Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
My měli na poprvé spermie trošku pod normou a nevyšlo…teď jsme byli na 2.iui a spermio už nic moc…tak čekám jak to dopadne…
Ono je to fakt o štěstí…každopádně držím palce, ať najdeš // ![]()
![]()
@Ebon Přesně tak, je to o štěstí a mimo jiné taky i o vajíčku. Může být spermio v luxusních hodnotách, ale jakmile nedozraje kvalitní vajíčko nebo to není správně naplánované, je to na dvě věci…a vlastně ani to všechno nezaručuje, že to zrovna vyjde. Život je prostě zázrak ![]()
Držím palec ať to druhé IUI bude to správné. ![]()
Díky
![]()
@slunce.v.duši píše:
@Ebon Přesně tak, je to o štěstí a mimo jiné taky i o vajíčku. Může být spermio v luxusních hodnotách, ale jakmile nedozraje kvalitní vajíčko nebo to není správně naplánované, je to na dvě věci…a vlastně ani to všechno nezaručuje, že to zrovna vyjde. Život je prostě zázrakDržím palec ať to druhé IUI bude to správné.
A taky držím palce
pročetla jsem si minulou diskuzi…a taky jsem měla teď Lachetu ![]()
@slunce.v.duši píše:
@Ebon Přesně tak, je to o štěstí a mimo jiné taky i o vajíčku. Může být spermio v luxusních hodnotách, ale jakmile nedozraje kvalitní vajíčko nebo to není správně naplánované, je to na dvě věci…a vlastně ani to všechno nezaručuje, že to zrovna vyjde. Život je prostě zázrakDržím palec ať to druhé IUI bude to správné.
@Ebon Lacheta je fajn…my k němu jedeme na UTZ, tak doufam že tam na tom svém výtvoru vykouká srdíčko
Jinak ho budu chodit strašit…
Ahoj holky, po delsi odmlce hlasim pozitivni test!!!:-) Druhy realizovany pokus IUI (jeden vzhledem ke spermiu nemel cenu) vypada OK! Uz mam nafasovane leky na IVF a ony snad nebudou treba:-)
Dnes jsem 25DC, 12DPO, takze Pregnyl by to uz byt nemel (Pregnyl pred 13 dny):-) na obyc testech ruznych znacek duch uz i odpo ![]()
Holky nevíte kde na facebooku najdu popis těhotenských příznaků po iui? Nedávno jsem tady někde na diskuzích o iui viděla odkaz a už nevím kde přesně byl
@ilonka12 píše:
to že se jim to nepovedlo jednou, neznamená, že se to nepovede podruhé. Některé holky musí podstoupit třeba 6× iui než se zadaří..Tobě samozřejmě přeji aby se ti zadařilo napoprvé, ale bývá to poměrně málo časté, tak snad k těm vyjímkám co se zadaří napoprvé budeš patřit
děkuji snad i my všechny se dočkáme a bez hlavně zklamání ![]()
Ahoj, můžu se k vám přidat? jsem 15.8. po první IUI. Mám za sebou 2 IVF s ICSI s negativním výsledkem, sice máme ještě dva mrazáčky, ale mám strach je zatím použít a tak zkouším méně náročnější IUI a doufám. Trochu mě polívá podbřišek střídavě na levé a pravé straně, tak nevím jestli jeto dobrá nebo špatná zpráva ![]()
@odie píše:
Ahoj, můžu se k vám přidat? jsem 15.8. po první IUI. Mám za sebou 2 IVF s ICSI s negativním výsledkem, sice máme ještě dva mrazáčky, ale mám strach je zatím použít a tak zkouším méně náročnější IUI a doufám. Trochu mě polívá podbřišek střídavě na levé a pravé straně, tak nevím jestli jeto dobrá nebo špatná zpráva
Ahoj, já jsem 10 dní po druhý iui a čekám jak to dopadne, břicho mě taky pobolívalo a 6 den po iui jsem zašpinila…ale vydrž a nepozoruj se
držím palce
a proč jste museli na ivf?
Ahojky holky prosím radu, čeká mě iui. jaký byl postup u vás? když vám nasadily léky bylo iui v tom samém cyklu nebo až v tom dalším?
já mám jít 29.8.-10dc na kontrolní utz s tím, že se podle utz uvidí další postup. prý budu brát nějaké léky a po další ms bych měla přijít na krev HP. já myslela, že pokud mi nasadí léky tak že iui je v tom samém cyklu
, tudíž 13-14dc v době ovulace.
@hankamisa ahojky
..u mě byl nejdříve hormonální profil, dělá se 2-3DC a 7-9DC - nejsem si přesně jistá těmi dny
..určitě Ti ale nejdřív udělají ten, protože Ti nemůžou nasadit léky, aniž by znali Tvé hodnoty hormonů v těle..tim ultrazvukem zjistěj, jak jsou na tom Tvoje vajíčka - ten 10DC, jestli zrají a dochází k ovulce..když budeš mít 10DC malá vajíčka, nasadí Ti léky..nejčastěji je to Clostilbegyt..budeš muset ale čekat do dalšího cyklu, protože Clostik se začíná brát většinou 3-7DC..nechápu teda, proč začínají ultrazvukem, měli Ti vzít nejdřív krev a pak ultrazvuk
..
Držím palce ![]()