Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@vally ach jo, to je taková potvora ta MS
..jak říkají holky, do třetice to už klapne
,drž se! ![]()
@evaprochy nemyslím si že to byl pregnyl, páč čárka zesílila, myslím si že to bylo biochemické, prostě byl základ špatný a odešlo to s MS :-/
@belina46 děkuji ![]()
Myslím pozitivně a věřím že to klapne, a když ne, v září jdem do IVF
a to už musí klapnout ![]()
@exPražačka děkuji ![]()
Myslím na to a budu na to myslet po celý měsíc
naděje umírá poslední a IVF to jistí ![]()
@vally - prosim te, nech si pak napsat utrogestan misto duphastonu a ber ho do 13 tt, proste rapidni polled progesteronu v tele je myslim ne zrovna idealni…
Jinak je mi to moc moc lito a drzim palce ![]()
@vally - ja mam syna taky z Ivf a napoprve, takze pokud k tomu dojde, tak to určite klapne!!! ![]()
Tak včerejší hcg 104,9 - dost dobry na 14 dpo - takze pro nas CAR jsem tehule, UTZ kvuli dovci me doktorky az 12.8., tak si pockam ![]()
@lilia81
OBR gratulace! Krásná zpráva! Bylo to jasný jak facka, ale ted to máš černý na bílým vid?
Já mám UTZ už příští pátek, ale zas pro změnu ještě nevím výsledky krve ![]()
@exPražačka - no ja meal naposled srdicko 6+2 a to je hooooodne brzo, takze jdu pozdeji I kvuli dovci
@vally
aha
ty jo tak to je mi líto
tak určitě klapne to do třetice a když nedej bože ne tak IVF klapne, ale věřím že k IVF nedojde ![]()
@lilia81
gratuluji ![]()
Ahoj holky potřebovala bych poradit. Jsem 7dpo (IUI)a píchla jsem si oviteral a chtěla jsem se zeptat kdy můžu testnout. Dr. mi říkala až po 18 dnech. Teď beru 2-0-2 utrouše. Kdy jste začínali pociťovat první příznaky?
Jsem strašně nedočkavá
. Sice se snažím na to nemyslet, ale určitě to znáte
.
Všem co našly vytoužené // strašně moc gratuluji ![]()
@LuciKosi - utrouš je 6000 jednotek, dle mé zkušenosti, čím více piješ, tím rychleji je z těla venku, pregnyl 5000 trvá tak tě h 8-9 dní od injekce, ovitrelle cca 10, alespoň u ně, záleží na přijmu tkutin a rychlosti metabolismu
Tak včerejší HCG 49,5 (to bylo 17 dpo). dneska jsem si zašla znova a čkám do odpoledne na výsledek. ale přijde mi to hodně málo teda
@exPražačka
jestli bude stoupat tak jak má tak je to ok. Uvidíš kolik bude dnes, držím palce ![]()
@exPražačka - vyse Hcg je hoooooodne individualni, drzim palce! Me to málo neprijde