IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15290
24.7.14 20:56

@Štěpánka88 - neboj, to prijde, ja si taky odbyla pred ivf nekonečné mesice bílých testu, biochemickeho těhotenství a kapacek z hyperstimulaku a pichani heparinu, než jsem viděla ty //, ono to prijde, držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
25.7.14 10:42

@sonulicka taky jsem to tak po první IUI měla. Jak jsi dneska dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
25.7.14 10:43

@lilia81 Děkuji za podporu. Už se snažíme asi 2,5 roku - připadá mi to nekonečné. Vždy jsem si malovala, že ve svém věku už prvního špuntíka budu mít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
25.7.14 12:58

No tak holky léky na ivf jsou doma, když jsem to uviděla úplně jsem se zděsila… Taky jsem sestře řekla, že jsem to měla ve středu dostat, že jsem po iui ale že test je negativní, tak mi vzala krev a právě jsem si volala na výsledky a je to negativní, což si myslím že to je asi jistota co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
25.7.14 13:19

@sonulicka - ano, to je jistota! Nebooooj, co mas za léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
25.7.14 13:38

@lilia81 ahoj jj uz začínám i špinit, asi hodinu po tom co jsem si volala o výsledky… Achjo, dostala jsem Gonal ale ani nevím jestli jsou tam jiné možnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
25.7.14 13:42

@sonulicka - gonal je v Peru, nejjednodušší aplikace, jine možnosti napr. Fostimon, ale ten si musíš namichat z prášku a dešti kování vody… A neboj! Bude to fajn a tes se na tehuleni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
25.7.14 13:45

@lilia81 jj pero jsem dostala, spis mám strach jak to všechno bude a jak to zvládnu hormony blbe snažím tak mi dneska sestra vse vysvětlovala. Na jednu stranu se těším ze se to konečně hýbe ale taky se bojím. A ty mas první mimco z IVF??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
25.7.14 16:04

@sonulicka ano, mám první z IVF, doporučuju neudělat chybu jako já, že jsem si píchla první injekci a vyskočila a šla na jazzový koncert!!! to jsem neměla dělat… hezky píchnout a půl hodinky relaxu a pak klidně, ale já šla rovnou a jak se mi to tím, že jsme spěchali a běželi na bus rozjelo po těle, tak jsem si přišla jak v přechodu - zimnice-vedro-zimnice. Takže hezky v klídku injekci, hodit si na půl hoďky nožky hore a pak můžeš jít kam chceš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
25.7.14 18:36

@lilia81 díky za radu budu se tím řídit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
25.7.14 18:58

@sonulicka - neni zač :) počítej poslední 2 dny pred opi, ze te muze bolet břicho, po opu pak muze bolet, když zatlacis na wc, ale me brali 30 vajíček a druhy den uz ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
25.7.14 19:09

@lilia81 no z tohohle ma doktor taky strach ze jich budu mit hodne.. No doufám ze to vyjde a uz se brzy dočkáme pozitivního testu a řešení se na miminko… Moc si to oba přejeme tak nějak je to poslední dobou takové ubijejici neustále čekání a doufají ve dvě čárky které neprichazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.14 19:22

Ahoj holky, tak dneska jsem byla na třetí IUI…už mám za sebou i jedno IVF a pořád těhu testy mlčí. V srpnu dáme 4 IUI a v září 2 IVF…Pokud se nestane zárak a neobjeví se dvě čárky dřív.

Dneska jsem dostala vynadáno že jsem byla před IUI čůrat, že má být plný močák stejně jako při transferu…to mě ale předtím nikdo neřekl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.7.14 19:27

sonulicka.Ahoj.Drzim palce k IVF, at vse dopadne jak ma a najdes vytouzene //
Ja mnela pred IUI Gonal ale jen 50jednotek a zabral ale bohuzel o miminko jsem prisla, v 6tydnu se prestalo vyvijit.
Ted jsem vysadila utroz a cekam az odejde, je to hrozny pocit :,(
A ted se ptam proc se to muselo stat a co mam udelat aby se neopakovalo?
Ale budem zkouset dal a doufat ze stesti se obrati k nam.
Vsem preji hodne sily a at se zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
25.7.14 19:43

@hvezdicko tak to me moc mrzí. Tak hlavně ať ses brzo v pořádku a brzy se zase zadari :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí