IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4574
12.8.14 09:34

@slunce.v.duši To slýchávám často, že když už se s tím nepočítá, tak to vyjde. Tak ať je vše tak, jak má ;)
@Kakakamila Takhle to nemůžeš brát. Taky se chystám na třetí IUI… teda doufám, dneska jedu na konzultaci po laparce. Ale už si říkáme, že když to do konce roku nevyjde, půjdeme na IVF. Někomu stačí píchnout jen Pregnyl a někomu se nepovede ani IUI. Jak jsme na tom my a jak daleká bude ještě naše cesta, neví nikdo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
12.8.14 09:36

@DaMaThe Zdravím a vítám :mavam:. Co znamená lehce zapeklitý případ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.14 09:38

@Kakakamila Nebuj ona to ta příroda jednou vzdá :mrgreen:
Podle MS budu od zítra začínat 6 týden. Včera mi potvrdili v laborce krev (HCG 801 iu/l)a na konci měsíce jdu na UTZ do CAru.

Stát se může ještě cokoliv, ale doufám že to dovalíme až do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.14 09:41

@Martina225 Přesně tak, i MUDr. říkal že dost ženských má problém „v hlavě“. Jenomže ono se to tak krásně mele o tom, že na to nemáš myslet a podobné kecy, na které jsem totálně alergická. Zvlášť když přichází od lidí, co k dětem přišli ani neví jak :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
12.8.14 09:44

@Martina225 První mimčo se nám povedlo na první pokus, bohužel jsem pak šla na UPT, prodělala zákroky na děloze a teď se ne a ne povést, trvá to půl roku. Nepřišli nám zatím na žádný problém, já ovuluju, cyklus celkem pravidelný, spermio vynikající.
@Kakakamila Zajímalo by mě, kolik IUI obvykle lékaři navrhují, než začnou tlačit do IVF, pokud není známá příčina neplodnosti? A taky zda mi IUI udělají hned první cyklus u nich nebo budu muset prvně na různá vyšetření?

• Citovat
  • Upravit
29
12.8.14 09:47

@slunce.v.duši Tak to budu moc držet palce. :hug:
S tím, že na to nemáš myslet - to je opravdu výborná věta. taky ji často poslouchám, většinou od lidí, co dítě ani neplkánovali a najednou to bylo :D Už se tomu ale jen usmívám a ani na ně nenadávám :D
Já teď tedy budu čekat na MS…snad přijde rychle a můžu se připravovat na další pokus:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.14 09:54

@Kakakamila Mě ty rady vytáčejí furt :mrgreen: A když půjde všechno v pohodě, tak za chvíli přibudou ty super rady jak správně vychovávat dítě, protože oni to dělali tak a nikdy jinak :mrgreen:

Nezapomeň to pak doma pojistit kvalitním snažením. Kyselinu listovou baštíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.8.14 09:58

@DaMaThe Myslím, že je to individuální. Záleží hlavně na spermijkách partnera. To my máme na jedničku. Problém je u mě. Snažíme se 4 roky, byla jsem na laparce a odcházela jsem s tím, že jsem v pořádku. Až před pár měsíci mi v CAR řekli, že mi nedozrávají vajíčka, takže vlastně nemám ovulaci. Do CAR jsme šli na 1.konzultaci a hned další MS jsem začala brát clostilbegit 3 - 7 DC. 11 - 12 DC jsem jela na hlídání vajíček a apk jsem píchla Pregnyl (ten vyvolá do 36 hodin ovulaci a jdeš na zavedení). Partner je tam o dvě hodiny dříve, dá sperma a ta za dvě hodky po něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.8.14 09:59

@slunce.v.duši Baštím, baštím ;) To víš, řeči, jak bys to měla dělat lépe budeš poslouchat pořád. My to pojistíme vždy 2 dny před IUI a i večer po IUI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.14 10:09

@Kakakamila No jo, vy máte skvělé spermio, že? To u nás se předtím nemohlo, nebylo by pak nic do kelímku :mrgreen: Takže jedině ten den po, to jsme na to hupsli :pankac:

To při 1 IUI jsem říkala MUDře. že mam pocit, že ovulka už proběhla, podle jejich tradičních křečí. A ona na mě koukala a povídá, no to je možný a snažili jste se doma? Tak jí říkam že nesnažili, když jsme potřebovali spermie do kelímku. Tak jen čučela. Jasně že to nevyšlo.

Druhý pokus, to pro změnu mladý MUDr. nemohl spermie dostat dovnitř. Mordoval se tam s tim 20minut. No já hotová a on orosený :mrgreen: Tak to taky nevyšlo.

A při té třetí jsem zase měla mladého MUDra a povídam mu, že to je reparát a ať se pořádně snaží nebo budu chodit na IUI jenom k němu a budu jeho noční můra. Tak se smál a nemohl se tam tím pádem zase dostat. No komedie. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
12.8.14 10:10

Když tu čtu o té kyselině listové, jak jí příjímáte? Kupujete si ty tabletky, jako je Femibion a Nosifol atd… Já si koupila kyselinu listovou, která obsahuje stejné množství, jako je v tabletkách pro těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.8.14 10:15

@slunce.v.duši No my právě máme spermio výborné. Pokaždé před IUI mi paní doktorka řekne, ať ho pochválim. že toho mají více než potřebují:) Takže přítel je 100% v pořádku. jen netuším, kde je tedy problém, že se to nepovede. Folíky mi rostou (sice pomaleji..mám delší cyklus, ale narostou tak, jak je to potřeba)…V den IUI taky cítím křeče v břiše, takže ovulace proběhla…tak nevim nevim :roll:
No to musela být prča tedy:) Moje doktorka je ok, zavedeno máme do 5 minut…je to bezbolestné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.8.14 10:21

@Martina225 taky mám přímo kyselinu listovou plus - Favea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
12.8.14 10:22

@slunce.v.duši moc gratuluju :hug: :dance: že jsi se rozbrečela? tím se netrap, jsou to emoce, myslím, že jsi nebyla první ani poslední :D
@DaMaThe vírej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
12.8.14 11:44

@Muf86 Díky :) No jsem nedočkavá, tak zjišťuju dopředu. Možná nás rovnou pošlou domů, že jsme ztracený případ… A co Ty, jdete teď na další kolo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex