Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@evaprochy dekuji
Uz jsem docela v poho a dnes me pustili domu. Ted nezbyva nic jineho nez cekat na vysledek. ![]()
@Motyna - ja si delala test 6ty den od KET a měla ducha, ale byli to dvojky ![]()
@Bellinda - jj, beru 2-2-2, ale ja jsem zvykla z minulého tehu, mam tendence ke krvácení, takze proto…
@lilia81 Ty bláho, tak to máš můj obrovský obdiv..já jsem po těch sajrajtech strašně náladová, manžel se na mě jenom jinak podívá a už bych mu jí řízla
..no strašný ![]()
Ahoj holky, tak mi asi dorazila mrcha ![]()
Nechápu to, ani žádný příznak, že by dorazit měla.
A dneska na tt zase slabá druhá /
Je mi hrozně
![]()
@vally Valinko neztrácej naději, třeba je to jen nějaký pozůstatek hormonů, který se potřebuje dostat ven..krvácíš hodně?!?Bolesti nějaké nemáš?!? Drž se!!!Jsme s Tebou ![]()
@belina46 nekrvácím hodně, a nic mě nebolí, vždycky před MS cítím, že má přijít, teď ale nic.
Ale tt nezesílil, porovnávala jsem s testem z pátku a je stejný.
Už moc nevěřím, že by to mohlo dopadnout dobře ![]()
@vally Nevzdávej to!
Jak říkám, třeba se tělo potřebuje jen pročistit..a co takové to zavrtávání mimíska? Přitom se prý špiní, nebo krvácí..pokus se uklidnit a jestli se Ti uleví, skoč si pro jistotu k doktorovi-třeba, že se bojíš, aby to nebylo mimoděložní, nebo tak..dej vědět..A NEPLAKEJ ![]()
@vally - ja takhle prisla jednou o miminko, ale nevzdavej to, treba to bude jeste ok!
@belina46 no uhnízďování to asi nebude, páč už jsem 14 dpo a na testu je slabá druhá /.
Zítra budu volat do Artu, ale myslím, že jediné co mohou dělat je nabrat krev a čekat, stejně by nic neviděli.
No snažím se být v pohodě, ale moc to nejde.
Uvidím, jak se MS rozjede..
@lilia81 děkuji, uvidíme jak se MS rozjede, zatím špiním ale to je vždy tak na začátku.
@vally tak aspoň tu krev nabrat, pro jistotu..pokus se na to nemyslet, i když to musí být hrozné
..
@vally - doufej! Mas fotky testu? Dej je sem, koukneme… Me v unoru 2012 prestal prave silit dudik a pak to byla brutalni MS
miminko odeslo
mela jsem tyden zpozdeni ![]()