Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lilia81 koukam do kalendare a bylo to 7.7. chodim do artu v CB
no to jsme na tom uplne stejne. dneska 12 den od iui ![]()
@vally - 11 den po IUI, 11 dpo, ten den ovulace nebo IUI se nepočítá, je to jako den O
takže jsi ještě míň a už máš krásnýho ducha
já chodím do Iscare do Prahy ![]()
@lilia81 no vidis, a ja pocitala i den iui ![]()
no snad se nam zadari a dusik se nam pekne vybarvi. tak ty ses taky 11 dpo.
no mame to uplne stejne i s tim porusenim pustu ![]()
@vally - no byly by to aprílové miminka
teda pokud to vyjde, tka já jdu na císaře, takže moje bude březňátko ![]()
@lilia81 hlavne aby to bylo tak jak ma a kdy.. to uz je vedlejsi.. brezen, nebo duben to uz je fuk ![]()
@vally - musí, nesmíme si nic jiného připouštět… já tady zrovna smutně koukám, jak si manžel užívá vínečka, chjoooo ![]()
@lilia81 ja uz jinak nez pozitivne ani nemyslim ![]()
a ja si dneska dala i trochu píva asi decku.. myslim ze to neuskodi. obcas me tak chytne slina ![]()
@vally - nejvic to pry skodi v prvnim trimestru, pak mi dr. doporučoval napálení žáhy a trávení občas sklenku plzně, ale malou nebo decku červeného
@lilia81 me dr. rikala ze neni treba se omezovat. kdyz je chut na vino nebo pivo mala sklenka neskodi. ale ne denne a ne moc ![]()
@vally když on měl vždycky manžel špatnej spermiogram, tak jsem se vždycky bála, aby mu tam něco schopného zbylo, kdyby jsme řádili
..
@lilia81 a jak by jsi to přibližně popsala?
Nějaké píchnutí, zabolení..nebo tak.. ![]()
Holky to je super, že jste takhle stejně..ať se Vám daří
![]()
@belina46 no joo, povedlo se nam to dobre ![]()
jinak my vzdy pust dodrzovali.. jen ted nam to trochu ujelo ![]()
@vally a zrovna se to vyplatilo
..no uvidíme, jak budeme naladění, ale dva dny bych mu radši rezervu nechala, když má ty potvory tak lenivé.. ![]()
@belina46 no nam doktor rekl ze sobota a nedele staci kdyz je iui v pondeli a to u nas sex byl v sobotu pozde vecer.. byli jsme trochu slavit a v nalade..
a v poho. myslim ze 2 dny staci ![]()
@vally tak já to tedy taky prubnu
..no kééééžbych měla taky takové štěstí.. ![]()