IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2193
16.8.14 13:37
@slunce.v.duši píše:
@nikinka 123 Ahoj, IUI nebolí, trvá pár minut a já neležela nikdy, hned jsem se oblékla a odešla. [/ci
@slunce.v.duši píše:
@nikinka 123 Ahoj, IUI nebolí, trvá pár minut a já neležela nikdy, hned jsem se oblékla a odešla.

no a otěhotněla jsi hned potom IUI?? a doktor to vlastně dělá když je uvolněné a připravené vajíčko na oplodnění mám pravdu? :mavam: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
16.8.14 13:38
@Martina1409 píše:
@nikinka 123 ahoj, mě to bolelo jen trošku, když mi zavedla Dr. katetr, ale je to stejné, jako když jdeš třeba na stěry na cytologii. Ležela jsem asi jen minutku.

hm a otěhotněla jste nebo nebylo to ůspěšné :roll: :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
16.8.14 14:01

Holky jen tak mám strach vím sice že to bude až v lednu ale mám strach že to bude dost bolet zavádění te věci jen z toho jinak už se i těším jak to budde jestli se nám to podaří a výjde to nebo doufáme že teda to bude dobré všechno uvidíme snad :mavam: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
16.8.14 14:33

@nikinka 123 ne ne, bohužel to úspěšné nebylo. Neboj se toho, vážně to nic není. Je to jako běžná gynekologická prohlídka a je to fakt za chviličku hotové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
16.8.14 14:56
@Martina1409 píše:
@nikinka 123 ne ne, bohužel to úspěšné nebylo. Neboj se toho, vážně to nic není. Je to jako běžná gynekologická prohlídka a je to fakt za chviličku hotové.

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
16.8.14 14:57
@Martina1409 píše:

a víte příčinu proč uspěšnost nebyla měli jste oba dobré výsledky před IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
16.8.14 15:08

@nikinka 123 ano, měli. Manžel spermio v pohodě a u mě na nic nepřišli. Ale nebyla jsem na žádné laparce, či vyšetření průchodnosti vejcovodů. Ale hormonální profil a imunologii jsem měla v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
16.8.14 19:53
@Martina1409 píše:
@nikinka 123 ano, měli. Manžel spermio v pohodě a u mě na nic nepřišli. Ale nebyla jsem na žádné laparce, či vyšetření průchodnosti vejcovodů. Ale hormonální profil a imunologii jsem měla v pořádku.

tak mi uplně to samé takže jsem zvědavá jestli v lednu se to podaří myslím a věřím že ano :) no a co ted budete dělat když se vám to nepovedlo snad nějaká cesta u vás existuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
18.8.14 07:21
@nikinka 123 píše:
tak mi uplně to samé takže jsem zvědavá jestli v lednu se to podaří myslím a věřím že ano :) no a co ted budete dělat když se vám to nepovedlo snad nějaká cesta u vás existuje :)

to že se jim to nepovedlo jednou, neznamená, že se to nepovede podruhé. Některé holky musí podstoupit třeba 6× iui než se zadaří..Tobě samozřejmě přeji aby se ti zadařilo napoprvé, ale bývá to poměrně málo časté, tak snad k těm vyjímkám co se zadaří napoprvé budeš patřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4668
18.8.14 08:29

@nikinka 123 my už máme pravděpodobně vyřešeno:-) Teď jen doufat, že vše bude v pohodě. Přeju také hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.8.14 10:06

Ahoj holky, prosím o nějaké zkušenosti…jsem 7 dní po 2.iui a včera večer jsem trochu hnědě zašpinila, v noci ani teď už nic…stalo se Vám to některé? Myslíte, že by to mohlo být zahnízdění? Nebo to nic neznamená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
18.8.14 10:20

@Ebon Ahoj, mnohokrát jsem četla, že se při zahnízdění trochu špiní. Ale zkušenosti nemám. Mě se IUI zatím nepovedlo. Tak tfuj, tfuj, tfuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
18.8.14 10:30

Díky za reakci… :kytka: a Tobě držím taky palce… ;)

@Martina225 píše:
@Ebon Ahoj, mnohokrát jsem četla, že se při zahnízdění trochu špiní. Ale zkušenosti nemám. Mě se IUI zatím nepovedlo. Tak tfuj, tfuj, tfuj :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4574
18.8.14 10:46

@Ebon Děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
18.8.14 11:52

Holky, komu tady vyšel první pokus IUI? Když je spermio v pořádku, je větší šance, že se to povede napoprvé? :roll:
Držím všem palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital