Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@exPražačka hlavně koukej dát vědět, jsme tu napnuté jak kšandy ![]()
Ahoj holky, tak zpatky v praci po dovolene
Tak povidejte ktere se zadarilo? Docela jste se cinili a nechce se mi to procitat cele. Jinak ja cekam na ms tak do dvou dnu je snad tu a pak sup na druhe iui ![]()
Ahoj holky ja se taky hlasim po delsi dobe, vidim ze se nam to tu zacina hemzit tehulkama ![]()
super pozitivni zpravy, vsem kdo cekaji na potvrzeni tehu drzim place! ![]()
@dygyna taky zacinam prave stimulovat na 2.IUI snad se tentokrat zadari…pokud ne skusim jeste treti a pak jdu do ivf..co ty?
@belina46
určitě - zítra v 10 bude výsledek. ![]()
a to jsem dneska trochu projela, protože jsem šla na polikliniku, kde mi vzali krev a že výsledky budou zítra. pak jsem se šla jen ze zvědavosti zeptat hned naproti poliklinice jsou soukromé odběry a za stejnou cenu by výsledky byly ještě dneska. chápete to? já byla běsná! ![]()
@dygyna @Baterinka holky taky stimuluju na 2.IUI
,zřejmě nás čeká kolem cca 30.7..dnes večer poslední Clostík a v pátek ultrazvuk..
@exPražačka jéééé,tak to jsi musela být šílená
..tak TFUJ TFUJ TFUJ, aby to bylo 100%!!! ![]()
@exPražačka
ty jo až zítra tak to bych taky prskala ![]()
já jsem věděla výsledek za 2hodiny a ty byly dlouhé ![]()
tak na zítra tfuj tfuj, ale je to jasné ![]()
@evaprochy
vy jste tady tak zlatý holky. děkuju moc.
ono v mých 36ti letech, první děcko, až tak jasný být nemusí…
tak ted vědět zda to klaplo, a pak vyvstává další otázka - zda bude vše v cajku.
@Baterinka @belina46 tak ja teda stimulovat nemusim, takhle mam vse o.k.Jen musim pockat na ms a pak na kontrolni utz, pocitam ze by iui mohlo byt asi 7srpna+-.No jinak ja taky pak jeste jedno iui a pak ivf..ale snad se zadari
@exPražačka
tak to víš že pak se člověk bojí už pořád ale to k tomu patří. Jsem s holkama v diskuzi kde mají také první a jsou starší a metodou IVF. Neboj musíš věřit i když chápu tvé obavy.
Ale máš krásnou druhou čárku na testu, já po IVF ani 19den po ET neměla stejně silnou jako kontrolní a bylo vše ok.
Určitě bude vše vpořádku ![]()
@evaprochy
Ahoj, tak se MS rozjela a dnes ráno na testu bílo ![]()
Byla jsem v caru vyfasovat další clostík a jdem do 3 tího pokusu.
@lilia81
Ahojky, tak to MS je, už se to rozjelo ![]()
Jdem do 3 tího pokusu na iui. Snad bude ůspěšný ![]()
@vally
safra teda takže to byl ještě v těle pregnyl
mě se držel v těle 14dní.
tak do třetice držím palce ![]()
@vally
Vally desne drzim palecky… vis že třetí pokus je většinou nejuspešnější?:-)!!!
tak na to mysli.