IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2719
16.7.14 14:21

@kalypsoooo

nepozoruju na sobě vůbec nic. kdybych měla soudit dle toho, tak bych řekla, že těhule nejsem ani náhodou.
ovšem na druhou stranu téměř všechny holky, co měly IUI, tak mi tvrdí, že příznaky žádný neměly a pokud je někdo má, tak spíš tím, že se pozoruje a vsugeruje si je.
je fakt, že když tady na diskuzích budu hodinu číst o bolestech v podbřišku, tak je za chvíli začnu cítit taky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
16.7.14 15:34

@belina46 krev nám vezmou oboum tam, já mám přivést moč a partner právě to sperma v teplotě lidského těla… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.7.14 17:56

@belina46 Ahojky tak IUI zamnou :). Bylo to celkem nepříjemné, dr. se nemohla strefit, takže nakonec udělala UTZ a zjistila že dělohu mám hodně zakloněnou, tak proto to nešlo, no a na po5 to už bylo docela dost nepříjemné, ale jsem ráda a jsem strašně zvědavá :mrgreen:. Testovat můžu až za 18 dní :roll:, to teda nevím :lol:… Dnes si mám začít brát utrouše 2 večer 2ráno.
Chtěla jsem se zeptat chodím cvičit jógu, myslíte že v klidu můžu jít cvičit příští týden? Je to docela náročné na břišní svaly, tak mám strach abych něco nepohnojila :think:
Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
16.7.14 19:25

@LuciKosi Hele to cvičení je stranšně individuální já třeba chodila denně běhat pět km, doktor mi to přísně zakázal, ale kamarádka žije v USA a běhá denně taky 5km a je ve čtvrtém měsíci, asi co doktor to názor. Teď jsem dokonce četla nějaký článek, který právě potvrzuje že co doktor to názor, že někteří tvrdí, že pokud ženská cvičila před otěhotněním tak má pokračovat, jiní to absolutně odmítají. Tak já nevím. Mě tenkrát doktor tak nadal a dodával takové ty kecy, že když se snažíme tak jak můžu běhat, tak jsem přestala raději, ale teď mě to štve protože uběhlo pět měsíců na těhu to očividně vliv nemělo protože dodnes těhu nejsem zato na váze to poznám… :pocitac: :pocitac: Když tak se jich zkus zeptat, co ti doporučí oni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
16.7.14 20:20

Holky, dotaz na zkušenost s pregnylem 5000 jednotek - jak dlouho jste ho měly v těle? testavoala sjte to některá???

já mám zkušenosti s před 2ma roky s ovitrelle, to je 6000 jednotek 9 dní, max 10…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.7.14 21:07

Lilia81: me mudr. říkal 10 dni ze pregnyl může působit. Teď mám ovitrelle a mám testovat ode dneska za 18 dní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
16.7.14 22:49

Tak ja jsem 11 dneska… Tak treba je to fakt miminkoooo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
17.7.14 07:35

@Muf86 aháá,nám kdysi na genetice brali jen krev :think:..
@LuciKosi no vidíš, blahopřeji, že jsi to zvládla :potlesk:,mě se něco podobného stalo při IVF při ET, když doktor zjistil, že mám otočený čípek..vzal mi ho do kleští a otočil mi ho do správné polohy - horší bolest jsem nezažila a od té doby mám ze všech zavádění trauma :,(..IUI jsem ale vůbec necítila, snažila jsem se uvolnit co nejvíce a bylo to ok..
Hele s tim cvičením..jak píšou holky, co doktor - to jiný názor..já se teda snažím spíše šetřit a nic nedělat - ale to je i tím, že nejsem zvyklá cvičit..podle mě - jestli už to nějaký ten pátek provozuješ, máš už ty svaly tak vypracované, že by to neměl být žádný problém..zkus se ještě poradit s doktorem, nebo mrknout na nějaký diskuze „jóga v těhu“ atd.
Ať se Vám daří holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
17.7.14 07:36

@lilia81 já jsem taky měla pregnyl, ale testovala jsem až 15. den po IUI a to už jsem měla test sněhobílý…
My teď budeme zkoušet minimálně jeden cyklus sami (teď má CAR dovolenou a chceme počkat na výsledky z imunologie…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
17.7.14 08:11

Já se dnaska loučím s MS po mé první IUI, MS se mi ale zdála menší než obvykle, myslela bych si, že to znamená nižší sliznici, ale na ultrazvuku před IUI mi doktor řekl, že sliznici mám v pořádku… máte některá podobné zjušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
17.7.14 09:01

@Muf86 jojo, taky jsem mela slabsi ms. Teda spis kratsi, jen 2 dny a slus. Normalne mam tak 3 a pak jeste spinim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
17.7.14 09:51

@lilia81
ahoj, taky jsem dneska skoro jako ty, jsem 12 den po IUI.
Testovat budu v sobotu, tj 14 den, tak uvidíme, ale vzhledem k tomu, že si nemyslím, že to vyšlo, vyzvedla jsem si dneska už předepsaný clostík, abych ho mohla začít brát 3 DC.
držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
17.7.14 11:30

@exPražačka - diky, no prave ja se cítím jako u syna, ale test moc nezesilil, tak uvidime zitra, jsem teprve 10 dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
17.7.14 12:15

@Muf86 tak-že když je perioda slabší, znamená to nižší sliznici?!? 8o Holky co já se od Vás všechno nedozvím, fakt díky :*..jaké jsou vůbec ideální míry?
Já jsem dneska 2.DC po 1.IUI a od zítra začínám s Clostikem..jsem na to zvědavá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
17.7.14 22:00

Ahoj holky bunnysku to me mrzi, ale urcite to vyjde.ja jsem se rozhodla behem leta do iscaru nechodit, jednak fakt nemam nervy na to jejich objednavani takze pocksm do zari na plny stav doktoru aza druhe me to proste nebavi a psychicky vysava, ze i kdyz chodim k odbornikum nic se mnou nedelaji. takze Vam vsem drzim palecky, my to ted nechame prirode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí