Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Me udelali 12 dc iui. a me se to nikdy nenacasovalo. minuly mesic jsem to dostala az za 8 dni od dobrani duphastonu.tedy 33dc. tak proto jsem si rikala ze mam jeste cas. ![]()
@martula19 - aha, zvláštní… To jsem fakt nikdy neslysela…ale ok, nicmene to uz by tam fakt neco na testu bylo…
@Muf86 píše:
@belina46 nevzdávej to takhle předčasnědržím palce
Já už asi neumím být pozitivní
..ale děkuji Ti
..
@belina46 ahoj jak se drzis? ja mam tak stridave oblacno; jednou ze to zase nevyslo jednou jsem docela pozitivni..ani test nemam jeste koupeny aby me to nepokouselo ![]()
jak ale tak brouzdam diskusemi tak ten nas spermiogram taky neni zadna slava zrejme k tomu ivf taky dojde..
jinak mam jit ve stredu na odber krve + pichnu si znovu ovitrelle..to je jiz 9. den po inseminaci prijde mi to trochu na hlavu ale budiz..jinak nemam zadny „priznaky“
co ty?
@Baterinka Ahojinda
..no cítím se úplně stejně
, chvílema si říkám - teď mě píchlo v podbřišku, to je určitě dobrý znamení
..no a pak si zase řeknu - nj, podle toho, jak mě doktor rozhodil, to určitě vyjít nemohlo
..a ty naše slavný 3% úspěšnosti - podle doktora..no smíšené pocity - střídavě oblačno, jak říkáš
..hele a k čemu tu injekci?!?To mi taky přijde nějaký postavený na hlavu
..když už tak aspoň počkat do toho 14.dne,ne
..držím palečky! ![]()
Holky, držím palečky! halvně ať to vyjde a ej všechno v pořádku, ať nemáte nervy jako já!
jinak pokud budete mít otázky k IVF, tak se ptejte, prošla jsem si vším včetně OHSS a KETu, takže co budu vědět, zodpovím ![]()
@lilia81 díky moc, už bych chtěla být taky konečně v klidu - i když Ty jsi přesný příklad toho, že i těhulka není NIKDY v klidu..
Já už mám taky jedno IVF+ICSI s ET za sebou..v pondělí se rozsekne, jestli půjdeme na další..
@belina46 - no, nejsi v klidu nikdy, trochu se uklidníš po screeningu, pak jseš ale nervozní, kdy začne kopat, když začne kopat, tak se uklidníš, ale mezi tím jsi ještě nervozní z dalšího screeningu a jestli už konečně budeš vědět, jestli je to kluk nebo holka… no a pak jsi nervozní, aby jste zvládli ten 26. týden, pak abys donosila do 30. týdne, pak do 36. týdne a pak jsi nervozní jak pes z porodu, hlavně aby bylo mimi v pořádku… a pak je to teprve smrš´t, hormony, prcek, všechno nový a pak jsi nervozní, aby nebyl nemocnej, aby zvládnul očkování, aby nespadl odněkud, pak jak začne lézt a plazit se, aby si nepřivřel někde ruce, hlavu a tak, pak jak začne chodit aby sebou nesekl když jde z kopečka, aby nevlítnul pdo auto… hele holky, upřímně jsou to nervy…
a s tím, jak chceme druhý je to ještě horší než v prvním těhu… takže pak už se asi zblízním, ještě že nechceme 3 děti…
@Muf86 to máme podobné - taky se mi bude vdávat ségra, takže jí taky pomáhám připravovat a tak…:) Je to fajn, ale stejně na to myslim každej den, jestli se konečně zadařilo. Testovat zatím odolávám, je jeěště brzy, tak uvidím za týden…
@lilia81 to teda budu v klidu asi pět minut, co
..no máme se na co těšit
..taky se toho všeho bojím, ale zároveň to strašně moc chci..
@Kakakamila a kdy Ty máš testovat? Já jsem dneska 8 dpo po IUI a začínám myslet na test
..
@belina46 Já jsem to nevydržela a testovala dnes…jsem 8 DPO stejně jako ty. Test je negativní…
@Kakakamila Mamakami Kami, je ještě brzy, vydrž prťka vydrž
..já jsem taky nedočkavá, se neboj
..ale chci testovat nejdřív v sobotu..neboj, to už dáme ![]()
@belina46 Vím, že je ještě brzy. Dělala jsem spíš kvůli Pregnylu - jestli už z těla vyprchal. Ted se budu modlit, aby se mi v neděli objevily // ![]()
Jinak jsem na IUI byla den před tebou ![]()
Kam jezdíš? Máš nějaký pocity, že by to třeba vyšlo…já vlastně ani netušim, myslim, že si toho spoustu vyvolávám sama, jak se pořád pozoruju ![]()
@belina46 - jo, chvilky klidu jsou, když spí a ty na něj koukáš, to je pak bájo, jsou to andílci, když spinkají…