Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, takze my kolem 11.8. na 3. IUI a pokud nevyjde, tak v zari 1. IVF…
@kuklisek Ahojky
..držím moc palečky, aby to do třetice vyšlo
..já jdu teď v úterý na druhé IUI..když to nevyjde, nevím, jestli podnikat třetí, nebo se raději vrhnout do IVF..
Drž se, papanec ![]()
@belina46 ahoj,dekuji moc! Ja po neuspechu 2. pokusu zazadala o IVF…takze nez se zadost schvali, tak to treti stihneme…jinak uz bych do tretiho nesla…
@kuklisek tak přece jen ještě jedno
my uz máme schváleno a léky doma, budu držet pěsti ať IVF nepotřebujete. Ja tomu našemu druhému tolik věřila ale nic! Tak snad aspon to IVF vyjde
Holky, ja to měla stejne, uz jsem nechtela čekat, ivf je vetsi šance než iui. Držím všem palce a kdyby iui neklaplo, tak u ivf se neni čeho bát
zvládli nas to uz hodne a klidne se ptejte, rada poradím ![]()
@sonulicka a vis co je nejhorsi??? Ze IVF mame schvaleny a ja si o JEDEN blbej den nestihnu vyzvednout leky!!! Normalne cyklus 35 dnu a ted, zrovna kdyz jsem 2 tis km daleko, tak presne 28!!! Myslela jsem, ze puknu vzteky, kdyz jsem si od Stelcla cetla, ze po dvou tydnech mame schvaleno!!!
![]()
@kuklisek Tak to je pech holka, no byly bychom společně i na iui jsme byly ve stejný den. Tak to je škoda, ale neboj dočkáš se ![]()
Ahoi holky tak ja dneska 2. IUI, jiz mám po tak držte palce..spermiogram 2× lepší než minule.. Tak snad…doufam jako vzdycky na začatku. ![]()
@sonulicka jj,ja vim:-) drzim pesti, at to klapne nejdriv u vas a pak i u nas!
Holky tak já po prvním iui ms hned 9.den po zákroku a teď uź je to 31dní a další ms nikde(cyklus mám pravidelný 27,28dní)
a všechny testy negativní. Ve čtvrtek mám dojít na krev a popřípedě mi píchne vyvolávačku. Nestalo se vám náhodou některé, ze vám iui tak rozhodilo cyklus?
@dygyna - tak to mi se nikdy nestalo… Třeba jsi měla ovulaci pozdeji, občas to muze byt jen souhra náhod…
@dygyna me se toto stalo po 1.IUI - mela jsem z clostiku cystu…
Odsali, pak jakysi tablety a ms po jejich vysazeni do dvou dnu dorazila…
Ale muze to byt proste jen rozhozenych hormonu!
@kuklisek píše:
@dygyna me se toto stalo po 1.IUI - mela jsem z clostiku cystu…
Odsali, pak jakysi tablety a ms po jejich vysazeni do dvou dnu dorazila…
Ale muze to byt proste jen rozhozenych hormonu!
Ale já clostil ani žádné stimulační leky nebrla, jen injekci pregnylu.