IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
18.8.14 13:04

My měli na poprvé spermie trošku pod normou a nevyšlo…teď jsme byli na 2.iui a spermio už nic moc…tak čekám jak to dopadne…
Ono je to fakt o štěstí…každopádně držím palce, ať najdeš // ;)
:kytka:

@Marťaa88 píše:
Holky, komu tady vyšel první pokus IUI? Když je spermio v pořádku, je větší šance, že se to povede napoprvé? :roll:
Držím všem palce :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.14 13:15

@Ebon Přesně tak, je to o štěstí a mimo jiné taky i o vajíčku. Může být spermio v luxusních hodnotách, ale jakmile nedozraje kvalitní vajíčko nebo to není správně naplánované, je to na dvě věci…a vlastně ani to všechno nezaručuje, že to zrovna vyjde. Život je prostě zázrak :palec:

Držím palec ať to druhé IUI bude to správné. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.8.14 13:30

Díky :kytka: ;)

@slunce.v.duši píše:
@Ebon Přesně tak, je to o štěstí a mimo jiné taky i o vajíčku. Může být spermio v luxusních hodnotách, ale jakmile nedozraje kvalitní vajíčko nebo to není správně naplánované, je to na dvě věci…a vlastně ani to všechno nezaručuje, že to zrovna vyjde. Život je prostě zázrak :palec:Držím palec ať to druhé IUI bude to správné. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.8.14 13:31

A taky držím palce :palec: pročetla jsem si minulou diskuzi…a taky jsem měla teď Lachetu :)

@slunce.v.duši píše:
@Ebon Přesně tak, je to o štěstí a mimo jiné taky i o vajíčku. Může být spermio v luxusních hodnotách, ale jakmile nedozraje kvalitní vajíčko nebo to není správně naplánované, je to na dvě věci…a vlastně ani to všechno nezaručuje, že to zrovna vyjde. Život je prostě zázrak :palec:Držím palec ať to druhé IUI bude to správné. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.14 14:08

@Ebon Lacheta je fajn…my k němu jedeme na UTZ, tak doufam že tam na tom svém výtvoru vykouká srdíčko :pankac: Jinak ho budu chodit strašit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
20.8.14 08:50

Ahoj holky, po delsi odmlce hlasim pozitivni test!!!:-) Druhy realizovany pokus IUI (jeden vzhledem ke spermiu nemel cenu) vypada OK! Uz mam nafasovane leky na IVF a ony snad nebudou treba:-)
Dnes jsem 25DC, 12DPO, takze Pregnyl by to uz byt nemel (Pregnyl pred 13 dny):-) na obyc testech ruznych znacek duch uz i odpo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
20.8.14 09:02

@kuklisek Gratuluji :kytka:!

• Citovat
  • Upravit
1220
20.8.14 09:36

@Meha Děkuji, děkuji :-) Mám strašnou radost:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
20.8.14 11:11

Gratuluju ;) :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
20.8.14 16:41

facebook

Holky nevíte kde na facebooku najdu popis těhotenských příznaků po iui? Nedávno jsem tady někde na diskuzích o iui viděla odkaz a už nevím kde přesně byl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
21.8.14 08:31
@ilonka12 píše:
to že se jim to nepovedlo jednou, neznamená, že se to nepovede podruhé. Některé holky musí podstoupit třeba 6× iui než se zadaří..Tobě samozřejmě přeji aby se ti zadařilo napoprvé, ale bývá to poměrně málo časté, tak snad k těm vyjímkám co se zadaří napoprvé budeš patřit

děkuji snad i my všechny se dočkáme a bez hlavně zklamání :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
21.8.14 18:03

Ahoj, můžu se k vám přidat? jsem 15.8. po první IUI. Mám za sebou 2 IVF s ICSI s negativním výsledkem, sice máme ještě dva mrazáčky, ale mám strach je zatím použít a tak zkouším méně náročnější IUI a doufám. Trochu mě polívá podbřišek střídavě na levé a pravé straně, tak nevím jestli jeto dobrá nebo špatná zpráva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
21.8.14 22:27
@odie píše:
Ahoj, můžu se k vám přidat? jsem 15.8. po první IUI. Mám za sebou 2 IVF s ICSI s negativním výsledkem, sice máme ještě dva mrazáčky, ale mám strach je zatím použít a tak zkouším méně náročnější IUI a doufám. Trochu mě polívá podbřišek střídavě na levé a pravé straně, tak nevím jestli jeto dobrá nebo špatná zpráva :)

Ahoj, já jsem 10 dní po druhý iui a čekám jak to dopadne, břicho mě taky pobolívalo a 6 den po iui jsem zašpinila…ale vydrž a nepozoruj se :) :D :D :D držím palce :kytka: a proč jste museli na ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
22.8.14 05:38

Ahojky holky prosím radu, čeká mě iui. jaký byl postup u vás? když vám nasadily léky bylo iui v tom samém cyklu nebo až v tom dalším?
já mám jít 29.8.-10dc na kontrolní utz s tím, že se podle utz uvidí další postup. prý budu brát nějaké léky a po další ms bych měla přijít na krev HP. já myslela, že pokud mi nasadí léky tak že iui je v tom samém cyklu :nevim:, tudíž 13-14dc v době ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
22.8.14 06:03

@hankamisa ahojky :mavam:..u mě byl nejdříve hormonální profil, dělá se 2-3DC a 7-9DC - nejsem si přesně jistá těmi dny :)..určitě Ti ale nejdřív udělají ten, protože Ti nemůžou nasadit léky, aniž by znali Tvé hodnoty hormonů v těle..tim ultrazvukem zjistěj, jak jsou na tom Tvoje vajíčka - ten 10DC, jestli zrají a dochází k ovulce..když budeš mít 10DC malá vajíčka, nasadí Ti léky..nejčastěji je to Clostilbegyt..budeš muset ale čekat do dalšího cyklu, protože Clostik se začíná brát většinou 3-7DC..nechápu teda, proč začínají ultrazvukem, měli Ti vzít nejdřív krev a pak ultrazvuk :?..
Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital