Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@martula19 - ano, mam z KET syna, 17 měsíců mu bude za par dni, takze je pravdou, ze tenhle neúspěch nesu tak nejak Lu, brecela jsem 1 vecer, ale jaksi víc si nemůžu dovolit, malej potřebuje mámu a pak když se na nej člověk podívá, tak je to velká náplast!
@lilia81 tak to ti verim..je super ze mas maleho a urcite se docka brzy sourozence.. ![]()
@martula19 - jojo, teď jsem se chytla skládání látkové výbavy pro kamarádku, co bude v prosinci rodit, tak mě to baví a zapomínám na to
no a samozřejmě jsem nějaké plenečky zase pořídila i pro Sebíka
tak mám radost ![]()
ale nebojte, nejsem exot, látkovky používám až od roka a sice lituju, že jsem to nevěděla dřív, ale „dorostla“ jsem k tomu a jednorázové plenky neodsuzuju, zatím je máme na noc ![]()
Ahoj holky…dnes jsem 14 DPO. Podle doktorky jsem si dnes měla udělat TT a pokud bude negativní, tak vysadit utrogestan. Nejspíš už bláznim, ale zdá se mi, že se na testech něco rýsuje. Vidíte to taky některá nebo jen já?
Díky za odpovědi.
Moc nevidím, ale foto může zkreslovat, reálně to jde asi vidět lépe. V každém případě nevysazuj a během dvou dní se ukáže zda to sílí nebo tam nic není
@ilonka12 Děkuju. Myslíš raději ještě tedy nechat. OK. Nebyla jsem si právě jistá…
@lilia81 skládání latkove vybavy? Jako ze jsi byla kupovat latkove pleny? Pokud ano tak kde nakupujes? Shanim nejake pekne s potiskem ![]()
@Kakakamila je mi líto, ale já na fotce nic nevidím, ale to neznamená, že ve skutečnosti tam nec není… jestli máš pocit, že se tam něco rýsuje, tak ještě vydrž
každopádně děj vědět jak to dopadlo
@Muf86 Já si právě myslim, že to vidim jen já, protže chci…asi to zase nevyšlo. Budu čekat na MS a pak na další pokus IUI…bohužel… ![]()
@Kakakamila dokud se neobjeví MS, tak není nic ztraceno ![]()
Mě měla MS dorazit včera, ale zatím nic… v pátek jsem opravdu jenom slabě zašpinila (růžový hlen) a od té doby nic
štve mě to, vím, že tento měsíc se to nemohlo povést, protože v době předpokládané OVU jsme neměli sex a navíc mě tentokrát ani nebolel podbřišek, takže mám podezření na cyklus bez OVU… ![]()
@Muf86 To je nejhorší, když se to zase o celý 1 cyklus musí posunout a zase čekat na ten jeden nebo dva vhodné dny a modlit se, aby vůbec byly…rozumim. Já jsem zničená z toho, že tento měsíc mám poprvé „těhotenské příznaky“, ale vypadá to, že těhotenství to neni. Neuvěřitelně mě to vyčerpává…Uvidíme, rozhodla jsem se, že utrogestan dnes už nevezm, tak jak řekla doktorka a uvidím jestli to dostanu. Když to nedostanu do středy, tak zkusím ještě testnout a kdyby náhodou se čárka objevila, tak utrogestan znovu nasadím. Nechci ale oddalovat menstruaci zbytečně, když třeba těhotná nejsem…
@Kakakamila Kami já na všech vidím náznak..ale může to být také tím, že bych ho tam chtěla vidět
..každopádně bych to ještě nevzdávala, zkus ještě zítra, nebo pozítří, to už by se to mělo pěkně vybarvit
..
My jsme dnes byli v CARu,3.IUI už nebude, je to prý ztráta času, tak už jsme se domluvili na IVF, máme doma veškeré smlouvy a já dokonce vyfasovala antikoncepci-to mě docela rozbil..ale prý je to takový postup,18DC mi píchnou Zoladex a začne kolotoč s injekcemi..
Holky držím Vám moc palce, aby Vám IUI vyšlo..u nás se nepoštěstilo, tak půjdeme o krok dál..mějte se krásně ![]()
@martula19 - já myslím moderní látkové pleny na přebalování - kalhotkové, kapsové a tak, ne klasické čtverce, ale klasiku má kikko nebo libštácké plenky
dnešní látkování není o vyvařování čtverců a nechávání dítěte v mokru ![]()
Ahoj holky, tak jsem dneska byla na odběru a HCG 801 IU/l. Laboranty říkaly, že je to pozitivní výsledek, takže 3IUI nejspíš vyšla
Ještě si sjedu na konci týdne, abych viděla že to roste.