Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No jo no ale kazdy z jineho dne… a oba 10mIU… asi tam ale nic neni a uz blbnu
@Ukume11 řekla bych, že 10. a 11.DPO je moc brzy, zkus testovat 15. DPO. Ale na těchto testech nic nevidím, ale je fakt, že na lovedí duchů já moc nejsem…
@Ukume11 když se mrknu na PC trochu ze strany, tak na tom spodním toho dušíka taky vidím
..to je z toho, že jsme nedočkavé a musíme testovat hned po vyprchání Pregnylu
,počkej ještě pár dní
..já mám testovat příští pondělí..
@Ukume11 neboj,to už dáš
..mě to taky vůbec neutíká
..musíme se zabavit a pokusit se na to nemyslet..hlavně nepočítat dny, já jak ráno vstanu, hned počítám, kolikátý jsem den ![]()
@Ukume11 - na spodním možna vidim na Real fotce, negativy klamou ![]()
@Ukume11 já na tom spodním nějaký náznak vidím, zkus za dva dny, to už by mohlo být vidět víc. Moc držím palce ![]()
Holky myslíte ze když jsem dnes 17 dpo iui a test negativni mam jeste cas a sanci? ![]()
@martula19 - uprimne? Ne… Rada bych ti dala jinou odpoved, ale podle mne ne. Kdy ma dorazit ms??
@martula19 - 17 dni po IUI a MS má dorazit 8.8.??? to mi nesedí, všeobecně máš lutaální fází 14 dní, většinou se po 14ti dnech vysazuje utrogestan, takže bys měla MSA mít co nejdříve? prosím o detaily, jakto, že ti natahují luteálku na 25 dni?
@lilia81 ja neberu utrogestan. a mivam cyklus 33 dni. A nevim co je lutealka?
@martula19 - luteální fáze je od ovulace dál tj. kolik dní trvá… proto mne tyto počkty překvapily, průměrná délka je 14 -17 dní, takže proto mne překvapilo, že máš tak dlouho od ovulace… toto není „standardní“… brala jsi clostilbegyt nebo máš IUI v přirozením cyklu bez jakýchkoliv léků?
@lilia81tak to jjsem nenetušila ze to mam nestandartni.beru clostibegit a pak 17az 25 den duphaston.
@martula19 - no tak pokud berešč clostil, tak přeci máš ovu 14-16 dc, tudíž pokud vysadíš duphaston, 25 dc, tak bys to nejpozději do 3 dnu měla dostat, časuji ti cyklus na 28 dni
v tomto případě je divně, žes toještě nedostala a je TEORETICKY možné, že jsi jedna z mála těch, kterým se hcg do moči prostě blbě uvolňuje… podle mě bys to měla dávno mít…