IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.8.14 20:19

@xantule Jestli to byl chlap, tak mladý Lacheta nebo primář Hulvert. U primáře jsem byla jen jednou na konzultaci, ale u mladého jsem vařená pečená. Už chodim jen k němu a Jaržembovské. Budu držet palce, aby nebylo potřeba žádné příště a za dva týdny budou // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
13.8.14 20:46

@slunce.v.duši Tak to byl Lacheta, protože fotku primáře jsem viděla na netu a ten to nebyl. Taky chodíš na IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.8.14 21:53

Holky tak se k vam pridavam. v zari jdeme do prvniho ivf ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
13.8.14 22:26

Tak jsem se přidala do diskuze a dnes mi dr. nabourala moje představy o IUI. Půjdu nejdřív na hysteroskopii a pokud bude problém, bude se vše odvíjet od něj. Pokud bude děloha v pořádku, snažení dál na přírodno nebo s Clostilbegytem. Tak či tak se naše šance na početí rozhodně nezvýší :?

• Citovat
  • Upravit
29
13.8.14 22:40

@belina46 Moc děkuju za informace..je to asi záhul co? Zatim se ještě snažim myslet pozitivně, že snad to IUI vyjde. Uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
14.8.14 07:56
@xantule píše:
@nikinka 123 Po absolvování 1.IUI jsem si taky říkala, že by to mohl gynekolog dělat v ordinaci, ženská by přišla se vzorkem, doktor by to natáhl do stříkačky a jako při prohlídce by to zasunul do dělohy a stříknul :-)

no tak je to realita jsem pravý důkaz že to jde taky sám se mi nabídnul tak jsem byla štastná a vyhovuje mi to líp když už chodím k němu 10let na prohlídky od mládi ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
14.8.14 08:30

@belina46 jj zkusíme poslední IUI a ten den rovnou zažádáme o IVF s tím, než se ty papíry všechny schválí. Víš na jednu stranu jsem ráda, že mi to takhle řekl, že je ta šance malá. Postavil mě před pravdu a nedával mi naději tam, kde je šance minimální. I tak jsme to vyzkoušeli a jednou zkusíme ještě. Nejde, nejde, tak jdu dál… ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
14.8.14 08:34

@Meha Já se trochu musím zastat pana doktora. Byla jsem u něj jen jednou. On jako není nepříjemnej, ale prostě řekne věc takovou, jaká je. Ono to nepotěší, ale zas nechci mazat hubu medem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
14.8.14 08:36

@martula19 Tak držím palce ;). My budeme žádat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
14.8.14 08:37

@DaMaThe Pokud bude děloha v pořádku, snažení dál na přírodno? Proč se tomu nepomůže IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.14 10:17

@xantule Já už mam doufám odchozeno, tedy modlím se v to. První IUI mi dělala Turková a dvě IUI Lacheta. A jedno IVF Jaržembovská.
No a zatím (nechci to zakřiknout) nám to třetí IUI s Lachetou snad vyšlo. Řehtali jsme se u toho oba jak koně, tak to bude veselé mimčo. Za dva týdny jdu k němu na UTZ a snad bude srdíčko. :kytka:
Pokud by to přesto nevyšlo, tak dáme další IVF a dočerpáme zbytek IUI. Ale předtím budeme chtít imuno a genetiku. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
14.8.14 10:37

@slunce.v.duši Tak to gratuluji :-) to imuno a genetika něco stojí, nebo to platí pojišťovna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaMaThe
14.8.14 11:46

@Martina225 To jsem právě nepochopila, že mi cpe Clostil a zároveň mě odrazuje od CAR kvůli hormonům, to si docela protiřečí. No uvidím po té HSK, ale na konzultaci do CAR určitě půjdeme, už jen kvůli tomu, že chci slyšet další názor.

• Citovat
  • Upravit
Meha
14.8.14 11:48

@xantule Pokud si dobře pamatuju, tak to bylo zdarma.

• Citovat
  • Upravit
Meha
14.8.14 11:49
@Martina225 píše:
@Meha Já se trochu musím zastat pana doktora. Byla jsem u něj jen jednou. On jako není nepříjemnej, ale prostě řekne věc takovou, jaká je. Ono to nepotěší, ale zas nechci mazat hubu medem.

Chápu, že upřímnost může někdy bolet.
Pokud Ti doktor vyhovuje, tak v pořádku. Mně jen přišlo, jak to popisujete, že jste nešťastné hlavně z jeho přístupu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex