IUI 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Meha
16.8.14 10:34

@slunce.v.duši Je mi to jasné a moc držím všechny palce, ať je vše v pořádku.
Na začátku zaří bych to měla dostat, takže samotný přenos někdy v půlce září.
Děkuju za tip na červené víno, budu praktikovat.

• Citovat
  • Upravit
16.8.14 10:39

@karol.k Já si tedy před každou IUI píchala Ovitrelle, někdo tu psal i jiný název, ale je to na dozrání vajíčka a spuštění ovulace. Tak nevím, třeba to jde i bez toho :nevim:
U nás to bylo v CAR tak, že 2DC jsem tam jela na krev, aby mohli udělat hormonální profil. To jsme tam jeli vůbec poprvé, na první vstupní konzultaci. Manžel tam nechal hned vzorek spermií. Pak mě objednali na ten 12DC na UTZ, vyfasovala jsem injekci ovitrellu a utrogestan na zavádění, už jsem se objednala na IUI. V určený den a hodinu jsem píchla injekci a pak za dva dny šla na zákrok.
Ale každý CAr má jiné postupy, takže bych prostě poslouchala MUDr. a věřila že to vyjde :kytka: Chápu jak ti je, jsme tu na tom všechny stejně. Kolem se rodí jedno mimčo za druhým a my pořád čekáme na zázrak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.14 10:46

@Meha To už uteče, já měla v září stimulovat na druhé IVF, tak jsem ráda že jsem tomu utekla…aspoň doufám. Na konci září budeš testovat a určo tam budou //. Já jsem testovala při první a druhé IUI už po týdnu a pak jsem fňukala když pořád bylo bílo. Taky jsem se pořád hlídala a moc se nehýbala…Při třetí jsem dodržela ty dva týdny na testování a jak se na mě dvě čárky smály. A hned po IUI jsem šla pracovat na zahradu, prostě jsem se chovala jako by nic. On prý i zdravý pohyb prokrvuje sliznici, což je fajn pro hnízdění. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
16.8.14 10:54

@slunce.v.duši Já doufám, že s tím testováním vydržím, navíc mám září docela nabité, tak snad se tím v myšlenkách nebudu moc zabývat, uvidíme, psychika je mocná čarodějka.

• Citovat
  • Upravit
313
16.8.14 10:57

Je možný, že mi tohle všechno řekne na tom UTZ..asi mě to nemine :)ale zní to jednoduše, až na ty injekce :D Výsledky hor. prof. zná, i spermiogram, takže příští týden volám a rozjedeme to ;) Měla jsem doma ještě zásoby utrogestanu, takže jsem si řekla že to ještě měsíc před IUI zkusím s tím, ale nevěřím… :/ já půjdu do Gynemu v Praze, měli jsme jít na tu klinickou studii, nesplňovali jsme podmínky, ale pan doktor, se s námi právě začal bavit o IUI, přitom mě u nás posílali rovnou na umělý… no je tam na to chvála, a i konkrétně na Dr. Mrázka, tak uvidíme.. stejně defakto, záleží na nás :D

A tobě potichu gratuluju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
16.8.14 10:59

A koupím si červené víno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.14 11:01

@Meha Mě mudr. v Caru řekl že je to fakt hodně v hlavě. Prý víc než si myslíme. A když se tak podívam zpátky na naše roky a roky snažení, tak tomu věřim. Když jsem to hrotila, vyšilovala, stojky na hlavě dělala a manžela pomalu znásilňovala, tak ani ťuk. Na CAr jsem nadávala, ničemu nevěřila a dost často brečela, kamarádkám jsem děti sprostě záviděla…a nedařilo se. Pak jsem obrečela IVF, smířila se s tím že buď to bude na dlouho nebo to nebude vůbec, nějak to ze mě spadlo a čekáme na srdíčko :kytka:
Takže tfuj tfuj tfuj…ať je to zákrok první a poslední :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
16.8.14 11:03

@slunce.v.duši Děkuju moc, určitě budu informovat, jak to dopadlo :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
16.8.14 11:08

@karol.k IUI je jednoduché, ale je pravda že má menší úspěšnost a tím páry dost odrazuje. Na druhou stranu se to nedá s IVF srovnat jak finančně, tak psychicky a fyzicky. Takže pokud je spermio vhodné na IUI a není nějaký zásadní problém proč by to nešlo, určitě bych jednu dvě zkusila.
Já nesnášim injekce a to denní píchání před IVF bylo šílený. Sice jsem reagovala dobře, ale pak jsem po OPU měla menší OHSS a stačilo mi to. Když pominu že 25tisc v háji a zbylo jen jedno embryo a to se stejně nechytlo…tak zlaté IUI co mě nestojí skoro nic. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.14 11:15

@Meha S tím počítám, že budeš hlásit co a jak. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
16.8.14 11:20

Spermio je ok, to u mě je problém právě :P byla jsem na laparoskopii a hyster. a tam mi řekli, že jeden vejcovod strašný srůsty, ty odstranili, ale četla jsem, že se vytváří znovu..tak nevím, no a druhý vejcovod, je průchodný, ale hůř…takže nás posílali rovnou na IVF..ale v Gynemu úplně jinej přístup, jiná komunikace, a že prej to se mnou zas tak strašný není, že by právě zkusil toto..2/2014 jsem otěhotněla, ale nevyšlo to, a ani neví jestli to bylo právě mimo (měli pouze podezření) nebo se to vstřebalo?!? takže jsem panu dr. uvěřili, a jdeme právě na tu IUI…můj přítel byl nadšený! I když, byl na gyndě poprvé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
16.8.14 11:21

Takže vlastně nevím, jestli se mám těšit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.14 11:32

@karol.k jestli vejcovody fungují i když možná omezeně, tak MUDr. v Gennetu určítě ví co dělá, když to sám navrhuje. Na IVF můžeš kdykoliv, tak proč předtím nezkusit něco méně náročného :pankac:
Určitě se těš, už jen ten pocit že se něco děje je fajn… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.14 11:35

@karol.k To máš super přítele, můj muž nadšený nebyl a nesnáší kelímkovou metodu. Po osmém měsících se mu ani nedivim :mrgreen: Ale sestřičky z CAru, ty zbožňuje…na ty se vždycky těší, tak aspoň něco :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
16.8.14 12:01

My jsme spermio dováželi z domova jen o město dál..bylo to strašný :D :D strašná komedie :D ale teď víme, že to bude muset vykonat na místě :D děláme si z toho srandu… říkám, že mu dám svojí fotku do kabinky :D byl nadšený z toho prostředí, z doktora, že nám řekl jak to „dole " přesně funguje, obrázky modely..super. ještě je tu ta možnost, že ho "můžu taky zabíjet“ :) přímo okolo toho čípku, jemuž se teď vyhneme..jinak prášky nemám 4,5 roku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí