Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lilia81 píše:
@dygyna - tak to mi se nikdy nestalo… Třeba jsi měla ovulaci pozdeji, občas to muze byt jen souhra náhod…
těžko říct no, jeden cyklus jsem vynechala kvuli dovolené a teď jsme chtěli 2 iui ale ms nikde…Já musím mít vždycky počem prd
![]()
Dotaz: uz dvakrat jsem si rano zapomela dat utroš :-/ ja dement. je to nejak velkej problem? doufam, ze ne… jsem hlava derava.
proste si vezmu az dalsi, ten co beru vecer.
stava se vam to taky?
@dygyna - to bude dobry
to jsem si taky říkala po ivf, když ksem skončila v nemocnici a vse se muselo zamrazovat… Ale ono to prijde ![]()
@Baterinka ahoj, tak tfuj, tfuj, tfuj ![]()
Holky, dotaz, kdy jste si začaly zavádět ustroš? Třeba můj CAR „říká“, že hned večer po IUI. Jak to máte Vy? díky.
@dygyna me se to stalo presne taký po prvnim IUI!!! Dostala jsem to až tricaty nevimkolikaty den..určite to bude anovulacnim cyklom ty bývaji delsi a ovulaci si spontanni teda bez hormónu určite nemela..kľudne zjazdu na vyvolavacku pokus to trvá moc dlouho..
Ja jsem teda terka dostala protgestan 2-0-2, normálne k polykani, pry je to jako utros co muzu ocekavat za vedľajší účinky?
@Baterinka taky si myslim ze to bude nejak tak jak rikas.Ve ctvrtek mam prijit pro jistotu na krev a pak mi podle toho pichnou vyvolavacku.
@bunnysek diky
a ja začala protgestan užívať presne v den IUI - takze stejné jak tobe doporučuji..
@dygyna muzu se mylit ale jiz jsem anovulacni cykly mela tak to troch uznám
každopádne jestli teda nejsi tehotná tak at to brzy dojde at múzes zacit na 2.iui ![]()
Zdravím vás děvčata, hlásím se po dovolené, opravdu jsem si odpočinula… teda jenom psychicky…
ale to je pro mě nejdůležitější ![]()
Jinak minilé pondělí jsme byli na imunologii a slíbili nám výsledky do konce prázdnin…
Nějaká nová těhule???
@Baterinka no je to možné prý mám občas anovulační cyklus ale nikdy mi to takhle neprodloužilo. Nicméně těhotná určo nejsem, jen je mi divné proč mi to teď tak rozhodilo cyklus…32dc a pořád nic ![]()
@Muf86 jsem dnes11 a včera negativní test.si rikam ze je brzy.
@martula19 - poškala bych do 13, ale dýl si zbytečně bdueš prodlužovat cyklus, jeslti máš utrogestan… z mé zkušenosti, já měla ducha 9 dní po IUI a to samíé 5 dní po KET