Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
jsem tady nová, vlastně úplně v jakékoli diskusi.Jsem 7 DPO po 2.IUI. Zajímají mě vaše zkušenosti a jestli Vám IUI zabralo.
Můj příběh je takový, že se snažíme o miminko skoro 4 roky. Byla jsem na dvouch operací a bylo mi řečeno, že partner i já jsme v pořádku. Nedalo mi to a před půl rokem jsem se objednala do specializovaného centra. Tam mi během vyšetření zjistili, že mi nedozrávají vajíčka, tzn. že ovulace neprobíhá. Budu moc ráda za jakékoli povzbuzení:)
@Kakakamila vítám tě mezi námi
v tady jsi sice nová, ale jinak koukám, že toho máš dost za sebou…
Jak se cítíš po 2. IUI? bereč nějaké léky? a kam chodíš do CAR?
Děkuju:)
Chodím do Gennnetu v Praze. Brala jsem clostlbegit 3-7 DC. Ted beru od IUI Utroš. Cítím se trochu jinak než po 1.IUI - píchá mě v oblasti pupíku už od včera a je mi vedro. Jinak se nic neděje. Jsem po těch letech už nějak otupělá…takže čekám, jestli to vyjde.
Co ty?
@Kakakamila Můžu se zeptat na jakých operacích jsi byla? Že, až za tak dlouho zjistili, že vajíčka nedozrávají? Jinak vítám ![]()
Byla jsem na laparce v Podolí - ve zprávě bylo, že jsem v pořádku. Má gynekoložka po této zprávě nasadila taktiku, že to mám v hlavě, že nevidí důvod proč neotěhotnět. Tak jsem si pak do CAR zavolala sama a objednala se na vyšetření. 1.operace byla kvůli snížené fci štítné žlázy.
@Kakakamila já nám vše v podpisu - zapneš si ho pod názvem diskuze (4. v pořadí) ![]()
snažíme se téměř 3 roky, byli jsme na jednoum IUI a teď čekáme na výsledky z imunologie.
Aha, tak budu držet palce, aby byly výsledky dobré! Takže jakmile budeš mít výsledky, tak jdeš do dalšího pokusu IUI?
@Kakakamila to nevím, podle toho jaké budou výsledky a co nám doporučí mudr.
kdyby nic nenašli (což asi moc nehrozí, mudr. na imunologii mi řekla, že vždycky ně+co najdou, ale někomu víc a někomu méně) tak bychom zkusili IUI, ale jestli něco najdou, tak bude následovat léčba nebo IVF ![]()
No, to je tedy taky pěkný… ![]()
Já už mám strach, že se to snad nikdy nepodaří…všechny mé kamarádky jsou bud těhotné a nebo už mají miminka. Kdyžjsem se začla o miminko snažit, tak mi řikaly, že jsem pako, že je ještě brzy…
No a čas plynul a jen u mě se nic nezměnilo…
Vitej! Pises ze jses po 2iui, prvni bylo neuspesne proc?
Jinak hodne sily a trpelivosti v cekani. Uspech musi pryit i k nam ![]()
@Kakakamila to znám, začali jsme se snažit a kolem mě se snažil jeden pár, tak všichni kolem mě mají mimina nebo břicha a jedna z nejlepších kamarádek už má dokonce 2 děti… přeju jim to a moc, ale taky už bych chtěla, věřím, že po prázdninách se to vyřeší. V září se mi vdává sestra, takže se jí snažím pomáhat s přípravami aby mi to rychleji uteklo…
Holky poradite s tim spodnim? Ja tam vidim pidi ducha ale na fotce to jde videt jen s negativem… teda pokud to nevidim jen ja a nedomyslim si to… (ta prvni 10dpo, ta spodni 11dpo)
Myslim ze je blby ze je kazdy test jina znacka.teda pokud se nepletu. @Ukume11