Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Takže dámy, s testama už jsem skončila… myslím, že tolik utracených peněz bohatě stačilo! ![]()
@exPražačka asi nechápu tvoji reakci, nesty jsou pozitivní ne?
ale ano jiste, ale trochu jsem na sebe uz nastvana, protoze furt utracim, ackoli vysledek uz znam a ted mi stejne nezbyva nez cekat na utz za tyden…
ale ja jdu a zas utratim prachy za clear blue, kterej mi stejne o moc vic nez max nerekne ![]()
spis si tak stezuju na sebe, jakej jsem mamlas, co to az moc resi.
@Štěpánka88 jj test z ranní moči je sněhobílý náznak ducha nikde…
@exPražačka To jsme my ženy, potřebujeme být stále dokola ujišťovány ať už se jedná o // nebo o cokoliv jiného v životě.
Já kdybych objevila // taky bych si těch testů udělala snad „tisíc“ ![]()
@Štěpánka88 - já mám z minulého těhu sbírku snad 15 ti včetně clearblue ![]()
Ahojky holky měla bych dotaz… dělají se na začátku těhotenství záděry? dneska jsem si 1 vytáhla a včera taky 1 a jak se dívám tak mám začínající záděry na každém prstu.se záděry jsem nikdy neměla problémy. děkuji za odpověď
@milena13 to uplne nevim, jestli to je tehotensky priznak, ale spis to, ze malo bumbas. Hodne pij ![]()
@Motyna děkuji za odpověď ♥ a to, že se mi dělá hodně uhru tak to mám taky s toho, že málo piju?
mám pusu jako kdybych byla v pubertě. ani v pubertě jsem neměla tolik uhru.
@milena13
tak dobry pitny rezim ma vliv i na plet, ale to uz tehotensky priznak byt muze ![]()
@Motyna no snad
prý se mi zvětšili i prsa podle manžela a podle sousedky zadek a taky břicho
dneska jsem 9 či 10 DPO a v sobotu si chci dělat testík ![]()
@milena13 tak to mas super sousedku
Drzim palce!!! Dej vedet ![]()
@Motyna jj to mám
a ještě ji je kolem 60 let
a neboj dám vědět zda se konečně povedlo anebo ne… pokud ne tak další měsíc jdeme zase do caru a jdeme na další IUI
asi tak za 2 měsíce by jsme šli na 4 IUI