Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte všechny snažilky, opět se k Vám přidávám, právě jsem 2hodiny po mé 2.iui.Zas to nekonečné čekání. Jak jste psali o tom hcg z krve, že Vám ho car nechce udělat, tak to jsou pro mě překvapivé novinky, u nás v caru to automaticky funguje tak, že dnes iui a už jsem zrovna objednaná za 14dnů na krev a to není z mé hlavy, to si řídí car sám
@vally - co jeste muzes udelat je ascorutin 2-2-2 - pokud je ta krev z hematomu vedle miminka, tak to krvaceni zastavi a zlepsi se to, je to volne prodejne, na za stavební krvaceni I vitamin c, treba voda s citronem (v podstate ascorutin je take cecko)
@Bulibánka - u nas se na krev ne objednavat v CAR, ale muzes kdykoliv prijit! A drzim palce!
@Bulibánka - diky, ale uvidime co krev a dokud neni srdicko a po screeningu, muze se stat cokoliv! Musim rict, ze mam vetsi obavu nez v prvnim tehu…
@lilia81 děkuji za tip, zkusím to ![]()
Začíná mě pobolívat podbříšek, tak to asi bude MS ![]()
No co už, snad to příště vyjde ![]()
@vally to mi ani neříkej
..tak jestli je to mrcha..hodně sil a štěstí při dalším pokusu ![]()
@vally - to nemusi byt ms, me furt boli bricho a v minul tehu taky, to je normalni…
@Motyna
tak to je dobře že už jsi doma, co test kdy máš v plánu dělat?
@vally
třeba to není ms pokud nekrvácíš hodně, co test máš foto? teda držím palce ať to dopadne dobře ![]()
@evaprochy jsem teprve 4ty den po et, tak za tyden by to chtelo az. Uvidime jak dlouho to vydrzim ![]()
@Motyna
jjj už koukám, no já testovala 11den po ET a už tam byla krásná čárka ![]()
v říjnu jdu na další ivf a to jsem si říkala že bych testovala ten 10den už určitě ![]()
tak držím palce ![]()
Dámy, prosím o upřímný objektivní názor…
mamtest comfort - velmi slabý duch
dr max - lepší duch
Co vy na to? (já, dnes 17 dpo/ resp IUI)
děkuji.
@belina46 díky za názor. čekám na krevní výsledky. uff je to mazec pro nervy