste tam musim dojizdet 40 km) objednani hned rano na osmou takze dojdu do prace jen s hodinovym spozdenim, lepsi nez pul dne volno..proste reknu ze dojdu hned na osmou a zadny argumenty me nezajimaji..treba jsme tam 3 objednany na osmou porad jsem ven rychleji..
Mě už teda taky docházejí v práci argumenty kam pořád chodím. @Baterinka to máś dobrý jen hodinu zpoždění, já dojíždím 70 KM a vždy mě objednají na desátou a tak musím mít volno celý den
Už se mě ptají co se mnou je
Nechci nikomu nic říkat tak si pořád něco vymýšlím ![]()
Ahoj holky tak předevcirem jsem byla na první iui a dnes na další, ted už jen čekat na testování, mám strach, ze to nevyšlo, ale chvíle má už v mysli nakupuju vybavicku..Nevím, jak vydrží 14dni…
@Milus335 těch čtrnáct dní je nejhorších, ja to odečítala snad po minutách,…šíleně dlouhá doba
je to nahlavu ![]()
@dygyna No jsem napnuta jako ksandy, nejhorsi je, ze celou tu dobu budu doma a urcite projizdet diskuze, komu se to na poprve povedlo…