Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LuciKosi
taky jsem testila nejdriv 10 dpo a duch nebyl.
pak jsem vydržela do 14 dne - stale nic
a pak až 16 dpo duch a pak sílil
@LuciKosi - obit tele 10-12 dni, budes muset pockat… Spis ale tech 10…
@exPražačka - Hcg roste, on den by melo byt dvojnasobne… Tj. Pokud bylo vcera 50 a dnes je cca 75, tak by to odpovidalo spravnemu schematu, zitra by melo byt 100
@exPražačka jj já právě ducha měla ale teď nevím
. Tak zkusím to o víkendu a nebo to vydržím až 2.8. (to je po 18dpo)kdy mi Dr. řekla ať testuju
Píchala sis pregnyl nebo oviterall? Jak dlouho se ti vstřebával?
@LuciKosi mela jsem ovetrille a vibec nevim jak dlouho se drzi v tele - dle internetu 6-10 dní..? nestudovala jsem to.
@lilia81
to teda peve doufam, ze stoupa
asi nevydrzim nejit v patek zas na krev… hraboš už fakt
Ahojky holky, ráda bych se k vám přidala..četla jsem vaše příspěvky a dost jsem se dozvěděla. Navíc je fajn vědět ze v tom není člověk sám a muže si s někým napsat kdo tomu rozumí..my se s přítelem snažíme 19 mesícu a ted mam za sebou první IUI..teprve jsem 5 dpo a taky jsem už nervozní..všem držím palce ![]()
@martula19 Ahojky
,taky jsem vděčná za tyhle stránky, člověk se hodně dozví a hlavně se mu uleví, že v celém tom kolotoči není úplně sám..
Držím palečky
,mě čeká 2.IUI příští týden..
@lilia81 nevím jak se rozhodnout… IVF mi připadá už jako poslední možnost. Zase zvažuju, jestli mám psychicky na to podstupovat celý ten kolotoč vyšetření…
Moc gratuluji k těhu.
Je to úžasné, nás doktor upozorňoval, že po IUI zas taková velká šance na úspěch není.
@kalypsoooo kromě manželova spermiogramu nemáme žádné vyšetření. Manžel byl ale 2× a výsledek vždy ukázkový.
Test jsem si zkoušela - negativní… ![]()
Holky jsem přesně 14 dnů po inseminaci a test sněhobílý… Včera jsem to měla dostat ale nic, ikdyž u mě je to s tou pravidelností na nic, zítra si máme jít vyzvednou léky pro ivf tak jsem zvědavá jestli je budeme vracet nebo použijeme ![]()
Dekuju. Me se to zda stale malo ale nebudu panikarit.
Ted uz tomunecham volny prubeh az do utz pristi patek. (Snad!)
Znam se ![]()
Já při první inseminaci a po utrogestanu dostala menstruaci s týdenním zpozděním. Uz jsem byla v CAR domluvena, že si přijdu pro injekci na vyvolání, ptž. test byl vždy negativní…
Teď po druhé inseminaci jsem zas menstruaci dostala po dvou dnech po utrogestanu - výsledek - tělo si dělá co chce.
Přiji hodně štěstí při IVF. Nás to asi taky nemine…
@Štěpánka88 no já mám za sebou druhé IUI a žádné léky jsem nebrala, minule to dorazilo přesně, teď zatím nic. Tak nevím myslím si, že 14 dnů po iui už by tam asi nějaký dušík byl…