IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
20.7.14 12:54

@vally - jasne :) dr. Max z dneska ;) ja mam i u syna schovano, jak testy silily, takze testuju denne, pro me je to doufam naposled v životě, ze bude vse v pořádku :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
20.7.14 13:00

Juuu holky!!! Koukam, ze jste nam tady zacaly tehotnet!!! Gratuluji!!! At je vse v poradku :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
20.7.14 13:03

@Motyna - juuu, taky Iscaracka, ke komu chodíš? Kdo byl na transferu? Jinak krasna úroda, jeste zes nemela hyperstimůsk, ja po takové skončila v podoli, hodne pij i ted :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
20.7.14 13:25

@lilia81 nemam nikoho staleho, ale skoro vzdy mam stesti na Turkovou a Jarzembovskou. Obe jsou super, jsem spokojena. U transferu byla takova mlada pani doktorka, zapomnela jsem jmeno.
Hyperstimulak me neminul, lezim od patku u Apolinare na kapackach, ale uz se mi ulevuje. Fuj, ale byla to hruza :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
20.7.14 13:29

@Motyna jak se prosim te projevuje hyperstymulak? Muzes mi to prosim detailne popsat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
20.7.14 13:29

@Motyna jak se prosim te projevuje hyperstymulak? Muzes mi to prosim detailne popsat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
20.7.14 13:37

@Motyna - ty blaaaaho a to te pustili na transfer? No, drz se, snad bude lip, s rostoucím hcg se to muze vrátit. Ja skončila v podoli den pred transferem, takze jsem jim volala, ze vse musí zmrazit… No ja si tam vybrecela malém oči… Držím palce, at je ti lip!!! Drz se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
20.7.14 13:38

@exPražačka - hyperstimulak následuje po IVF většinou v případe velkého počtu foliku 25 a výše.. Vaječníky otecou, zvětší se, je kolem nich voda atd. A dost to boli!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
20.7.14 14:27

@lilia81 kdyz mne se zacal rozjizdet az tak hodinu po transferu, pred tim jsem byla docela ok, ale pak to slo rychle. Ale dnes mi uz je fakt vyrazne lip. Ac to bylo strasny, tak budu moc rada, kdyz se to vrati…vime co by to znamelo, ze? :dance:

@exPražačka presne jak pise lilia, ono se ta tekutina pak propousti do bricha, tlaci na zaludek na plice, takze zvracis a spatne se ti dycha a ta bolest silena. U tezkych pripadu selhavaji ledviny a hrozi embolka, ale to je uz fakt posledni stupen. Brisko mam jak v patym a chodim jak kacenka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
20.7.14 17:12

@Motyna - držím palce, ať jsi v pořádku a ať se nevrátí a přesto jsi tehu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
21.7.14 09:33

Dneska mi v Caru odmítli vzít krev na zjištění HcG. Prý je to příliš brzo a nic by nezjistitli, a že je takhle brzo nedělají (jsem 16 DPO / IUI).

Prý mám přijít až za dva týdny na UTZ. Pokud prý vychází slabě pozitivní klasický test, tak je to ok. Že prý by i krev vyšla slabě pozitivní.

Co na to říkáte? Odmítli vás taky někdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
21.7.14 11:01

@exPražačka
no mohli ti ho vzít :think: já stím zkušenost nemám Hcg jsem si nenechávala nikdy v CAR nabírat, vždy jsem si došla jako samoplátce na krev a do 2hodinek jsem věděla výsledek za 200kč.

být tebou pro klid si zajdu jako samoplátce na krev. Já jsem měla 11den po ET slabě pozitivní test, bála jsem se že je to třeba ještě Pregnyl a tak jsem si ještě ten den zašla na krev jako samoplátce a za 2hodinky jsem volala na výsledek, oznámili mi že je pozitivní a že Hcg je 98,6.

tak držím palce :palec:

@Motyna
jejda tak to je mi líto ať jsi brzy fit, já měla náběh u 1IVF ale naštěstí jsem neměla až moc vajíček.

držím palce at jsou //. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
21.7.14 11:23

@evaprochy
ano mas recht, zajdu si jako samoplatce, ale tohle by pro nas meli v caru delat automaticky.
když si to přeju… to mě trochu prudí.

každopádně díky
pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
21.7.14 11:30

@exPražačka
to máš pravdu to by měli, ale bohužel víš jak to chodí někde udělají víc někde míň :?

určitě si zajdi aspoň ať víš na čem jsi :palec:

Taky pěkný den a držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
21.7.14 11:38

@lilia81 Ty bereš utroš 2-2-2??? 8o Já jsem brala 1-0-1 a byla jsem vzteky bez sebe :mrgreen:..
@exPražačka to je v čudu, co, tohle by už fakt měli brát automaticky :roll:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí