IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
4.8.14 21:37

Me udelali 12 dc iui. a me se to nikdy nenacasovalo. minuly mesic jsem to dostala az za 8 dni od dobrani duphastonu.tedy 33dc. tak proto jsem si rikala ze mam jeste cas. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
4.8.14 22:11

@martula19 - aha, zvláštní… To jsem fakt nikdy neslysela…ale ok, nicmene to uz by tam fakt neco na testu bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.8.14 08:45
@Muf86 píše:
@belina46 nevzdávej to takhle předčasně :cert: držím palce ;)

Já už asi neumím být pozitivní :?..ale děkuji Ti :*..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
5.8.14 09:39

@belina46 ahoj jak se drzis? ja mam tak stridave oblacno; jednou ze to zase nevyslo jednou jsem docela pozitivni..ani test nemam jeste koupeny aby me to nepokouselo 8)
jak ale tak brouzdam diskusemi tak ten nas spermiogram taky neni zadna slava zrejme k tomu ivf taky dojde..
jinak mam jit ve stredu na odber krve + pichnu si znovu ovitrelle..to je jiz 9. den po inseminaci prijde mi to trochu na hlavu ale budiz..jinak nemam zadny „priznaky“ :lol: co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.8.14 09:57

@Baterinka Ahojinda :mavam:..no cítím se úplně stejně :D, chvílema si říkám - teď mě píchlo v podbřišku, to je určitě dobrý znamení 8o :D..no a pak si zase řeknu - nj, podle toho, jak mě doktor rozhodil, to určitě vyjít nemohlo :roll:..a ty naše slavný 3% úspěšnosti - podle doktora..no smíšené pocity - střídavě oblačno, jak říkáš :)..hele a k čemu tu injekci?!?To mi taky přijde nějaký postavený na hlavu 8o..když už tak aspoň počkat do toho 14.dne,ne :think:..držím palečky! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
5.8.14 10:11

@belina46 Tobe taky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
5.8.14 13:57

Holky, držím palečky! halvně ať to vyjde a ej všechno v pořádku, ať nemáte nervy jako já!

jinak pokud budete mít otázky k IVF, tak se ptejte, prošla jsem si vším včetně OHSS a KETu, takže co budu vědět, zodpovím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.8.14 14:25

@lilia81 díky moc, už bych chtěla být taky konečně v klidu - i když Ty jsi přesný příklad toho, že i těhulka není NIKDY v klidu..
Já už mám taky jedno IVF+ICSI s ET za sebou..v pondělí se rozsekne, jestli půjdeme na další..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
5.8.14 14:57

@belina46 - no, nejsi v klidu nikdy, trochu se uklidníš po screeningu, pak jseš ale nervozní, kdy začne kopat, když začne kopat, tak se uklidníš, ale mezi tím jsi ještě nervozní z dalšího screeningu a jestli už konečně budeš vědět, jestli je to kluk nebo holka… no a pak jsi nervozní, aby jste zvládli ten 26. týden, pak abys donosila do 30. týdne, pak do 36. týdne a pak jsi nervozní jak pes z porodu, hlavně aby bylo mimi v pořádku… a pak je to teprve smrš´t, hormony, prcek, všechno nový a pak jsi nervozní, aby nebyl nemocnej, aby zvládnul očkování, aby nespadl odněkud, pak jak začne lézt a plazit se, aby si nepřivřel někde ruce, hlavu a tak, pak jak začne chodit aby sebou nesekl když jde z kopečka, aby nevlítnul pdo auto… hele holky, upřímně jsou to nervy…

a s tím, jak chceme druhý je to ještě horší než v prvním těhu… takže pak už se asi zblízním, ještě že nechceme 3 děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.8.14 15:01

@Muf86 to máme podobné - taky se mi bude vdávat ségra, takže jí taky pomáhám připravovat a tak…:) Je to fajn, ale stejně na to myslim každej den, jestli se konečně zadařilo. Testovat zatím odolávám, je jeěště brzy, tak uvidím za týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.8.14 15:31

@lilia81 to teda budu v klidu asi pět minut, co :mrgreen:..no máme se na co těšit :mrgreen:..taky se toho všeho bojím, ale zároveň to strašně moc chci..
@Kakakamila a kdy Ty máš testovat? Já jsem dneska 8 dpo po IUI a začínám myslet na test :mrgreen:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.8.14 16:05

@belina46 Já jsem to nevydržela a testovala dnes…jsem 8 DPO stejně jako ty. Test je negativní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.8.14 16:17

@Kakakamila Mamakami Kami, je ještě brzy, vydrž prťka vydrž :mrgreen:..já jsem taky nedočkavá, se neboj :mrgreen:..ale chci testovat nejdřív v sobotu..neboj, to už dáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.8.14 16:27

@belina46 Vím, že je ještě brzy. Dělala jsem spíš kvůli Pregnylu - jestli už z těla vyprchal. Ted se budu modlit, aby se mi v neděli objevily // :potlesk:
Jinak jsem na IUI byla den před tebou :D
Kam jezdíš? Máš nějaký pocity, že by to třeba vyšlo…já vlastně ani netušim, myslim, že si toho spoustu vyvolávám sama, jak se pořád pozoruju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
5.8.14 16:42

@belina46 - jo, chvilky klidu jsou, když spí a ty na něj koukáš, to je pak bájo, jsou to andílci, když spinkají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí