IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4278
7.8.14 12:02

@slunce.v.duši nám osobně můj gyndar doporučil jeden car a stačilo nahlédnout na diskuze a věděli jsme ze tam teda rozhodne nejsem a tak jsme si vybrali dva a zašli na nezavaznou konzultaci a pak se rozhodli. Měli jsme jeden v Brně a jeden ve Zlíně ale vzhledem k časovým náročnostem ježdění jsme se rozhodli pro Brno kde žijeme. Ale jinak se nám zamlouvali oba, jak metodami tak i přístupem lidi v něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
7.8.14 12:20

@slunce.v.duši mě moje doktorka řekla, ať si vyberu CAR, a že mi napíše papír kam chci, že zálezí na mě co si vyberu (ale nechala jsem si od ní poradit). Šlo by to i bez těch papírů, ale napsala tam všechny výsledky z předchozích vyšetření, takže mi je v CAR nemuseli dělat znovu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.14 12:22

@sonulicka Nám zbylo jedno embryo na ET, jak jsem psala. Ale nechytlo se. Zbytek byl odpad. Mě tedy tvrdili že při ICSI se vybere pouhým okem kvalitní spermie, ale neznamná to že je v pořádku. Proto nám navrhli abychom při dalším pokusu zkusili PICSI, kde se kvalitní a schopné spermie naváží na gel a tím se vlastně vyselektují. No ještě to doma zkonzultujeme a uvidíme.

Nechci do diskuze o IUI plácat IVF, omlouvám se že jsme takto odbočili. Takže zpátky k IUI, zítra bych měla testovat po 14dnech :pankac:

Holky ale proč se stává že jednou utrogestan MS drží a jindy ne?
1IUI - MS přišla až po vysazení 1-0-2,
2IUI - MS přišla v termínu i přes utrogestan 1-1-1,
1IVF - MS přišla před termínem i přes utrog.1-1-2,
3IUI - MS zatím mešká 1-1-1 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
7.8.14 12:23

@slunce.v.duši Zdravím! Já jsem nebyla spokojená se svojí gynekoložkou, jak postupuje a že pořád odkládá. Tak jsem si našla CAR, který jsem chtěla a pak jsem zašla za gynekoložkou, aby mi dala veškeré mé zatím výsledky a napsala žádanku k vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
7.8.14 13:06

@slunce.v.duši a máš jinak MS pravidelnou na den? Ono asi tělo prostě pokaždé na ty dávky reaguje jinak. Bereš k tomu ještě něco jiného - před IUI, po něm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.14 13:30

@Martina1409 MS jsem měla na den přesnou než jsem začala chodit do CAru, teď mi to právě hapruje :think: Před IUI jen ovitrelle a po iui jen utrogestan, jinak nic jiného neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
7.8.14 13:32

@slunce.v.duši tak to by ti mohly ty hormony celkově prostě narušit cyklus. Taky mě to celou rozházelo. Prsa mě vždy bolela třeba týden před a teď při poslední MS mě začly bolet už tak 10 dní po ní a bolí mě doteď. A to mám do MS fakt ještě daleko. A mám to hrozně slabé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.8.14 17:00

@belina46 jj chci jit do ivf.jdu do caru ve stredu fomluvit se co a jak. dpufam ze me zase nebudou presvedcovat o jiných metodach a ze na ivf mam jeste cas atd..jenze oni to nechapou. uz dva roky medic co mesic zklamani..mam za sebou prvni iui a nic..tak na co poras cekat…snad me alespon nekdo pochopi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
7.8.14 19:28

Ahoj holky, tka se vracím ke snažilkám, možná zvládneme před KETem IUI, pokud nebudu muset na revizi, nebo si dáme ten jeden cyklus pauzu a půjdeme do KET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
7.8.14 20:19

@lilia81 jak to??? Neříkej ze to nedopadlo :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
8.8.14 07:06

@lilia81 to je mi lito :,( kazdopadne hlavu vzhuru a moc preji at to priste dopadne dobre :kytka:

Ja teda taký nic dostala jsem i pres progestan MS takze zas mesic pauza, posledni pokus IUI a pák me jedine býva IVF.. Ja nejak ani nečakala ze to IUI dopadne ale kdyz nedopadne náhodou IVF tak nevím co na to moje psychika :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.14 08:52

Holky, tak snad…možná…doufám. Dneska 14den po IUI je test takovýto. Snad to není planý poplach. Je to poprvé v životě, kdy mam pozitivní TT. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
8.8.14 09:23

@slunce.v.duši super :dance: gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
8.8.14 09:23

@slunce.v.duši kolikátá IUI to byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.14 09:43

@Muf86 Moc děkuju, i když zatím to ofiko z krve nemam. Doufam že tyhle digi testy jsou spolehlivé, když tam na duchy nehrajou :think:

Jinak je to třetí IUI. Po neúspěšným IVF jsme si řekli že to jen tak pro srandu zkusíme.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí