Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@slunce.v.duši Ahoj! Já když se před IUI vyčůrala, tak nám to vyšlo
![]()
@sonulicka - neboj, i hodne se da přežít, sice hrozí hyperstimulak, ja skončila v nemocnici, ale bylo to v poho… Pak se vse zamrazilo a šla jsem na KET a hned vyšel první, takze ani toho se bát nemusíš, kdyby se to stalo! Neboj, vse dobre dopadne a daji ti za par dni do bříška miminko!
@lilia81 děkuji za podporu, hodne to pro me znamená. Jsem rada ze je tohle forum, moje kamarádky tohle neznají.. Oni otěhotněli hned.. Takže jsem rada ze si člověk muže někde pokecat ![]()
@sonulicka - ptej se na cokoliv, klidne i do Sz, pokud budu vedet, poradim
@slunce.v.duši to má takový vliv?!?
Já chodím čůrat vždycky automaticky, taky mi nikdo nic neřekl..v úterý jdu na 2.IUI,tak se schválně zeptám ![]()
Ahojinda dívky, tak včerejší ultrazvuk ok, byla jsem 10DC a v každém vaječníku bylo jedno vajíčko
, 15 a 17mm, tak v neděli Pregnyl a v úterý 2.IUI.Takovou radost, jako včera na ultrazvuku jsem hodně dlouho neměla..snad mi vydrží až do testování..
Přeji krásný víkend ![]()
@belina46 Zeptej se, mě by to zrovna zajímalo…jako já vim že při IVF ET je nutné mít močák plný, ale u tohohle jsem o tom nikdy neslyšela a to už jsem měla 2IUI za sebou. MUDr. mi ale jasně řekl že je to lepší a ať na to příště myslim ![]()
A držím palece ![]()
@Kyslíková ahojky jakpak se máš a co nového u tebe? a jak se ti krásně těhulkuje? ![]()
@belina46 - ano, je to lepši, protože se pak katetr jednodušeji zavádí do dělohy, ja tentokrat byla curat, protože uz jsem čekala hoooodne dlouho a mam //, takze ja bych se vycurala ![]()
@lilia81 aháá..já zase právě slyšela, že se nemá chodit čůrat po IUI a styku vůbec (babské rady
)..jenže to bych já nedala, tak chodím raději před
..a jak se vůbec cítíš? ![]()
@belina46 - netehotne
žádné příznaky, nic… Nekrvacim jako v minulém tehu, tak jsem sní jeste nebyla u dr., takze jdu v pondělí na krev, protože se bojim, jestli je vse ok…
@slunce.v.duši no vidis a me se zase ptaj, jestli jsem byla curat:-) a jestli ne, at jdu…takze asi jiny CAR, jiny mrav:-)
@lilia81 Lili neboooj, každé těhotenství se prožívá jinak, neměj strach, určitě bude všechno ok
..držím palečky, užívej si sluníčka a nemysli na špatné věci ![]()
Já byla před IUI čůrat vždy… v pondělí 4.8. jdeme znovu. Takže raději nečůrat jo?