Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, už týden pročítám vaši diskuzi a ráda bych se k vám přidala, jsem dnes 9.den po mým prvním IUI a opravdu to čekání je šílený
beru 2× denně duphaston, je mi po něm trochu šoufl a bolí mě prsa, ale to jsem měla už několikrát po tomto léku…takže se ani nemůžu uklidňovat vsugerovávajícíma příznakama ![]()
A všem čekatelkám držím palce ![]()
@exPražačka ahojky, gratuluji, vůbec není důležité číslo ale to jak roste
mělo by se co dva až tři dny zdvojnásobit ![]()
Držím palec ![]()
děkuji moc, tak dneska jsem asi chodit na dalsi krev nemela, kdyz se to sleduje po 2-3 dnech. no ji, devce nedockave ![]()
@exPražačka - on den se Hcg zdvojnasobi, Ty's byla v pondeli ne?
@exPražačka - aha, to ten odstup nebude asi velky, ale uvidime!!!
@exPražačka píše:
Tak včerejší HCa G 49,5 (to bylo 17 dpo). dneska jsem si zašla znova a čkám do odpoledne na výsledek. ale přijde mi to hodně málo teda
A jak se cítíš? Já mám 15 dnů od IUI, 32. DC. Na krev jsem měla jít po 14 dnech, tak nevím jestli mám ještě čekat, nebo jít
a na test jsem osera, kdyby mi aspoň něco bylo…necítím se ani na MS ani na těhotenství.
Tobě samozřejmě moc gratuluji.
ahojky,
hele bud v klidu, znam velmi malo zen, ktere nejake priznaky mely!! Moje kamoska co nedavno zabřezla po první IUI nemela lautr nic za příznaky.
Já cítím jen víc nalitý prsa, ale těžko se to odhaduje, protože mám normálně pětky:D jen je mám takový těžší a bolí mě když si sundám podprdu nebo jdu do fitka na pás.
občasné píchnutí v podbřišku nemá ani cenu zminovat, to mám i při ms a někdy i mimo ni:-)
na příznaky nedej. ale máš muj obdiv, žes ještě neudělala test. mě se 16dpo objevil duch a 17 dpo čárka silnější - je to tady někde o pár stránek dřív vyfocený.
a protože duch moc nesílí, zašla jsem včera i dnes na hcg z krve.
ted čekám na výsledek dnešních testů a jsem pekelně nedočkavá.
určitě si zajdi, ale podle mě je fakt asi lepší test doma.. mě třeba v caru nechtěli 16 dpo vzít krev, že je zto moc brzo. tak jsem si na truc zašla sama jinam.
a měli pravdu moc z tý hodnoty 49,5 nevyčtu.
Ahoj všem, včera jsme se s maželem vrátili z dovolené a dneska přišla MS. Jsem po druhém IUI, tak jsem se rovnou objednala na třetí… Jsem z toho už docela zoufalá…
Když nevyjde třetí pokus, tak nevím co dál…
Poraďte jaké další testy si vyžádat?
@exPražačka píše:
@kalypsooooahojky,
hele bud v klidu, znam velmi malo zen, ktere nejake priznaky mely!! Moje kamoska co nedavno zabřezla po první IUI nemela lautr nic za příznaky.
Já cítím jen víc nalitý prsa, ale těžko se to odhaduje, protože mám normálně pětky:D jen je mám takový těžší a bolí mě když si sundám podprdu nebo jdu do fitka na pás.
občasné píchnutí v podbřišku nemá ani cenu zminovat, to mám i při ms a někdy i mimo ni:-)
na příznaky nedej. ale máš muj obdiv, žes ještě neudělala test. mě se 16dpo objevil duch a 17 dpo čárka silnější - je to tady někde o pár stránek dřív vyfocený.
a protože duch moc nesílí, zašla jsem včera i dnes na hcg z krve.
určitě si zajdi, ale podle mě je fakt asi lepší test doma.. mě třeba v caru nechtěli 16 dpo vzít krev, že je zto moc brzo. tak jsem si na truc zašla sama jinam.
ted čekám na výsledek dnešních testů a jsem pekelně nedočkavá.a měli pravdu moc z tý hodnoty 49,5 nevyčtu.
Já obdivuju vás všechny, že jste schopny si ho udělat s podivat se na něj.
Já už to znova vidět nechci. Snažíme se prakticky dva roky. A na krvi mi řekli, že už 2× takže to nechci slyšet znovu a pořád to oddaluji. Já trochu cítím prsa, ale nechci si nic vsugerovávat.
jsem taky ujeta a vsechno čtu a zkoumam, travim hodiny na forech…
to patri k tomu nasemu snazeni, zatemnuje nam to mozek
ale bat se podivat na test by me nenapadlo. kdepak, naopak…
po minulem neupechu, vis jak je to príma videt dcuha na testu? prvního ducha, kterej je dalsi den silnejsi?:-)
jen jdi do toho. neuspech musis brat statecne, jsme hrdinky uz jen pro to, co vse podstupujeme. nejaky test je to nejmensi.
jdi do toho a bud v klidku
@Štěpánka88 píše:
Ahoj všem, včera jsme se s maželem vrátili z dovolené a dneska přišla MS. Jsem po druhém IUI, tak jsem se rovnou objednala na třetí… Jsem z toho už docela zoufalá…Když nevyjde třetí pokus, tak nevím co dál…
Poraďte jaké další testy si vyžádat?
To mě mrzí, úplně s tebou soucitim a chápu tě. Ale test si přesto zkusit můžeš, mě přes ms brali i krev.
Máte imunologii, genetiku? Možná opakovat spermiogram, my máme pokaždé. jiný, tak muže poslali na urologii.
Vyplačce, udělejte si hezký večer a s čistou hlavou si dej třeba pauzu měsíc nebo dva. Tak pevné nervy
@Štěpánka88 - no, bud muzes chtit laparku, imuno, genetiku a nebo se na to vykasles, koupis si femibion a pujdes ma IVF, ja to tak udelala a mam syna
a jsem to tehu po IUI
Damy,
Takze vysledek krve hcg
Vcera :49,5 (17 dpo)
Dnes:77,2 (18 dpo)
Co si o tom myslite?
Ahojky, tak jsem to nevydržela a testila.
Jsem 10 den po oviterallu a 8dpo IUI. Test mi vyšel až po limitu a byl tam viditelný duch
. A teď babo raď
je to ještě pozůstatek ovite, nebo se zadařilo ![]()
Kdy byste zase zkusili testit? Můžu se ještě zeptat, vyskočila vám po utrouši vyrážka? Díky ![]()