IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
9.8.14 21:19

@lilia81 takze ty uz mas jedno mimco a ted pujdes na ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
10.8.14 12:13

@martula19 - ano, mam z KET syna, 17 měsíců mu bude za par dni, takze je pravdou, ze tenhle neúspěch nesu tak nejak Lu, brecela jsem 1 vecer, ale jaksi víc si nemůžu dovolit, malej potřebuje mámu a pak když se na nej člověk podívá, tak je to velká náplast!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.8.14 15:24

@lilia81 tak to ti verim..je super ze mas maleho a urcite se docka brzy sourozence.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
10.8.14 20:49

@martula19 - jojo, teď jsem se chytla skládání látkové výbavy pro kamarádku, co bude v prosinci rodit, tak mě to baví a zapomínám na to :) no a samozřejmě jsem nějaké plenečky zase pořídila i pro Sebíka :) tak mám radost :)

ale nebojte, nejsem exot, látkovky používám až od roka a sice lituju, že jsem to nevěděla dřív, ale „dorostla“ jsem k tomu a jednorázové plenky neodsuzuju, zatím je máme na noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.8.14 09:16

Ahoj holky…dnes jsem 14 DPO. Podle doktorky jsem si dnes měla udělat TT a pokud bude negativní, tak vysadit utrogestan. Nejspíš už bláznim, ale zdá se mi, že se na testech něco rýsuje. Vidíte to taky některá nebo jen já? :roll: Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
11.8.14 09:35

foto

Moc nevidím, ale foto může zkreslovat, reálně to jde asi vidět lépe. V každém případě nevysazuj a během dvou dní se ukáže zda to sílí nebo tam nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.8.14 09:37

@ilonka12 Děkuju. Myslíš raději ještě tedy nechat. OK. Nebyla jsem si právě jistá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
11.8.14 12:36

@lilia81 skládání latkove vybavy? Jako ze jsi byla kupovat latkove pleny? Pokud ano tak kde nakupujes? Shanim nejake pekne s potiskem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
11.8.14 14:30

@Kakakamila je mi líto, ale já na fotce nic nevidím, ale to neznamená, že ve skutečnosti tam nec není… jestli máš pocit, že se tam něco rýsuje, tak ještě vydrž :mavam: každopádně děj vědět jak to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.8.14 14:36

@Muf86 Já si právě myslim, že to vidim jen já, protže chci…asi to zase nevyšlo. Budu čekat na MS a pak na další pokus IUI…bohužel… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
11.8.14 14:51

@Kakakamila dokud se neobjeví MS, tak není nic ztraceno :hug:
Mě měla MS dorazit včera, ale zatím nic… v pátek jsem opravdu jenom slabě zašpinila (růžový hlen) a od té doby nic :( štve mě to, vím, že tento měsíc se to nemohlo povést, protože v době předpokládané OVU jsme neměli sex a navíc mě tentokrát ani nebolel podbřišek, takže mám podezření na cyklus bez OVU… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.8.14 17:12

@Muf86 To je nejhorší, když se to zase o celý 1 cyklus musí posunout a zase čekat na ten jeden nebo dva vhodné dny a modlit se, aby vůbec byly…rozumim. Já jsem zničená z toho, že tento měsíc mám poprvé „těhotenské příznaky“, ale vypadá to, že těhotenství to neni. Neuvěřitelně mě to vyčerpává…Uvidíme, rozhodla jsem se, že utrogestan dnes už nevezm, tak jak řekla doktorka a uvidím jestli to dostanu. Když to nedostanu do středy, tak zkusím ještě testnout a kdyby náhodou se čárka objevila, tak utrogestan znovu nasadím. Nechci ale oddalovat menstruaci zbytečně, když třeba těhotná nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
11.8.14 20:19

@Kakakamila Kami já na všech vidím náznak..ale může to být také tím, že bych ho tam chtěla vidět :think:..každopádně bych to ještě nevzdávala, zkus ještě zítra, nebo pozítří, to už by se to mělo pěkně vybarvit ;)..
My jsme dnes byli v CARu,3.IUI už nebude, je to prý ztráta času, tak už jsme se domluvili na IVF, máme doma veškeré smlouvy a já dokonce vyfasovala antikoncepci-to mě docela rozbil..ale prý je to takový postup,18DC mi píchnou Zoladex a začne kolotoč s injekcemi..
Holky držím Vám moc palce, aby Vám IUI vyšlo..u nás se nepoštěstilo, tak půjdeme o krok dál..mějte se krásně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
11.8.14 20:36

@martula19 - já myslím moderní látkové pleny na přebalování - kalhotkové, kapsové a tak, ne klasické čtverce, ale klasiku má kikko nebo libštácké plenky :-) dnešní látkování není o vyvařování čtverců a nechávání dítěte v mokru :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.14 20:40

Ahoj holky, tak jsem dneska byla na odběru a HCG 801 IU/l. Laboranty říkaly, že je to pozitivní výsledek, takže 3IUI nejspíš vyšla :palec: Ještě si sjedu na konci týdne, abych viděla že to roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí