Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@vally - tak co, sílí??? Me mamatest stejný a dr. Max uz taky krása ![]()
@lilia81 ahoj, no krása, pěkné sílí
![]()
Já dnes dělala mamatest, duch tam zase vykouknul, ale byli na něm nějaké promáčklinky a jde to blbě vidět, ale je cca stejný jako včera.
@vally - já tobě taky, hcg sílí od den, tak ty čárečky ze začátku jsou všechny strašně světlé… a pak i jak úplně zaschnou, tak se třeba mohou úplně ztratit…
@lilia81 s tím sílením máš pravdu. Tenhle začátek je na to čekání hrozný. Ale věřím, že to dobře dopadne a čárka bude pořádná. Ještě je na ní času dost. Další test udělám až v pondělí. Zítra mám termín MS. Chodí mi 3 dny po dobrání duphastonu.
Ty ho taky bereš?
@vally - ty jsi dobrala duphaston a vysadila ho??? Ja mam utrogestan a při pozitivním testu se bere až do 13tt!!! Proveďte tom nesmis vysazovat!!! To ti v car neřekli?
@lilia81 no právě že mi řekli, že mám brát jedno balení, to je na 10 dní a pak čekat jestli přijde ms, a nebo bude tt pozitivní, když bude pozitivní tak zavolat a objednat se na krev.
Včera jsem tam volala, abych se ujistila že už duphaston brát nemám v případném těhu a řekli že ne. Že jen to jedno balení 10 dní po iui.
@vally - tak to čumím, poprve v životě slyším o tomto postupu, jednak, ze se dává duphaston ne utrogestanu ze se s proveďte róby nepokračuje… Co jsi měla za problem, ze jste šli do car? Tohle jedine na základě tvého ho a stejne mi to prijde divné… Ja mam utrogestan 2-2-2 do 13tt
@lilia81 nedarilo se mi otehonet. V caru nas vysetrili a jsme s muzem oba zdraví, já mám hormony vsechny ok.
Chtela jsem ivf, aby bylo hned. A dr mi rekl ze to neni treba at zkusime nejdriv to iui.
Nechala jsem si poradit.
A s tím duphastonem, teda nevim ale kdyz rekli dobret baleni a staci, tak asi ju ![]()
@vally - pokud máš HP v pořádku, tak asi jo…ale stejně je mi dovné za a) duphaston a za b) že ho vysazuješ… no ale budiž, nejsem doktor, žeee
určitě ví, co dělají…
@lilia81 no na to já spoléhám ![]()
Ale všem co jsme byli na iui ten duphaston psali.. A četla jsem že je to v podstatě to samé jako utroš.
Musím věřit že je to pro mé dobro ![]()
@vally - no právě, je to progesteron, akorát mám pocit, že duphaston se předepisuje spíše na ustálení cyklu, ale každý CAR má svoje metody… tak určitě vědí, mě to jen děsně překvapilo, za tu dobu to slyším poprvé…
@lilia81 když jsem ho dostala poprvé, četla jsem leták a má to vícero využití, to ustálení cyklu je tam taky. Ale je tam i podpora při početí a má to dobrý vliv na růst sliznice. I když s tou jsem nikdy problém neměla. ![]()
Mě se na tom duphastonu líbí, že pokud těhotenství není, zaručeně se ms do těch 2-5 dnů dostaví, u mě to je 3 dny a tak se zbytečně neprodlužuje cyklus. ![]()
Takže doufám že zítra mrcha červená nedorazí ![]()
@lilia81 děkuji ![]()
Tak dneska jsem zkusila test, nedalo mi to a je tam druhá / sice slabá, ale je vidět lépe než včera.
Snad je to na dobré cestě.
Asi jsem opravdu ještě brzo na nějaké dálnice ![]()
Co ty? Testovala si?
Krásný sluneční den ![]()